February 4, 200421 yr comment_379327 ma ofkors! everything counts in large amounts,everything,everything *singing*
February 5, 200421 yr comment_379554 :ne: "you did it again, yes you in the mirror, you put your fate in the cruel world..." Super, drago mi je da smo se sporazumeli 8)
April 2, 200421 yr comment_413806 Sta je to? Casopis sa kompilacijom sa nekog Festa? ili kompilacija sa nekog festa na kojoj se nalazi duet LAMa i HIMa? (posto zapazih dosta dobrih i stalnih imena na festivalima)
April 2, 200421 yr comment_413869 orkus inace primam i casopis je ok da se dobije uvid sto se sve dogadja u svijetu,od manje poznatih bendova pa sve do komercijale,u svakom se dobije multimedia cd.imam bas i ovaj primjerak,cini se da se vili i sean znaju otprije al zar je cudno uostalom.hoce covjek malo da se promovira.ali nije bitno,cekam novi album pa da cujem napokon kako ce i to izgledati,kad ce vise!
April 2, 200421 yr comment_413999 orkus inace primam i casopis je ok da se dobije uvid sto se sve dogadja u svijetu,od manje poznatih bendova pa sve do komercijale,u svakom se dobije multimedia cd.imam bas i ovaj primjerak,cini se da se vili i sean znaju otprije al zar je cudno uostalom.hoce covjek malo da se promovira.ali nije bitno,cekam novi album pa da cujem napokon kako ce i to izgledati,kad ce vise! Ovo mu dodje kao odgovor Brani na njeno pitanje sa prosle strane. Obavezno nadjite na Orkusovom sajtu jednu flash igru... skroz goth
April 3, 200421 yr comment_414389 Okey... moracu ja malko da procunjam po njihovom site-u... ko zna cega sve ima tamo
April 3, 200421 yr comment_414395 I mene bash zanima na shta ce to da lichi...Od pricha koje sam chuo, bice tvrdji zvuk nego ranije... A na naslovnoj strani njihovog sajta su slova u ruskom fazonu sa sve crvenom petokrakom ...naravno ako nisu izmenili sliku, mrzi me sad da idem da vidim...
April 3, 200421 yr comment_414476 Ostavite bre Mansona na miru, nije on kriv sto ga ljudi trpaju tamo gde mu mesto nije (jelte, gothic)
April 3, 200421 yr comment_414569 tako je! manson nije nis kriv! a so se tice LAm-a moram se pohvaliti da sam prije pola godine kupila 2 originala: selected scenes.. i psycho magnet..i savrseni su i originalni. posebno seanova filozofija i misljenje uopce o sceni i goticarima,pozerima i uopce sceni...ma svaka mu dala..
April 3, 200421 yr comment_414754 O pa Sean zna da prica? Unbelievable Ja imam snimak sa Zilos festivala gde je on intervjuisan i gde nikako ne moze da sklopi ni jednu normalnu recenicu.... i 'we r not gothic band'
April 3, 200421 yr comment_414761 I ja se nadam jer ne volim ni jednog ni drugog. Tiiiigreeeeeeeeeee ne smes da ne volis Mansona!!
April 3, 200421 yr comment_414773 tako je! manson nije nis kriv! a so se tice LAm-a moram se pohvaliti da sam prije pola godine kupila 2 originala: selected scenes.. i psycho magnet..i savrseni su i originalni. posebno seanova filozofija i misljenje uopce o sceni i goticarima,pozerima i uopce sceni...ma svaka mu dala.. Pratecih vokala ili vode iz bokala? Izjasni se radi preciznosti izraza!?
April 3, 200421 yr comment_414912 O pa Sean zna da prica? Unbelievable Ja imam snimak sa Zilos festivala gde je on intervjuisan i gde nikako ne moze da sklopi ni jednu normalnu recenicu.... i 'we r not gothic band' pa jebi ga,ja taj snimak nemam,skidala sam neke intervjue iz raznih casopisa, mozda su novinari sklapali recenice..
April 3, 200421 yr comment_414917 Pratecih vokala ili vode iz bokala? Izjasni se radi preciznosti izraza!? zbilija ne znam na koji izraz mislis..a ono zadnje je fraza-trebala bi sva braca bivse yuge da razume
April 3, 200421 yr comment_414951 zbilija ne znam na koji izraz mislis..a ono zadnje je fraza-trebala bi sva braca bivse yuge da razume Znam znam ... ovo sa pratecim vokalima nije li to bas zagrebacka fora?
April 3, 200421 yr comment_415055 pa jebi ga,ja taj snimak nemam,skidala sam neke intervjue iz raznih casopisa, mozda su novinari sklapali recenice.. Jaoj steta... ono sto sam videla je stvarno svaka druga rec im je "hmmm" "uhh" "well" "aaaa" a o mahanju sa mikrofonom i da ne pricam.. kao da mu je to prvi put da ga je uzeo u ruke. jedino na sta mogu da se izvade je to da su konzumirali nesto pored alkohola mada...
April 4, 200421 yr comment_415362 Znam znam ... ovo sa pratecim vokalima nije li to bas zagrebacka fora? jebi ga...ako sam iz hrvatske,ne znaci da sam iz zagreba..ipak sam malo puno dalje...dalmacija..tako da zbilija ne razumijem...ali ugl.,
April 4, 200421 yr comment_415364 Jaoj steta... ono sto sam videla je stvarno svaka druga rec im je "hmmm" "uhh" "well" "aaaa" a o mahanju sa mikrofonom i da ne pricam.. kao da mu je to prvi put da ga je uzeo u ruke. jedino na sta mogu da se izvade je to da su konzumirali nesto pored alkohola mada... pa ne znam za tebe ali ja pod vecom kolicinom alkohola gluposti valjam i ne trudim se kako ce zvucati,kamo li po nekim drugim opijatima.. pa procitaj intervjue,mozda se iznenadis...