July 25, 200520 yr comment_857648 A i opesrko pevanje joj je dobro! Tu se vec ne slazem Jedina operska pevacica koja ume da peva u metalu je Tarja plus pevacice Theriona Edited July 25, 200520 yr by Kali Yuga
July 25, 200520 yr comment_857683 Tu se vec ne slazem Jedina operska pevacica koja ume da peva u metalu je Tarja plus pevacice Theriona Pa dobro, nije bash shkolovana za opersku pevachicu(dodushe sad se skoncentrisala samo na upravo izuchavanje kjlasichnog pevanja), mada se rapidno popravlja, a i vokalne deonice su joj mnogo teze od Tarjinih i Therionichinih.
July 25, 200520 yr comment_857722 vokalne deonice su joj mnogo teze od Tarjinih i Therionichinih. Ovo sto si rekao je glupost Teske si joj deonice ali kada se radi o clean pevanju... volela bih da iste otpeva na operski nacin... ali bez obzira ja je jako cenim kao clean pevacicu Vokalne deonice Theriona? SMRT!!! Uvek kazem - za WT i nije potrebna skola (eventualno niza), za Tarju srednja a za Therion akademija
July 26, 200520 yr comment_857892 Ja bi ih mogao svrstati u Gothic-Death metal,imam jedan album samo od njih i jako mi se svidjaju.Nemogu da verujem PH da nisi cuo za njih.Po meni AF,NW i therion su tri razlicita benda i vokali nisu isti uopste (ovo i sami znate) glupavo ih je uporedjivati i takmiciti se ko ima tezi i bolji vokal.Mozda Nw i Af malo lice,ali to je nesto jako malo.Sva tri volim puno da slusam.Klavijature na NW i na AF su totalno razlicite (kao i drugi instrumenti ),Nw je blazi,jer nema onog mocnog growla ko u AF.Eto... P.S.A zasto sam ja ovo napisao,ja to neznam,valjda zato sto mi se spava.Aj pozdrav idem da legnem, vise neznam ni sta pricam..... Uzdravlje !
July 27, 200520 yr comment_859160 Ovo sto si rekao je glupost Teske si joj deonice ali kada se radi o clean pevanju... volela bih da iste otpeva na operski nacin... ali bez obzira ja je jako cenim kao clean pevacicu Vokalne deonice Theriona? SMRT!!! Uvek kazem - za WT i nije potrebna skola (eventualno niza), za Tarju srednja a za Therion akademija Da, ali nijedna od pomenutih pevaljki ne kombinuje u tolikjoj meri razlichite tehnike pevanja......
August 4, 200520 yr comment_866311 Sa ovog sajta mozete skinuti prvi singl sa remagine, Being Everyone Odje Nije losha pesma, komercijalna je, mada melodijski nekako....nezanimljiva, posebno refren!
August 16, 200520 yr comment_877665 Da, ali nijedna od pomenutih pevaljki ne kombinuje u tolikjoj meri razlichite tehnike pevanja...... To ne poricem
August 26, 200519 yr comment_886372 AFTER FOREVER - Remagine 2005 Remagine is a cd that displays a wide musical sphere and aims for extremes. Despite its great diversity, it is convincingly coherent as a whole, emphasising once more the craftmanship that After Forever possess. On Remagine, After Forever is seeking out the outer extremities of metal's borders, and stepping outside them convincingly and with no qualms whatsoever at times, all the while retaining the unique identity that constitutes After Forever. Tracklist: 01. Enter 02. Come 03. Boundaries are open 04. Living Shields 05. Being Everyone 06. Attendance 07. Free Of Doubt 08. Only Everthing 09. Strong 10. Face Your Demons 11. No Control 12. Forever Album po mom misljenju uopste ne pretenduje da bude komercijalan. Nije se mnogo toga izmenilo u odnosu na ranija izdanja, muzika je jos uvek dovoljno cvrsta, ponegde se ubacuju i growl vokali kao i ranije, sto su mnogo bendovi ovog usmerenja potpuno izbacili. Istini za volju, ima pesama kao napr. Being Everyone koje su mogle da stoje i na zadnjem WT albumu Cinjenica je da pesme nisu bas toliko zanimljive kao ranije, ali mislim da je dovoljno dobro. KAo sto ljudi gore rekose, Floor je u stanju da otpeva svasta, tako da su i pesme raznolike. Ako bih morao da ocenjujem do 10, ipak ovom albumu ne bih dao preko 7 ....
August 26, 200519 yr comment_886855 Uhhh...meni se mnogo svidja na prvo slushanje...i uopshte mi nije smoran...mozda zato shto ih odavno nisam slushao
August 26, 200519 yr comment_886919 El, nisi valjda nabavio promo kopiju.....hmmmm...kako bi bilo da...ovaj...heh, znash vec.....
August 26, 200519 yr comment_886928 Album po mom misljenju uopste ne pretenduje da bude komercijalan. Nije se mnogo toga izmenilo u odnosu na ranija izdanja, muzika je jos uvek dovoljno cvrsta, ponegde se ubacuju i growl vokali kao i ranije, sto su mnogo bendovi ovog usmerenja potpuno izbacili. Istini za volju, ima pesama kao napr. Being Everyone koje su mogle da stoje i na zadnjem WT albumu Cinjenica je da pesme nisu bas toliko zanimljive kao ranije, ali mislim da je dovoljno dobro. KAo sto ljudi gore rekose, Floor je u stanju da otpeva svasta, tako da su i pesme raznolike. Ako bih morao da ocenjujem do 10, ipak ovom albumu ne bih dao preko 7 .... Nisam preslusala novi album, ali verujem Soliju na rec Drago mi je sto album nije komercijalan i sto AF ne odstupaju previse od zacrtanog puta... uostalom, razlog zasto volim ovaj bend jeste pre svega velicanstven vokal
August 27, 200519 yr comment_887861 Hail to Floorka!!!! Bas danas na Metropolisu je bio Monolith Of Doubt (live verzija)... definitivno, uverila sam se da Floor ume da peva
August 28, 200519 yr comment_888794 Zato sto je jedno snimak, a drugo live pevanje... Btw glas joj zvuci malo drugacije uzivo... ali meni se svidja
August 29, 200519 yr comment_890012 Odlichna je uzivo, mada me uvek nervira shto ne izdrzi onaj kraj Monolith of Doubt do kraja......takodje i zavrshnicu Sins of Idealism.....
August 29, 200519 yr comment_890124 Odlichna je uzivo, mada me uvek nervira shto ne izdrzi onaj kraj Monolith of Doubt do kraja...... Da znam... zato sto je to jako teska deonica i zahteva dubok dah Inace mislim da je to odradjeno kompjuterski na albumu...
August 29, 200519 yr comment_890157 Pa ono shto sigurno mogu da garantujem za ovaj album je da Floor definitivno peva najbolje do sada...i ne mislim ovde na izvlachenje samo visokih tonova vecj uopshte na melodiju i umecje ... osecja se emotivnost itekako
August 30, 200519 yr comment_890959 Da znam... zato sto je to jako teska deonica i zahteva dubok dah Inace mislim da je to odradjeno kompjuterski na albumu... Ma gde kompjuterski, chisto sumnjam......verovatno je to uspela da izvuche u studiju iz ko zna kog pokushaja, pa uzivo joj bash i ne ide.....
September 16, 200519 yr comment_907631 Naruchio sam Remagine iz Holandije...jedva chekam da mi stigne!!!!
September 26, 200519 yr comment_910761 Stigao mi danas Remagine!!! Sa bonus DVD-jem...dodushe tek treba da ga preslusham, tj. pogledam, pa javljam svoje impresije!
September 27, 200519 yr comment_911613 Wow, album je prilichno....chudan!!!! Ovo je po meni POTPUNO drugachije od onoga sto su ranije radili......kao neki drugi bend.....I svidja mi se zaista, album je fantastichan, ali samo ako se okanrete toga da ga poredite sa ranijim albumima, posebno Zatvorom i Deciferom, ovo je totalno drugi stil! Omiljene pesme su mi Forever, Attendance, Boundaries are Open i Living Shields...U svakom sluchaju, definitivno na ovom ostvarenju AF koristi hor na najbolji nachin do sada!
September 27, 200519 yr comment_911616 U kom smislu drugaciji? 'Oces reci - vise gothic, vise heavy or what?