Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_1477478
pa lepo eto ja sam trgovac u usponu a Rna nadgleda u kom smeru se razvijam! :red::cool::bigblue:
Ju,trgovac u usponu...Kakva poslovnost...!!!Mislim da ti najvishe lezi ovaj bigblue smajli!!!
OK !! Racunaj od septembra !!!
Mozda mi se samo chini,ali s`obzirom na to koliko ljudi rachuna na vas od septembra,nece li biti malo nemoguce sve to postici....?? :uhoh:
  • Replies 1.4k
  • Views 115.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• FëanorSonOfFinwë
    FëanorSonOfFinwë

ma Mita je napomenuo da moze i bolje nesto da se uradi ali da je ovo Srbija , pa sam ja zbog toga citirao komsiju....   A jbga, ono volim da slusam domace stvari , a nema bas dosta kvalitetnih bendo

• рогозуб
    рогозуб

mrtav sajt, jel nije mrtav i bend?

comment_1486780
Jest najavljeno na radiju,i to vishe puta.... :da:

Ондак би могли да поведу и Максимилијана, да изненађење буде комплетно, кад већ није изенађење.

comment_1486848

Pazi stvarno kad nece biti iznenadjenje !! :D Jbg, MAX je na letovanju !! Steta !! Nisam znao da je najavljeno na radiju. U svakom slucaju, trebalo bi da bude OK zezanja !!!Jedino pizdim sto je za subotu najavljena kisa, OPET kad je HIT u KG-u !! A ona basta Doma Omladine je tako dobra !!! BTW, ko li izmisli ono "kao kisa oko Kragujevca", da mi je znati !! :D

Је л` Супермене , је л` се мени чини ил` ти имаш неку рибу у Ковину , чим те стално виђам овде код нас?
JEA !! Meni se cini da sam ti to rekao jos prosle godine kad smo bili na Vasem KMF-u !!!
comment_1486995
Pazi stvarno kad nece biti iznenadjenje !! :D Jbg, MAX je na letovanju !! Steta !! Nisam znao da je najavljeno na radiju. U svakom slucaju, trebalo bi da bude OK zezanja !!!Jedino pizdim sto je za subotu najavljena kisa, OPET kad je HIT u KG-u !! A ona basta Doma Omladine je tako dobra !!! BTW, ko li izmisli ono "kao kisa oko Kragujevca", da mi je znati !! :DJEA !! Meni se cini da sam ti to rekao jos prosle godine kad smo bili na Vasem KMF-u !!!

Verovatno neko veoma pametan.....!!! :da:

comment_1486999
Pazi stvarno kad nece biti iznenadjenje !! :D Jbg, MAX je na letovanju !! Steta !! Nisam znao da je najavljeno na radiju. U svakom slucaju, trebalo bi da bude OK zezanja !!!Jedino pizdim sto je za subotu najavljena kisa, OPET kad je HIT u KG-u !! A ona basta Doma Omladine je tako dobra !!! BTW, ko li izmisli ono "kao kisa oko Kragujevca", da mi je znati !! :DJEA !! Meni se cini da sam ti to rekao jos prosle godine kad smo bili na Vasem KMF-u !!!

Ма, неси мени рекао, или се ја бар не сећам,ја сам онај што је цепао карте, сад сам био на оној скандалозној свирци у Сд'-у бенда реактор :):):)