Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_1377212

Nisam gledao prethodne strane, ali da li se neko setio Roberta Planta? To je čovek koji ne sme biti zaboravljen, po meni uz Fredija najjači pevač! Da li je neko spomenuo Dan McCafferty - ja (Nazareth)? Meni je recimo on moćan. Od domaćih mi je lično najdraži Gale iz Kerbera.

Edited by ThePowerhead

• Replies 554
  • Views 54.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• The Great Duck
    The Great Duck

OT: David Coverdale Ian Gillan Ronnie James Dio Jimi Hendrix Steve Perry Graham Bonnett Joe Lynn Turner Steve Perry Mark Free Bon Scott Brian Johnson Mark Storace Bobby Kimball Kip Winge

• Jon Bon Jovi i Aki Rahimovski

• Freddie Mercury Layne Staley bili najbolji il` ne,moji su favoriti    

comment_1377632

@Prince O.D.

Axl je jedan od najboljih pevaca. Da imas pojma sa pevanjem umeo bi da prepoznas kvalitete. Mozda ga ti ne gotivish, ali poslushaj Appetite, ono je glas. Lik ne samo da ima autentican glas nego ima i znanje. Na primer, nacin na koji seta glas gore dole po notama i to sto osecas snagu i na najvishoj noti. Kad ima u pevanju dugacke note na O ili na A, osecas kako mu je grlo otvoreno i osecas snagu glasa.

Ako ocete da postujete na temi "Najbolji Rock Pevac", pishite ko je po vama najbolji, a ako ocete da ocenjujete necije pevanje, moracete da budete malo strucniji, cisto da ne bi nervirali samo jedni druge glupim opaskama.

comment_1378384
...sto je dokazao na FM tribute-u :)

Pa iskreno, ne secam se kako je tacno zvuchao. Znam da nisam imao nikakve zamerke kad sam cuo, ali nisam ni bio bas van sebe. Svidja mi se sto mu je glas onako puknut pa zvuchi ko kad bi debeli crnja bluzer imao visok glas. :)

Inace, ako te zanimaju zivi snimci, poslushaj Live Era. Tu mu na dosta pesama glas razbija kako dobro zvuchi.

comment_1378601

Pa Coverdale tek nema tehniku. On na jacinu sve izvlaci. Jeste da ima super glas i nista nije losiji zato sto nema tehniku, ali to da li neko ima ili nema tehniku ne moze da bude necije misljenje. Ili je ima ili ne. Zato da ne ulzimo u to. :pivopije:

• 2 weeks later...
comment_1390089

Od stranih pevaca to su: Ian Gillan,Fred Mercury, Phil Collins,Axel,Dio,Glen Danzig,Iggy Pop i Lou Reed.

Od domacih:Bora Djordjevic (sa pocetka pevacke karijere),Djordje David,Tifa,Dado Topic,Milan Mladenovic, Dzoni Stulic i Cipi.

Izvinjavam se, Freddy Mercury.