Jump to content

Jason Blood

Iskreni članovi
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

About Jason Blood

  • Birthday 10/14/1987

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Don't touch my dead horse ¬__¬

Profile Fields

  • Gender
    Male

Jason Blood's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

-1

Reputation

  1. "The Hellenic Terror" mi je slabiji od "Colossal Titan Strife". Više volim pesme tipa "Opplomak" i "Aeternum Pharaos Curse". Ima takvih i na tom novom. Lyrics are also kewl.
  2. copypasta is made of copypasta.
  3. Haha, baš veliko interesovanje za Otyg (inače ovo "O" se čita kao "U") U prva dva albuma Vintersorg-a koristi se dosta arhaičnog švedskog, koji je primarni u Otyg-u. Andreas ima fenomenalan vokal, a on se najviše može čuti u Vilievandring, Ulvskrede i Trollslottet. Primetih da ima jedna pesma koja je na engleskom, Holy Diver, baš šteta. Šteta je i što neće biti više ovakvih maestralnih dela, mada nije ni Solens Rötter loš mada je to njegov glavni projekat. Pošto sam u proteklih 8 meseci postajao fanatik za švedski i norveški, sebi sam ubacio u glavu tu ideju da ću lepo učiti švedski od svoje devojke, a norveški od njene drugarice Nažalost, švedski me više privukao, i to baš zbog bendova poput Andreasovih, koji pevaju čistim vokalima na arhaičnom/modernom švedskom koji je zaista prelep. I tako naučio sam Vilievandring da pevam -.- only 23 songs more to go
  4. @Ravanelli: Zapravo nema nikakve greske i nije drugi bend u pitanju. Osrednji bend kojeg izvlachi muzika. Lyrics variraju sa loshih do glupih.
  5. Kapiram da Shining ima suicidal lyrics, ali nikada me nije bedachio. Chak naprotiv, njihova muzika je genijalna i razvedrim se kad god ih chujem.
  6. Francuzi sa nemachkim nazivom benda i pevaju o nordijskim tematikama. Gotta love them
  7. Blargh osrednji lyrics... muzika ih izvlachi. Odslushao sam sve albume koje imaju, da bi im pruzhio postenu shansu, but no cigar.
  8. Uf teže malo darthmaul, I do not possess such awesum powers... downloaduj Soulseek, pa preko njega možeš da nađeš šta ti treba, ako već ne koristiš dc++. Iskreno ne znam kako je ljudima lakše da koriste ddl, kada preko dc++ možeš da imaš 10 download-a i da svi idu opušteno preko 7kb.
  9. @darthmaul: Album je izdat 1997. godine, zove se "Possessed" a evo trackliste: 1. Possessed 2. Bleeding 3. Brutal Abortion 4. End Of Time 5. Mandragore Potraži na dc++ hubbu grindcore.no-ip.org i lako ćeš naći.
  10. Dr. House: At the end of "The Boy Who Cried Wolf," the wolf really does come. And he eats the sheep... and the boy... and his parents. Dr. Chase: The wolf doesn't eat the parents! Dr. House: It does when I tell it. House je bezdušni skot. House je čovek od principa, uglavnom nekih pogrešnih ali ipak principa Nema nikakve bedside manire, uvek je grub prema svima i manijak najgore vrste. Tj. nema šanse da ga ne zavolite još u prvoj epizodi. Dr. Wilson: You dosed me! Dr. House: Yes I did but only because you didn't trust me, your best friend. Dr. Wilson: You could have killed me! Dr. House: Amphetamines wouldn't kill you. Dr. Wilson: You don't know my medical history! I could have... I co... You could've given me a heart attack! Dr. House: A heart attack wouldn't kill you. You were in a hospital. [Dr. Wilson yawns] Dr. House: Aha! You yawned! Dr. Wilson: Aha! You tried to kill me! Dr. House: I put you on uppers and you still yawned. Means it's a symptom, of being a big fat liar. Yawning is a side effect of some antidepressants, apparently the ones you're on. Dr. Wilson: I'm not on antidepressants, I'm on speeeed!
  11. Buaaaa! Neka dođu i ovde!!1!1!1‚1 Nisam neki fan Isis-a, poslušao sam sve od njih i jednostavno mi nisu prijali. Što se tiče Red Sparowes-a...hmmmm, kako ovo reći sem: I'm in love!!! Do want! Ubeersuperspecialawesumkewl!
  12. Gojira je od prvog albuma/demoa sa pesmom "Brutal Abortion" osvojila mesto u mome srcu :3 Pa je onda došao sledeći album sa pesmama "Clone" i "Space Time" koje su ubedljivo dve najbolje pesme sa tog albuma. Ali na kraju kada sam uzeo da slušam "From Mars To Sirius", i čuo "Ocean Planet", "The Heaviest Matter In The Universe", "Flying Whales", "From Mars", "To Sirius" i na kraju uberkewl pesma "Global Warming". Čudno je kada vidite neki bend takvoga genre-a a da su ekološko svesni i da takve teme stavljaju u svoje pesme. To ih čini jedinstvenim i predivnim za slušanje. We want moar albums nao!
  13. Lista bendova/muzičara koji su me oduševili najviše ideo ovako: Ihsahn, The Angelic Process i Akercocke. Prvo sam poslušao Coma Waering i nije mi se nešto svideo, jer u dotičnom trenutku sam bio željan malo grind-a, a ne opuštajuće muzike. A onda sam dobio najnoviji album....... yuck feah. The Resonance Of Goodbye i Million Year Summer su ko kraj sveta, samo zamišljam onako pečurke u daljini
  14. Imam "Antichrist" original disk, i iskreno nadao sam se nečemu više... oh well, Summon The Antichrist je kvlt, ali i dalje Shelter From The Sand će ostati primo uno. Zaista imaju čudnu pojavu (za satanic metal bend), u odelima i kravatama, ali svaka im čast za to! To jednostavno pokazuje kako se takva muzika može svirati i van leather wardrobe-a
  15. Fck, znao sam da sam zaboravio neku pesmu, ali posto mi je u dotichnom trenutku svirao neki drugi bend, zaboravio.... Naked Burn mi je prvi favorit, vrtim ga redovno na mp3 barem 8-12 puta dnevno, minimum \m/ "The church is burning from the inside out Altars falling into ashes again An eagle fly upon horizons with sight Focusing on all our family and friends " Lyrics me dodushe podseca na trip koji ima Mountain Mirrors
×
×
  • Create New...