Jump to content

Council A

Iskreni članovi
  • Posts

    589
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About Council A

  • Birthday 10/10/1984

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.blankspotbothersme.com
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Ispod kamena

Profile Fields

  • Gender
    Female

Recent Profile Visitors

6164 profile views

Council A's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

1

Reputation

  1. @Vincent The best thing we've ever done? Mda.
  2. Manje-više slobodno se može preporučiti sve sa Sarah-om Polley. Al', dobar je Secret Life of Words.
  3. Cool je to, ali kako pluta? Deluje keramičko, haha. Hej, pa ovo je neko iz Srbije radio?
  4. @Kokopeli Videh u Idei u Ušću tea ball. A što se zaslađivanja tiče, Earl Grey ne treba da se sladi uopšte, ali je mleko ok, ali english breakfast može da se sladi, a za irish breakfast se čak preporučuje zaslađivanje. Lično, od šećera u čaju iskreno zazirem, ali volim da ponekad (no, retko) stavim voće iz slatkog ili malo meda u neku varijaciju crnog čaja. I da, zeleni i mleko - nikako. Jel probao neko gunpowder tea? Sad videh da ga ima u ponudi u kući čaja, pa ću probati uskoro.
  5. Ovo nije jedini film koji si izvrgao ruglu svojim nepismenim sinopsisom, ali je dobar primer. PRESTANI DA PIŠEŠ.
  6. Sho? Ne valja ili su je lose tehnicki odradili? edit: tj, znam na sta si mislio, ali zelim da verujem da zavrsna knjiga valja necemu
  7. Kejtlin bi trebalo da ima oko 35 godina, tako da je, objektivno, ova -grh- ok. Recimo da je sa 20 rodila Roba, a prica pocinje kad Rob ima 15, tako da.. Mada mi se uopste ne svidja. Prvo, Kejtlin bi trebalo da bude lepa, ova je tek slatka, i to na onaj devojacki, prcasti nacin. Kejtlin treba da zraci zreloscu, ex-Charmed.. jok. Ne svidja mi se ni izbor Petera Dinklage-a. Suvise je proporcionalan za Tiriona. Tirion bi trebalo da bude ruzan. Oh, da, postoje teorije da njihove godine nisu potpuno jednake nasim, tj, da je njihova malo duza. Pa da se na svaku deceniju doda godina ipo, recimo. Hm.
  8. Ako je neko blizak mom vidjenju Randa (od prvog puta kad sam mu opis procitala), to bi bio Eric Stoltz. Mladji nego na ovoj slici, i bez brade, no sa ovom duzinom kose. A ako budem gledala Capricu ikada, sada znate razlog .
  9. BSG je sveukupno pristojan (dve fenomenalne, jedna prosecna i jedna uzasna sezona). Firefly je odlican. Star Trek je van konkurencije . Bolje i ja da ne pocinjem .
  10. I kako sad covek ozbiljno da te shvati ? Inace, to sto imaju pice koje zovu vino, ne znaci da je istog ukusa kao nase vino, niti da je pravljeno od grozdja, niti da je pakao koji pominju hriscanski pakao itd. To je samo lingvisticko resenje. Logicno je predpostaviti da ce neka civilizacija napraviti pitko alkoholno pice od nekog voca. Da ga ne bi nazvali dzardzibl, preveli su to na pojam koji mi mozemo da razumemo itd. Po toj logici, kako uopste pricaju engleski ? Dakle, to je tehnikalija, a ne slabost serije. Pravih slabosti ima tusta i tma, pocev od sredine trece sezone, do samog glupog sklepanog kraja. Ruku na srce, osim nekoliko lame dijaloga, poslednja epizoda je najjaca u cetvrtoj sezoni, po realizaciji. No, s obzirom na sveukupni kvalitet doticne sezone, to nije nikakva pohvala. Mislim da cu dostojanstvenim krajem serije da smatram spustanje na New Capricu. Kao sto Matrix nikad nije imao nastavke, naravno.
  11. Evo, posle dvocifrenog broja preslusavanja novog albuma, stavljam ruku u vatru da je A Line of Deatless Kings bolji za glavu i ruku i pola noge. A sad kad sam imenovani i pustila, dodala bih, za glavu, ruku i celu nogu. Secam se kakvo je osvezenje taj album bio posle The Dreadful Hours i Songs of Darkness, Words of Light, koja su mi dva najmanje omiljena MDB albuma. Hehe, kad sam vec tu, mogla bih da poslazem albume. Izbor je subjektivan i sentimentalan . Mislim da bi moja lista isla otprl. ovako: 1. The Angel and the Dark River 2. 34.788%...Complete 3. Like Gods of the Sun 4. The Light at the End of the World 5. A Line of Deathless Kings 6. For Lies I Sire 7. Songs of Darkness, Words of Light 8. Turn Loose the Swans 9. The Dreadful Hours 10. As the Flower Withers
  12. WTF is "Bring me Victory" ? Uopste nije u njihovom stilu, ali je dobra, dobra. Ne bih jos uvek rekla da je For Lies I Sire bolji od A Line of Deatless Kings, violine ili ne, aLoDK je keva album.
×
×
  • Create New...