Jump to content

RaVeN

Iskreni članovi
  • Posts

    1225
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by RaVeN

  1. Vidi, vidi sta se pojavi na netu:
  2. Koja genijalnost ahahahhahahaahhahahaa :haha: :haha: Then...world's logest title :haha: :haha:
  3. RaVeN

    Anthrax

    Sto se mene tice, bilo je Lepo bilo videti legede uzivo
  4. RaVeN

    Izbori

    Meni ova Vojvodina nije jasna, Da li je moguce da pickousti ima procentualno vecu podrsku u Vojvodini nego sve dole juznije? Jasno je da Beograd izvuce ostatak ispod Save i Dunava, no sta je sa ovim NS-om? Zivim u njemu, iskreno slabo koga znam da neko glasa za AV. Pogledas rezultate i samo...wtf? Tek sav onaj ocaj po selima van, kuka na sav glas kako se ne moze vise ziveti i opet daju podrsku pederu...samo mi nije jasno zasto? Su picku materinu...
  5. RaVeN

    Izbori

    Sledeci izbori su u BGu, Tu se izmenila slika u odnosu na parlamentarne izbore i za godinu dana moze biti svasta. Od BGa je i DS poceo padati...mislis da je psycho slucajno bio smoren na proslavi pobede?! Potpis i pecat.
  6. RaVeN

    Laptop

    Ako zelite da ubacite SSD ili drugi HDD umesto optickog uredjaja, najbolje resenje je da uzmete Caddy. Komplet izvadite opticki uredjaj, stavite SSD u Caddy, gurnete i to je to. Nema petljanja sa kablovima, nema setanja SSD-a unutar laptopta, prasine i sl, a mozete sami uraditi za 5 minuta. Kosta oko 10-15e (kod nas se tesko moze naci u prodavnicama, ali ima na kupujemprodajem i sl. sajtovima) i samo treba da pazite na velicinu, jer postoje od 7, 9 i 12 mm. Ja sam ugradio u svoj laptop i super sam zadovoljan. Elem, zbog estetike, samo uzmete plasticni poklopac od optickog uredjaja i zakacite na caddy.
  7. Super setlista, dobro ozvucenje, ocekivan broj ljudi ! Atmosfera u sredini je bila ekstra...ispeglali smo se maksimalno Vrat me boli, raspadam se, sef me tera kuci da idem da spavam
  8. Jos 24h ... uf, ovo ce biti predobar koncert !
  9. Zvao sad, sever je otisao za 2 sata ! Ostalo je nebitno.... EDIT: Rece da se za ostale tribine mogu rezervisati, pa eto, ako neko zeli ...
  10. Zna li neko kako karte za ovu utakmicu mogu da se kupe van BG-a (konkretno NS) ?
  11. RaVeN

    Slayer

    Di su bre marsali iza debelog i Holta !?!
  12. Pazarena karta...kad sam se vec prolazio pored Mungosa, sto da ne uzmem! Jbg-a...i meni je zao sto ne svira Lombardo (mozda se nesto promeni do leta...ko zna)...al' se u svakom slucaju ne propusta. Pre dve godine su u Budimpesti sa Pat O'Brien-om razvalili (da ne pominjem koliko su mocnije zvucali u odnosu na Megadeth...ispisali se). Svako moze naci razlog da ne ode...al' Slayer je institucija i u kojoj god postavi svirali tehnicki ce zvucati savrseno. Da ne pominjem smesnu cenu karte... Ako ovo ne prodje uz dobru posetu...zvanicno spustiti zavesu na metal scenu u Srbiji i ajmo na bijons da drkamo !
  13. Cena karte je iskreno smesna ! Nadam se da ce biti ljudi.... Samo mi nije jasno...parter i svi djuture dole ?!
  14. Krv ti isusovu Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  15. Bila je odlicna svirka, preko 2.5h prasili...Quarter prepun! Nisu odsvirali samo murgu drota i anarhiju ... ostalo, sve na repertoaru ! Vidim da su promenili ozvucenje u klubu i bilo je sasvim ok sto se tog segmenta tice (mozda se Sejo malo slabije cuo u odnosu na ostatak benda).
  16. Sve sto mi je ostalo od prosle svirke je: :-D Propustam...lepo za ljude koji ovo vole !
  17. http://www.b92.net/k...4&nav_id=648610 Eto...to je to...menjaj datum u temi i brisi ovo govno mitrovica ! EDIT: Boris Aranđelović (vokal)
  18. http://kreator-terrorzone.de/tour U novembru su svuda oko Srbije...Kreator, Nile, Morbid Angel !
  19. Evo snimak s' EXIT-a: [media=] [/media] Bio sam tamo i sta znam...prvi put slusam ovu postavu s' 2 basa uzivo...i nekako mi je sve to cudno. Svirka je bila odlicna, Kebra u njegovom tripu...al' jednostavno, nisam navikao na taj zvuk (iako je to pravi Obojeni program). EDIT: Na jelen top 10 u NS-u su razvalili....
  20. Statistika se mora voditi...veoma je bitno za ljude koji nisu bili na koncertu !
  21. U 23:40 je pocela svirka, zavrsila se oko 2:50...pa valjda bolje znamo mi koji smo bili na koncertu nego retardirani novinar.
  22. Auuuuu....neka mu je laka zemlja ! Ode jos jedna legenda
  23. Drugi dan - The Toy Dolls i Goblini - odlicni i jedni i drugi. Treci dan - Suicidal prejebano, Hatebreed po meni najjaca svirka festivala, Sodom dobar ali zvuk teska katastrofa, Obojeni Program ok. Cetvrti dan - Partibrejkersi standardno odlicni (Cane imao ispalu s' narandzastim ljudima), Wolfmother solidni, Gunsi odlicni al' nema tog duha i energije u svirci + debeli ne moze nista normalno da opteva. Sve u svemu....dobra 4 dana...svasta sam pogledao, vidimo se i sledece godine !
×
×
  • Create New...