Jump to content

Baal

Administratori
 • Posts

  8242
 • Joined

 • Days Won

  18

Everything posted by Baal

 1. ne mogu, skamenjen sam od lalićevog vokala
 2. što ovaj bratić iz esoterica nosi ovaj mikrofon kao da radi u call centru NCR
 3. da vidim Lazu da koristi AI za spot i mogu dumrem
 4. Nemam pojma, nek te Talvi uputi 😂
 5. Malo 😄 Dao sam Talviju supermod privilegije, a isto tako i otvoren je konkurs ako neko hoće da se prijavi za modulatora.
 6. a to što se bratić iz Imperiala u Beogradu usrao toliko od alkohola da je morao u bolnicu na CT scan? https://www.instagram.com/p/Ceyc0W6DpQy/
 7. Na Nero Di Marte sam bio napred za prve 2 pesme i ogluveo sam. Posle sam se pomerio kod tonca i sve je bilo razgovetno. Vrhunski bend. Imperial odličan live nastup, nisam fan muzike, ali super ugođaj. KC Grad je smeće, ali džabe kada nema drugih prostora u BGu za ovako nešto sem Elektropionira koji do septembra ne iznajmljuje za svirke unutra jer hoće da im radi bašta za hipstere. Bilo je lepo videti neke ljude koje baš dugo nisam video.
 8. ok gosti ne bi trebalo da više imaju pristup da postuju bilo gde poy
 9. I Chaser i Wailing majka, dobro je i žutać more Što se tiče Dune, ne znam kako nekako može biti jasan film ako nije čitao knjigu, solidno je unakazio Vilnev.
 10. Baal

  Thrice

  Da, da, pola pesama su do jaja, a pola težak smor. Summer Set Fire to the Rain najbolja imho. Doduše najbolji mi je prvi od povratka
 11. Bend je konačno poslao slušljiv, super album.
 12. Baal

  Thrice

  Krene neki synthwave Radiohead i onda kao da nisu imali ideju šta da rade dalje, pa su smislili ovaj generički refren. Prva pesma je bila dobra, ova je njah.
×
×
 • Create New...