Jump to content

ikaqueen

Iskreni članovi
  • Posts

    88
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ikaqueen

  1. Treba biti prilicno priglup da ne znas sta je teretana... Nisam krenula, ali cu, jednog lepog dana, do tada TRENING!!!
  2. Bolesna sam i nemam sta da radim.
  3. Mislila sam brdo od decka koje je tada imalo 1'85-1'90. Ozbiljno brdo. Grotesqe, mislis da neke stvari nisam saznala a jesam. Ozbiljno znam podosta o tezini, ishrani, vezbama, teretani i slicnom posto sam glupo gradjena i bukvalno se strasno mucim da bi bila manje-vise normalne tezine. Morala sam o svemu tome da se dobro informisem. Ali dobro, ako ti neces da ti pomognem oko onoga sto poznajem onda necu ni da ti pruzam svoju pomoc. Srecno u vezbanju.
  4. Ne mora da znaci, imam ja druga, krenuo u teretanu sa 15 i nista mu nije bilo, ali je ko brdo covek!
  5. Sve zavisi koliko jaku kicmu imas. Stvarno moze da ti steti ako imas slabe kosti i slabu kicmu. U svakom slucaju najzdravije je plivanje, a i rezultati su zadovoljavajuci.
  6. Jao imam ja rad mog druga o ishrani, citala sam ga sad pre neki dan i mislila se sa kim sve ja delim kiseonik!
  7. To je moj omiljeni film! Dobro, pored Hair, The Wall i Naked Gun!
  8. Nemam ja odbojan stav prema njima, imam realan stav! Kao sto sam vec dosta puta rekla, oni su super, ali ne najbolji. Naravno prvo cu preslusati album pa cu onda komentarisati sta mi se svidja a sta ne. Queen jesu uticali na puno ljudi, samo sto vecina bendova ne ume da svira Queen. Ako mi ne verujes, pitaj moju kevu koja je odrala brdo Queen ploca. Odrala do neslusljivosti(sto nije lak posao). Naravno da volim Pepperse!!! Ko ne voli Pepperse? I nije spam, razgovor je o Gunsima!
  9. Bravo! Posebna pohvala za to sto se ne hvalis E jel mozes da skines Dzuditin warn da moze da se izvini pa da se ne vraca (takav je dogovor, obecavam)?Posto si ti crven.
  10. U bre, jos ti samo ja i Dzej tu falimo! Ako nastavis sa tih 200 intervjua po casopisu, samo cemo ti mi jos i ostati Salim se, kao i uvek, bravo, super ti je! A mene mrzelo da napisem 2 clanka od po stranu i po za skolski casopis... Kako sam samo lenja!
  11. Pa mogao bi. Zasto da ne? Ali, imaj na umu da je moja baba dobra, postena zena, nije ona ta nasa "umetnicka" sorta... Kako te nije dojmilo(ostavilo utisak na tebe)??? Znaci ti si Star Track fan, a? E pa ja sam Star Wars fan. Nemoj da te zacudi ako te pozovem na ferku! Buhahaha!!!
  12. A mogao bi da mi budes deda Ma sve ti se prasta, sem sto nisi gledao Rena i Stimpija! To cu ti uvek pamtiti!
  13. Nisi gledao Rena i Stimpija... Taj se crtac ne moze prepricati... Znam da nije. Nije ni Jugoslavija.
  14. Zensko celjade...pa da! Pozdrav! Pa ajde ostavi jos neke pesme kao ona prva da cujemo! Ja stvarno sem WEW nisam mnogo slusala Africku muziku. Stp se tice one prve, neuobicajeno, ali simpaticno, me gusta!
  15. Ja sam ispala pametna - pasce kisa! Hvala na porukama i savetima. Zvucis kao pravi umetnik - bez uvrede (sala)
  16. Ali kako ti mozes da umetniku kazes sta da ga inspirise? Neke inspirise Afrika, neke suncokret, a neke sedenje na WC solji i jedenje sendvica! A neke inspirisu drugi umetnici jer uvek imas nekog svog idola, zar ne?
  17. 1. Ajde smanji dozivljaj, necu da se svadjam, budi malo smiren. 2. Peppersi idalje postoje i samim tim idalje uticu. Na mene prvu! 3. Ja za Gunse nisam rekla ni da su komercijalni ni da su zenski bend, ako hoces da se svadjas, upotrebi makar ono sto sam ja rekla. 4. Verujem ti, ali idalje mislim da ima boljih, sto ne treba da te uvredi, jer uvek ima boljih (sem u slucaju Queen-a, oni su Bogovi). 5. Neka vrate, meni nece smetati, ali ja cu i da oni postanu najpoznatiji i najuvazeniji bend na svetu idalje stajati iza svojih reci da za mene makar ima vecih favorita. Sto ne znaci da Gunsi nisu super, jer jesu, opet da me ne shvatis pogresno!!!
  18. Da, ja. Ja se mucim stalno da bi izgledala manje-vise ok, jer sam glupo gradjena, a oni se nagutaju pilula i odu da dizu 100 kg! NIJE FER BRE!
  19. Ne bih da raspravljam, razlicite grupe ostavljaju razlicite utiske na razlicite ljude. Inace, znam ko je bio Bonam, ne moras da me ucis stvari koje (verovatno) znam bolje od vecine drugih ljudi. Na mene su recimo Peppersi ostavili mnogo jaci utisak, i da me ne bi ponovo shvatio pogresno NE pokusavam da uvredim G'N'R, samo da ukazem na to da ima i mocnije muzike(makar za mene)...
  20. Najbolje je prirodno. Ako vezbas dobre vezbe, dovoljno dugo i dobro se hranis, naravno, posticices cilj, ali i cilj mora da bude realan. E ljudi, moram da se pohvalim, treca sam u skoli u trbusnjacima...To je dobro, inace, posto su 1. i 2. mesto osmaci.
  21. Ti si tako mrsava, morace da ti poveruje Pa dobro, sad je cuo sve sta moze da uradi i ne uradi, mozda nekoga i poslusa. Mada, sumnjam.
  22. Slazem se. Sad ozbiljno, mene najvise inspirisu Queen i Doorsi. Posle slusanja sam kao nov covek!
  23. Ne znam sta da ti kazem, ja sam laik za kompjutere. Ali ako si instalirao neku piratsku Vistu...zajebao si kompjuter samo tako, cujem da je teski trulez.
×
×
  • Create New...