Jump to content

Legenda

Iskreni članovi
  • Posts

    119
  • Joined

  • Last visited

About Legenda

  • Birthday 01/25/1982

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Nox Aeterna

Profile Fields

  • Gender
    Male

Legenda's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Yup, za one koji ZNAJU a ne one koji su culi od cimerke koja je cula od profesora. Experti za pirsing su pirsing majstori koji su po mogucnosti zavrsili medicinu (citaj - Zile) a ne neki deda sa fakulteta kome je sve to strano i uzasno (pod uslovom da je tu glupost zaista izjavio neki profesor). Isto tako sam cuo da od pirsinga jezika mozes da dobijes gangrenu ili rak i shta sve ne, pa mi cisto vrishte muda - jezik je najbezbolniji i najlaksi za odrzavanje pirsing iz mog iskustva i imam ga vec godinama. Mozes ovde naklapati o "hororima pirsovanja" kolko oces - shto ne rece da moz da ti "padne kapak" od pirsinga u obrvi? Kad bi kod mesara isla mozda bi ti i uvo odsekao. Al poenta kao shto rekoh nije shta pricaju babe na pijaci nego shta se "zna" i shta su cinjenice. Srecom po tebe od nekog ko ima "nazi" u imenu i ne ocekujem IQ veci od sobne temperature, a "sponzorusa" to spushta u lagani minus, tako da ti ne uzimam za zlo.
  2. S obzirom kako me je jebala oprema, poshto je sve odluchilo da ne radi kako treba, ja sam prezadovoljan ovom serijom fotografija. DoubleFire je obradjivala jer ona to voli da radi i njoj to generalno super ide, meni se svidjaju i originali @Axean - ne budi bezobrazan
  3. Ti mene zajebavash? Pretila si joj slikom koja je vec bila na YUM-u? :) Neprocenjivo Tjah, a i zajebana je rabota ucenjivati mene, u zivotu nisam imao tajni prema bliskim ljudima, pa ni to da smatram Twiggy sa slika jednom od naj-hot cica koje sam na forumima susreo. Tuzno je ako si ti ona...
  4. CAPTAIN SUBTEXT TO THE RESCUE !!! Ne vidim da i dalje znate moj pravi identite pa me zabole shto ste me provalili Uzivala sam u pravljenju budala od foruma, i kupajuci se u obozavanju i onaniji upucenoj mojoj virtuelnoj lichnosti. I pozelela da imam njen zivot a ne ovaj moj jadni i bedan Ona je dobra riba, a mene niko ne bi ni pogledao U kurac, ipak ste me izvalili !!! Bilo je lepo dok je trajalo... Kuchko jedna !!! Ti si kriva za sve, ochi cu ti iskopati, aaaaaaaaargh!!! Nishta, sad cu te ucenjivati jednom od tvojih fotografija koje sam nashla na internetu!!! Ha, kladim se da se stidish svog divnog obnazenog tela koje si svesno prikazala u javnosti, shto meni nikad ne bi palo na pamet jer ja zivim tudje zivote... Nadam se samo da si glupa kao ja pa si greshkom to objavila i da ces se sada usrati u gace pod mojom pretnjom da mogu da te malo muchim. Mwahahahahah !!! P.S. @Nota.. @Ntoanargh... @Axeanosials.. - STIS !!!
  5. DF ovdi: imam k800i (imala pre k750i u koji sam se klela) i u ovaj se kunem jos vise! Kamera nije puno napredovala, al ko je jebe kad imas profi aparat, gledam filmove, slusam muziku, sve... jedina mana mu je sto najveca kartica za njega koja ima da se kupi je 1Gb i kosta cak 100e, al kao napravice uskoro vece. Jedino sto im zameram je sto nikako da na 2 modela imaju istu memoriju pa te teraju da stalno bacas pare. Prave sve manje i manje i skuplje k800i dizajn da ne pricam... odusevljava me. Prednji deo lici na teksturu drveta a zadnji je pod prstima kao plis, ma savrseno!
  6. Ima jedan moj ortak te crtace, imao sam i ja negde al nema shanse da ih nadjem
  7. Slike lika su super, ali jebote, onaj NOKAT !!! AAAAAAAAARGH !!! Bode ochi... Da nije toga rekao bi da je dojaja... Ma i sa time je slike dojaja... Ali... UH !!! A za viski mi se jebe koji je, super chuchi na slici i to je jedino bitno.
  8. :) :) :) Djoka voli da se zavlachi u rupe... Shta cesh, instinkt... Hiljade godina evolucije su nauchile morske prasice da zdipe hranu i begaju u zaklon...
  9. Ma u pravu si, ok je i to - uzimati vishak iz tih radionica, madjutim ovo shto mi trazimo nije "nameshtaj" vec se radi o kancelarijskom materijalu u sluchaju ovih reshetkica i posebnoj plastici koja se lako seche i ukraja a tvrdja je od linoleuma, i nije toksichna za ljubimce. Konkretno, vishestruko je bolje od bilo chega shto se moze naci kao vishak od nameshtaja jer je modularno, moze se preoblikovati po potrebi, od toga se mogu praviti razni dodatci za kaveze i u svetu je najpopularnija stvar za cuvanje malih kucnih ljubimaca. Ako neko zna gde ima neka javi, a ja cu i tako u poteru za time vec kolko od sutra pa ako nadjem javicu na temi jer mozda josh nekom bude korisno.
  10. Treasure planet mi je na spisku za uzimanje Meni je Kronk's N. G. prilichno veliko razocharenje Gledaju mi se opet i Heavy Metali... Pogotovo dvojka, nju duze nisam gledao Ako se setish josh nekog dobrog crtaca obavezno javi
  11. Ima par dobrih fora (stvarno dobrih) ali vecina filma je mjuzikl, i nema bash puno neke prave akcije. Odgledasmo i Hoodwinked! i Brother Bear. Crvenkapa je ZAKON !!!! Umro sam od smeha A i medvedi su bash bash kul crtani.
  12. :) :) Hvala ti puno za preporuke Vec smo uzeli jednu turu za vecherashnje gledanje
×
×
  • Create New...