Jump to content

Sunshine Wes C. Addle

Iskreni članovi
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

About Sunshine Wes C. Addle

  • Birthday 11/14/2006

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    This Island

Sunshine Wes C. Addle's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Ja jedva chekam subotu da chujem Harmful. Aaaawww... Kako oni zvuche? Da.Reunion bi bila prava stvar.
  2. jammeri.da li ste tuuuu? ja sam juche saznala da ne ideeeem.:/:/:/ tako da mi ostaje samo onaj iz Zg.da placheeem.:'(
  3. Jedina sushtina posta je bila sledecja: "Pa i Pepersi su im bili predgrupa pa oni definitivno nemaju nikakve veze sa uspehom tog banda." Ne znam shta tu nije jasno. "Ja cu da stavim da sam iz Down in the Hole posto moram da sakrijem to da (pored josh gomile stvari) slusham i isfuranu muziku" slobodno ti sakrivaj da pored josh gomile stvari slushash i isfuranu muziku.nije da nas zanima.lol. Poenta je bila da eksl rouz i njegova ekipa nemaju nikakve veze sa uspehom BILO kojeg banda,samo sa neuspehom svog.
  4. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA... jedva chekammmmmmmmm Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Ja se iskreno nadam da cje odsvirati i koju pesmu sa blood sugar sex magik. aaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
  5. shto se tiche gansa i FNM turneje.. Pa i Pepersi su im bili predgrupa pa oni definitivno nemaju nikakve veze sa uspehom tog banda. Ne mislim da vecjina fanova FNM voli i ganse.Uglavnom FNM fanovi (oni koji osete The Spirit iz devedesetih) vole Alt.scenu devedesetih ... a ne isfurane eksl rouzove.:/ glj.ljigavo. whatever: Band Harmful (bivshi basista FNM) dolazi u Srbiju...u vishe gradova. jej.
  6. bila sam u samoboru kada su trebali da nastupaju.nisu se pojavili.ju.:/
  7. gr.onaj axl je ljigaaaavo bicje. najjadniji glas i stajling svih vremena. naravno,moje mishljenje.
  8. gledala sam PEARL JAM. Htela bih mali milion bandova josh da pogledam... Ima vremena...)))
  9. ma kakav bec : LOCATION: Pannonia Fields II NOVA ROCK 2007 WATCH OUT FOR NOVA ROCK! 15. - 17. JUNI 2007 Pannonia Fields II -!!!!! NICKELSDORF/Burgenland!!!! Blizhe od bec-a.+ imam tamo rodjake u blizini njanjanjaaa...)) heh..joj.sanjam. Nece da dodju jer su nasi organizatori prosle godine trazili vise para nego sto su Pearl Jam nudili za karte...kad su nashi organizatori looopovi a PJ zhele da nas bude vishe i da mozhemo relativno svi da kupimo njihovu kartu... :'(
  10. danas mi je u vinampu najvishe Social Parasite!!! a:))))
  11. ewo me...)) heh.saznala sam da dolazi audioslave (KRIs KORNEEEEEEL-setite se HUNGER STRIKE-aaaaaaaaaaaa) i eto.... Ajd tu smo mi...))) Ne boj se!
  12. Joj.Ja neam poojma. Mozhda nisam realna, ali me nervira shto se previshe "kache" za Aic... Mozhda neam pravo,ali ... nisu me "uhvatili"... Whatever!
  13. da.melissa auf der maur.the bass woman!!!))) sto se tice demoa ... imam ih ... a jerry solo albumi su preterano dobri takodjeeeeeeeeeeeeeeeR.)) Jojoooj...)) Diiiiivni su ti Chainsi.))
  14. e moja tetka bila na njihovom certuuuu...)) njamiii!
  15. to sam rekla za metal. shta me vezhe za metal (metal forum) aic i soundgarden (koji su metal grana grungea) i neki nu-metal. Shta je tu stupidno?! ...Njami...JOSH JEDAN PJ KONCERT U MOM ZHIVOTU!?!?!? A....daaaaaaaaaaaaaaa...aaaa...nemojte prebrzo da sudite...ko zna o cemu se tu radi...nemojte se radovati...LO!L
×
×
  • Create New...