Jump to content

ogisha007

Iskreni članovi
  • Posts

    111
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ogisha007

  1. Ja sam zainteresovan u nekoj skorijoj buducnosti za tu sedmicu, samo da je fixed bridge, floyd nikad vise *pu pu pu*. (:
  2. Pa i ne svira, on sad ima svoj signature model, pre toga je svirao Hellraisera, 007 i valjda josh neshto, samo ne mogu da se setim...
  3. Fak jeah, seven for the win! Mozda je to chak onaj isti Omen koji sam ja probao, jer je nestao iz Novog Sada ubrzo posto se otvorio Kawai u BG-u. Dobra djitra, nije vrh vrhova, ali sasvim sluzi svrsi dzangrljanja po toj sedmoj zici. Congrats
  4. U praksi to izadje ovako: Mada, ne moras blokirati sa obe strane, samo blokiras sa ove desne, izvadis sve opruge (osim mozda jedne, za uzemljenje), i tenzija zica drzi sve nice and tight. Tako je meni trenutno tremolo blokiran.
  5. Majke mi. Smrt za Desanku Sakic. Nije ni nesto ekstra brzo, nego treba to izdrzati. Meni je rekord jedno 10 sekundi
  6. Ma, to je cisto odokativno u Photoshopu, videcu vec u praksi kako stoji. Mada, hvala na predlogu, nisam mnogo o tome razmisljao
  7. U procesu pravljenja... Cik prebrojte zice
  8. Da li ima neka prodavnica (lanac prodavnica, sta vec) koji prodaju Hipshot proizvode, ili bar da mogu da ih naruce odnekud? Konkretno, treba mi bridge za osmozicanu gitaru, i njihove locking civije na komad (8 komada, jelda, 4 levih i 4 desnih). Pozdrav.
  9. Da li neko iz Novog Sada hoce da pravi ozbiljniji progressive/death/shtagod metal bend, neka mesavina tipa Nevermore-Dream Theater-Meshuggah-CC-Unearth-Arch Enemy-In Flames... Mozda bih bio zainteresovan i za neki straight up brutal/technical death... (inache, gitarista sam, bar se izdajem za takvog...) Somebody? Anybody? Ne znam zasto se uopste trudim, jedva se nadje neko i za Metallica tribjut...
  10. Stvarno odlican pisac, gotivim i serijal "Odiseja" i "Kraj detinjstva". Imam jos koju knjigu od njega, ali ih nisam josh dohvatio. RIP.
  11. E, daje li neko chasove pevanja u Novom Sadu? Pregledah oglase, ocigledno svi znaju matematiku i engleski, ali pevanje niko.
  12. Da li je neko zainteresovan da narucuje neke komponente iz inostranstva? Ja imam da obavim jednu narudzbinu, pa ako neko hoce da uzme nesto sto ne moze ovde, a ne zeli da placa punu cenu postarine/carine, neka se javi na PM... P.S. narucujem sa sajta http://www.banzaieffects.com , pa ako tamo imaju ono sto vam treba, javite se. Poz
  13. Daj da vidimo. Pleeeease?? ...Ili je to samo odgovor na post onoga Towera? U svakom sluchaju, slike Jackson gitara nikada nisu na odmet.
  14. Survival horor. Eh, te podele... Inache, sto se avantura tiche, u zadnje vreme jedino pichim ove Sam&Max epizode, bash sam ih zgotivio.
  15. Zju, koliku skalu ima ta custom gitara? Bar 27", ako ne i vishe... Kul! Samo.... Fali joj jedna zica edit: Haha, da li su to Ibanez magneti na njoj? Jesu, oni V7 i V8 hambakeri koji su stock na nekim Ibanezima.
  16. Ako se dobro secam, pre nekoliko godina ga je prodavao za nekih 700-800 eura. Nemoj me drzati za rech, bilo je davno.
  17. Nije zato, ne brini se Uvek je dobro imati sto vishe opcija
  18. NE. Ja sam svog RG550 uzeo za 600 eura, u odlicnom stanju sa koferom i DiMarziom u bridge-u. RG350 se pravi u Koreji valjda, i stvarno ne vredi 550 eura, posebno ako je sve na njemu fabrichko. Za 550 eura mozes uzeti bolju novu gitaru u prodavnici... Mislim, RG350 je od basswooda, ima loshe magnete, i po iskustvima dosta ljudi losh tremolo (Edge III). Za slicne pare verovatno mozes uzeti Jacksona tipa DK2, koji je od aldera, ima Seymour Duncan magnete i bolji floyd. Inache, prodaje li neka radnja u Beogradu Schecter gitare?
  19. Pretpostavljam da ti je RG550 od basswooda, tj. lipe kao i ostalih 99% Ibaneza... Izgleda da je opste misljenje da u gitare od lipe najbolje idu Dimarzio magneti. Kazhu da je u necku za RG550 na primer dobar Dimarzio Air Norton. To ja nameravam da uzmem za svog RG550.
  20. Jes' vala. Samo to sam uradio i meni radi. Jeste da mi se neki antivirus buni, ali ko ga shisha. Kad zavrshim, vratim i gotovo.
  21. Koliko znam, zasad nema nishta od toga. Reshenje koje ja furam jeste da vratim datum koju godinu unazad, i fura bez problema, ne zakucava se.
  22. ...Gitarista iz Novog Sada (ja) trazi bend. Javite se na PM.
  23. The myth is plausible! U jednom Nightwish tribjutu u kojem nisam svirao tako dugo navatali smo nekog basistu... Chovek je koristio vokmen kao preamp i pored toga je imao über krchave potove na basu i zhice stare godinu dana... Ali ipak se i pored svega toga chuo, verovali ili ne
×
×
  • Create New...