Jump to content

Ayreonaut

Iskreni članovi
  • Posts

    90
  • Joined

  • Last visited

About Ayreonaut

  • Birthday 05/17/1981

Contact Methods

Profile Information

  • Location
    Šabac(outside the El. Castle)

Profile Fields

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

2991 profile views

Ayreonaut's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

4

Reputation

  1. Evo i snimka iz Bratislave: Stage dive je izostao, mora da je Damian video sede glave u publici, pa odustao.
  2. Trebalo je da dođu u neku nedođiju u Češkoj na metal fest, ali Fates Warning istovremeno lutaju po SAD, pa pošto Ray Alder izostaje, otkazali su. Što se mene tiče, mogu da dođu i bez njega, pa da prže insturmentale. Šteta je što svuda sviraju kao predgrupa. Zaslužuju da budu headlineri. Nick je pobedio rakonju. Bio je na nekoj klinici u unutrašnjosti SAD, kljukali ga gomilom nekih citostatika, otrova i ostalih sr**a i izvukao se. Pisao blog sve vreme terapije: http://nvdmyeloma.blogspot.com/
  3. Slazem se. Stajao sam bas kod ulaza u fan pit na desnoj strani. Oko 8 su se pojavila dva redara, ali je bilo prilike za ulaz i tokom nastupa Combichrista. To je skoro na ulazu u Arenu. I tu se prilicno osecala vrelina plamena. Svaka im cast!
  4. Damian Wilson na Christmas Metal Symphony 2009 peva Into The Black Hole. Nije neki snimak, al' ajd. Bitno da je od Lucassena
  5. Mene su kupili odličnom produkcijom. Zvuk je snažan, čist i pun. Basista im nimalo ne manjka snage. Jest' da ne razumem ni reč onoga što Ivan vrišti, al' ajd. Prosto nisam očekivao nešto ovako kvalitetno i moćno od istočnih komšija. Sigurno u top 10 ove godine.
  6. "Remember, remember, the fifth of November, the gunpowder treason and plot...." Leviathan Rising je inspirisana filmom V For Vendetta. Topla preporuka za taj film. Ko ga je gledao, neka oslušne pesmu. Lepo se uklapa, sa sve odlomcima iz filma. Gunpowder Treason
  7. Odličan album. Pokušavao sam da izdvojim neku pesmu koja bi mi nekako obeležila projekat, ali ne mogu. Nijedna se ne ističe, ili bolje reći, sve se ističu! Pun pogodak!
  8. Damn... Nadao sam se novostima od njih, ali ne ovakvim... RIP DST...
  9. Za sve one koji imaju Sedmicu i više hard diskova, nema razloga za paniku. Win7 je optimizovan da štedi struju i pokretne (potrošne) delove harvera tako što gasi neaktivan hard posle određenog vremena. Mene je prvi put propisno prepao, znao sam da je hard stao i već sam krenuo da mu pojam posmtrnu pesmu. Otvorio sam Computer i on se ritnuo i zavrteo. Praktična, ali malo nezgodna opcija jer se povećava vreme pristupa podacima, dok se ploče zavrte, jelte. Za virtualce preporučujem UltraISO, menadžer i editor .iso slika. Integriše se u shell, iso se ubacuje iz Explorera.
  10. Win7. Lepo radi na P4 C 1,8GHz i 1GB RAMa.
  11. sorry! sorry! sorry! Pass: threemoretime
  12. http://rapidshare.com/files/250486456/adrp...ive___2007_.rar
  13. Utisak posle prvog slušanja: :spava: Nadam se da je to zbog ove vrućine, i da će mi se dopasti na drugo slušanje... Zasad mi baš miriše na slab album. Damn. Bolje mu leži metalski SF.
  14. Ako neko iskopa lyricse za Lunasense biću mu VEOMA zahvalan! Ne razumem Tonija kad krene da vrišti. Inače, 10/10 od mene.
×
×
  • Create New...