Jump to content

enclave

Iskreni članovi
  • Posts

    2482
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by enclave

  1. U potpunosti si u pravu i podrzao bih sve sto si rekao pod uslovom da ni ja nisam procitao knjige. Ovaj film je jedan veliki ZIP fajl knjige. Part 2 je dosta lose koncipiran. Onaj ko nije citao knjigu ne treba ni da gleda film jer ce se izgubiti i nece znati sta se desava. Dosta los film moram priznati. Dosta nejasnoca i nepoklapanja u nekim trenucima i nema smisla. Svi odgovori na tvoja pitanja nalaze se u knjizi koja je u poredjenju sa filmom fantasticna.
  2. ... ako sve das u roku. Ambiciozan si.
  3. Do jaja. Jos malo pa ce i Atlantidu da pozovu na FARMU kao Ekrema.
  4. Bilo je vrh! Svi ste hot! awwww.... Istetoviracu vase face preko moje.
  5. Ima par dobrih rifova ali album je generalno smor. Symphony X je poceo da pravi takvu muziku da 10,15 sekundi unapred vec znas da ce prelaz, refren ili sta god. Text za Iconoclast je blagi uzas. Suma sumarum, nista posebno. Cist prosek.
  6. http://www.blic.rs/Strip/1146/Marko-Somborac
  7. Moze da se nadje. Nije da nema. Mislim da nije problem u tome vec u parama(kao i uvek). Prijatelji i poznanici koji su radili preko zadruge imaju uzasna iskustva. Ako ti je plata npr. 20000 ti se obradujes sa 12000. Tih 8000 ide njima. Uostalom, desilo mi se par puta da mi kazu da sam prekvalifikovan za posao kao npr. za vozaca, magacionera i td. Za muskarce... Posao u obezbedjenju skoro uvek moze da se nadje. Naravno fizicki nije naporno ali psihicki je katastrofa. Posle treceg sata demencija radi svoje. Od 80-100 dinara po satu.
  8. Bolonja. Koliko znam, nema vise fakulteta sa starim programom. Danas se prilagodjavas individualnoj modifikaciji tj. pristupanju profesora bolonji.
  9. Evo i ja sam tebi 2. BFF!
  10. Nije. Ja volim da preteram. Ne zameri. Ja radim to iskljucivo iz ljubavi.
  11. http://www.atlantidaband.com/nemanja.html :haha: :haha: "Kako ubijas vreme na turnejama? Spavanjem, slušanjem muzike, u priči... Kako se pripremas za nastup? Raspevavanjem, istezanjem, smehom... Najgora situacija na bini: Kada sebi ili nekom od gitarista isključim kabl... Još mi se nije desilo da padnem sa bine, ali polako... Najsramniji trenutak u tvojoj karijeri? Hmmm... Bilo ih je dosta..." http://www.atlantidaband.com/diki.html Opisi sebe sa tri reci: Ženskaroš, optimista, rocker. Najludji trac koji si cuo o sebi? / Postavljali su sami sebi pitanja.
  12. Ne samo Samsonite vec i mnogi drugi. Ja imam dosta veliki kofer i niko mi nikad nije pravio problem a sa njim sam obisao dosta zemalja. Jedina zamka na aerodromu jeste sama tezina kofera. U principu ta tezina bi trebalo da je univerzalna ali ocigledno da nije. Na aerodromu u Surcinu su mi pravili problem za ono sto su me u Frankfurtu ili Minhenu opusteno pustili i td.
  13. enclave

    Genetika

    Pre si otisla u kurac nego u ot...
×
×
  • Create New...