Jump to content

TROOPS OF DOOM

Iskreni članovi
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Beograd

TROOPS OF DOOM's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Jel bi znao neko da mi kaze kako to Pete Sandoval radi...tacnije sta su to "triggered" drums :? :? :? :?
  2. A da ne pominjem TROOPS OF DOOM verziju sa "Chaos in the Jungle"
  3. Lobotomy___________je________S U P E R________pes____ma A tek Slaves of Pain....Life ends...feeling death...slaves...of pain a:
  4. Dobro...malo dramaturgije nikome ne smeta :oops: :oops:
  5. Nemogu da verujem da nijednom nisu zadrzali istu ekipu dva uzastopna albuma...t.j. svaki novi album bar jedan clan je drugaciji :? :?
  6. MASS HYPMOSIS-Sepultura, ubedljivo najbolja solaza ikada stvorenaaa...po meni A pomenuo bih i solo za Fucking Hostile od Pantere i solo Sepulturin Slaves of pain- jako dobar solo...tri smajli poena
  7. Cekaj, pa sta ako nosi Deftones majcu :?
  8. KO SE BRE NERVIRA, STA TI MENI NERVIRA, POTPUNO SAM MIRAAAAN!!!! Ok, nisi pomenuo death ali smem da se kladim da si na to mislio....jel da?
  9. Zahtevam da priznas da sam u pravu i prihvatis me kao neospornog i sveznajuceg gospodara svega i svacega ...
  10. Ne zanima me koliko je Max-ov glas Death, Trash je Trash je Trash, Sepultura je trash bend i tacka a: a: a: Dobro Roots i Chaos su nesto drugo, ali sve dotle je trash. Prvi albumi zvuce malo nedefinisano jar im je poremecen zvuk zbog usrane produkcije, ali i oni su trash a: a:
  11. Sta bre mi bre pojma bre nemamo bre 8O . Sa ces ti meni bre sa bre onom bre tvojom teorijom da su Sepultura death....bre P.S. BREE
×
×
  • Create New...