Jump to content

TROOPS OF DOOM

Iskreni članovi
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by TROOPS OF DOOM

  1. Jel bi znao neko da mi kaze kako to Pete Sandoval radi...tacnije sta su to "triggered" drums :? :? :? :?
  2. A da ne pominjem TROOPS OF DOOM verziju sa "Chaos in the Jungle"
  3. Lobotomy___________je________S U P E R________pes____ma A tek Slaves of Pain....Life ends...feeling death...slaves...of pain a:
  4. Dobro...malo dramaturgije nikome ne smeta :oops: :oops:
  5. Nemogu da verujem da nijednom nisu zadrzali istu ekipu dva uzastopna albuma...t.j. svaki novi album bar jedan clan je drugaciji :? :?
  6. MASS HYPMOSIS-Sepultura, ubedljivo najbolja solaza ikada stvorenaaa...po meni A pomenuo bih i solo za Fucking Hostile od Pantere i solo Sepulturin Slaves of pain- jako dobar solo...tri smajli poena
  7. Cekaj, pa sta ako nosi Deftones majcu :?
  8. KO SE BRE NERVIRA, STA TI MENI NERVIRA, POTPUNO SAM MIRAAAAN!!!! Ok, nisi pomenuo death ali smem da se kladim da si na to mislio....jel da?
  9. Zahtevam da priznas da sam u pravu i prihvatis me kao neospornog i sveznajuceg gospodara svega i svacega ...
  10. Ne zanima me koliko je Max-ov glas Death, Trash je Trash je Trash, Sepultura je trash bend i tacka a: a: a: Dobro Roots i Chaos su nesto drugo, ali sve dotle je trash. Prvi albumi zvuce malo nedefinisano jar im je poremecen zvuk zbog usrane produkcije, ali i oni su trash a: a:
  11. Sta bre mi bre pojma bre nemamo bre 8O . Sa ces ti meni bre sa bre onom bre tvojom teorijom da su Sepultura death....bre P.S. BREE
  12. Ima li potrebe da naglasim koliko se slazem MASS HYPNOSIS-najbolji solo na Welt-u P.S. Mnogo gotivim ove zelene smajlije
  13. Drago mi je da se neko konacno slaze sa mene, da su Sepultura ustvari TRASH METAL BEND, ko je ikad i samo ovals preslusao pesme Mass Hypnosis, Beneath the remains, Slaves of Pain, Araise, Troops of Doom i jednu od, po meni njihovih najboljih pesama, Lobotomy, bi morao sa mnom da se slozi. Tacno kako je RNA objasnio, do Chaosa sve su im pesme pretezno przece, znaci ono, rostiljaju ko besni, i onda neko kaze Slayer najbrzi bend, jes kurac.
  14. Super muzika Bezvezan imidz :| Srrranje textovi
  15. Gledao sam neke svirke nove Sepulture u
×
×
  • Create New...