Jump to content

Liquid Diamond

Iskreni članovi
 • Content Count

  62
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 totalno moderan

3 Followers

About Liquid Diamond

 • Rank
  Anonimus of Metal
 • Birthday July 4

Profile Information

 • Location
  nigeria

Profile Fields

 • Gender
  Female
 1. I meni se najviše sviđa Unleashed memories. Purify mi je nekako najdraža pesmica.
 2. Kritički stav logično proizilazi iz kritičke svesti. Jedini put Srbije je Evropska unija. Što se tiče neoliberalnog kapitalizma, ok nije savršen ali od tog sistema svet ne poznaje drugi sistem koji bolje funkcioniše! Itekako u ovoj Srbiji ima ljudi koji su sposobni da vode državu, ali ne žele da se laktaju sa maloumnim kretenima pa se drže po strani ili se aktivno bore da nešto promene ali je seljadije i dalje više. Kakav kulturni šok? Pa jak i odlučan!Bez kompromisa!
 3. Svako svoje! Mi trebamo osuditi zločine koje su počinili oni koji su se "borili" na našoj strani, da bi nas "odbranili". Mater im... Zločina je bilo na svim stranama, ali mi se trebamo suočiti sa sopstvenom prošlošću da nam se prošlost ne bi ponovila.
 4. Pitanje je: Kako upokojiti vampire prošlosti? Jasan kritički stav, osuda ratnih zločina, mafija i ubice u zatvoru, zaplena imovine našim lopovima svetskog kalibra i kulturni šok našem ojađenom mentalitetu. Jasna vizija vodi do cilja. Da se nikada više ne ponovi užas devedesetih!
 5. Ja bih da se pridružim samo apelima organizatoru da ih dovede. Ova pljuganija mi nije bliska.
 6. Artur Rembo Zora Poljubih letnju zoru. Ništa se još ne micaše na pročelju dvorca. Voda beše mrtva. Senovita polja ne napuštahu poljsku stazu. Iđah, budeći pri svakom koraku po živ i mlak dah; dragulji pogledaše, krila nečujno uzleteše. Prvi čin beše neki cvet što mi reče svoje ime, na puteljku već punom svežeg i bledog sjaja. Nasmejah se plavom vodopadu koji, razbarušen, stremljaše kroz jele: na rasrebrenom vrhu, prepoznah boginju. Podigoh tada velove, jedan za drugim. U drvoredu, mašući rukama. Ravnicom, gde je potkazah petlu. Sred grada, ona bežaše između zvonika i kubeta
 7. Znači, usaglasili smo se da ta cura nije PEVAČICA Moonspell-a već je bila PRATEĆI VOKAL na nekim albumima ( NAJAMNA PEVAČICA ). Pevač je ipak muško... A što se Lacune tiče mislim da se nikad nećete dogovoriti gde bi bilo najpametnije svrstati je.
 8. Čitala ja o tom baletu još pre pola godine možda u Blicu. Da, bilo bi interesantno videti to.
 9. What???? Misliš da bi mu ime Fernanda pristajalo?
 10. Liquid Diamond

  Emperor

  Posle skoro 3 godine ubacih u plejer "Emperial Live Ceremony" i sada znam zašto su mi Emperor najomiljeniji black metalci.
 11. E to mora da se čuje. Kakav je taj novi? Liči li na zadnji?
 12. Aha... Eto je sada u nekom militari fazonu. Izgleda monstruozno.
 13. i ja sam. Preporučujem definitivno, ali da se obavezno uz "Vrata percepcije" pročita i "Raj i pakao". Jedan bez drugog ne idu nikako!
 14. Da, Tempo sam i ja kupovala u osnovnoj školi ( i sećam se da je tada bio aktuelan Perica Ognjenović ), a Politikin zabavnik sam prestala prošle godine. Moram da obnovim naviku. Jako, jako kvalitetan časopis.
×
×
 • Create New...