Jump to content

jelchica

Iskreni članovi
 • Posts

  260
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  BG/TS/LO/itd.

Profile Fields

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

5981 profile views

jelchica's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

109

Reputation

 1. Verovatno zato niko od njih ni u jednoj emisiji (ok, ono što sam videla) ne takne to piće ni štapom
 2. Promocija, 10 min na TV-u udarnom terminu ;-) @kuruz Jordan tata-kralj
 3. Danica Obrenić je alfa i omega Evo jednog drugačijeg, malo boljeg narodnjaka: moj burazer interpretira (i objašnjava)
 4. Ma šta vi meni narodnjaci trt-mrt, ma meni je bre narodno u krvi, pogle' kako peva moj burazer!! http://youtu.be/zJ0gV95Wpag
 5. jelchica

  Rak / tumor

  Kad smo već kod aronije, raspitivala se moja koleginica po Holandiji za sadnice jer je htela da krene da ih uzgaja ovde u Srbiji. Na njeno zaprepašćenje, iako u Holandiji ima da se nabavi seme ili sadnica za sve i svašta, za aroniju tamo jedva da su čuli. Njen je zaključak bio, nakon dosta istraživanja, da je neki Srbin pustio buvu o svemoćnoj aroniji, isprodavao sadnice, naprodavao se soka.. Uglavnom, nahvalio aroniju i mlatnuo pare u Srbiji, a koliko je ona zaista dobra.. Moje naravoučenije: ne ložiti se na sve što ima etiketu "leči sve pa čak i smrt", posebno ako je papreno i na tržište iskočilo kao pajac iz kutije.
 6. Bruka i sramota. Evo hromirah se i radi Hvala
 7. Jbg. Ja ovo ne znam da koristim Šta se s ovim radi?
 8. Uf, ima neki bend Chromus.. Gde grešim (sem što nisam ponela BG od kuće)? http://www.last.fm/search?q=chromus
 9. Nemo' z'ebavaš. Em što je tamo kvalitet zvuka jadan, em što sam na poslu pa nemam vremena svaki čas da listam YT. A one plejliste umeju da smore. Daklem, neka bolja ideja?
 10. Je l' ima negde na netu da se sluša BG besplatno? Bilo ih je pre na Grooveshark-u ali su poskidali i sad, koliko vidim, neko ide i svaki dan sa tog sajta skida pesme ili albume BG-a čim ih neko postavi.
 11. Olga Larionova, Leopard sa Kilimandžara Iz nekog razloga, čitanje je malo sporo krenulo. Videćemo šta i kako do kraja.
 12. Beše ekstra. Money well spent Zvuk jada, al' nema veze, nije mnogo uticalo na sveukupni ugođaj. Btw ja sam bila ona dugokosa smeđokosa u 3.-4.-5. redu ispred Hansija koju su počupali svi oko nje (noobčina nije vezala kosu). Mlevenje je bilo ali je vredelo
 13. Pazi da ne dođem u 7, imam i druge stvari u životu danas sem da odem na taj koncert, majku mu!
×
×
 • Create New...