Jump to content

Dady

Iskreni članovi
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 totalno moderan

1 Follower

About Dady

 • Rank
  Anonimus of Metal
 • Birthday 10/09/1955

Profile Information

 • Location
  Beograd

Profile Fields

 • Gender
  Male
 1. Beogradskom hard rock band-u potrbni pevac i klavijaturista!U pitanju je veoma ozbiljan rad na novom (drugom) CD-u, kao i na cover repertoaru tipa Whitesnake, Megadeth, Extreme, Judas Priest, Korn i td.Ako ste ozbiljni u poslu, karakterno odana osoba i volite da radite muziku poput nas javite se naq kontakt telefon 065/309-64-78.
 2. Je li familijo;Je l` ima neko da zna da svira klavijature?A sto se tice gudre normalno da ista ne dolazi u obzir!Rock je u pivu a ne u gudri!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jebi ga zaboravi sam da ostavim broj telefona za nekog ko bi svirao klavijaturice, ali ozbiljno. 065/309-6478
 3. Pazi:svakako da chim su dva jedina instrumenta u rukama dvojice ljudi koji su nosili sabbath, to ne moze da lici na,Deep Purple ili Uriah Heep i td. ali to je Heaven and Heel!Zvuk je vrlo slican ali koncepcija svirke je druga, bar za moj pojam.Meni je to sto sada rade teze i bolje od Sabbatha.Mozda je to iona narodna:svako vreme nosi svoje breme!
 4. A zasto, narode mesate babe i zabe?Koju kitu ima veze Black Sabbath i Heaven and Heel?Samo to sto su dva originalna clana Black Sabbath-a napravila sa jos jednim epizodnim clanom pom. band-a novi band, koji se zove tako i tako.Ne zaboravite da bnjarbu nema veze sa Black Sabbath-om!Znaci trosite suvisne reci, pljujete bez veze na neke stvari bez razloga.Sabbath je Sabbath, a Heaven and Heel Je Heaven and Heel, pa prema tome raspalite o temi koja se zove Heaven and Heel!!!
 5. Dali ste nasli basistu; koliko maximalno sme da ima godina potencijalni kandidat?
 6. Prodajem Marshall bass, 200 W, u mosfet tehnici, sestostepeni ekvilaizer i Squier precision bass, bela tabla 2 jazz magneta, sve u izvanrednom stanju.Marshall je original Englez!
 7. Narode gde da nadjem za petozicani bas 0.50 zice?
 8. Pa sviramo jako zahtevan i raznrodan materijal, od hard roka do hard kora, npr. Whitesnake, Purple, Rainbow, Dream, Toto... ...imash li opremu i shta od opreme.Pazi trazhimo ozbiljnog choveka, koji nece da odustane posle mesec dana, iz samo njemu poznatih razloga.Imamo i autorskog materijala, kako vec izdatog, tako i u pripremi.To je od prilike to.Ako te zanima ostavi neki fontele, pa da se cimamo, a?
 9. Potreban klavijaturista, sa opremom, za ozbiljan rad u bendu.
 10. Pa bilo je do jaja, mada sam chuo komentare, sranje.Od Purple-a je odsvirtao samo "par" tema.Ne kapiram, ali jebiga ima i takvih.Pa nismo na koncertu Purple-a!Mesto da mu budu zahvalni shto je ishta odsvirao od njih, oni jedu g...a.Inache na koncertu smo, od starih rockera, bili samo nas trojica: Vicko, Gale i moja malenkost.
 11. Dobro gde ste velichine, srpske rock scene, (chast izuzecima), da pozdravimo basistu i jednog od vodecih vokala na svetekoj rock sceni GLENN HUGHES -a, u Dimitrovgradu?Josh jednom se pokazaste u punom svetlu!Svaka chast!
 12. Bravo "matori".Ja sam, tim jebenim besposlicharima, takodje, nedavno ochitao slovo u vezi pametovanja, a njima je izgleda lakshe uterati u d..e neko u taj njihov shuplji mozak! UZMITE BRE I RADITE NESHTO U ZIVOTU, DANGUBE NI JEDNE!!!!!!!!!!!!!
 13. Repertoar: AS I AM - Dream Theater THE CRUSH OF LOVE -Satriani BACK IN BLACK - AC/DC FREEWHEEL - Judas Praist LOVE IN THE ELEVATOR - Aerosmith PANAMA - Van Halen GET THE FUNK OUT - RESURRECTION - Halford TAIL OF A MAN - Toto BODHISATTVA - Toto LET IT GO - Toto HANGAR 18 - Megadeth REBEL YELL - Billy Idol SPEED - Billy Idol FOOL FOR YOUR LOVING - Whitesnake BURN - Purple IN THE STILL ON THE NIGHT - Whitesnake WOULD - Alice In The Chains BAD BOYS - Whitesnake HIGWAY STAR - Purple I SURENDER - Rainbow SHY BOY - David Lee Roth CRYING IN THE RAIN - Whitesnake IS THIS LOVE - Whitesnake POISON - Alice Couper ANIMAL - Def Lepard HISTERIA - Def Lepard . . . Ima toga josh, ne mogu trenutno da se setim svega, vidi shta se deshava pa se javi
×
×
 • Create New...