Jump to content

devotee

Iskreni članovi
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by devotee

  1. Evo sad mi ortak neki javlja da ima 2 fan pita i oce da ih menja za 4 obicna partera. Jel ima neko da ga zanima? pm
  2. Oni su tamo malo pogubljeni nesto. Ja zvao da pitam - prvo lik nije imao pojma o cemu se radi... tek kad je proverio shvatio je da ima i te karte u ponudi.
  3. @Administrator Playback @Lou To ja stvar ukusa. A o playback-u nema govora. Bio sam na tonskoj probi i naravno na koncertu.
  4. Ja se nesto ne secam da je bilo losih komentara. Bas suprotno... i to bas na ovom forumu na temi vezanoj za Rammstein koncert.
  5. Video sa aktuelne turneje http://www.youtube.com/watch?v=EOWcGoFmCiw
  6. Mislim da ne. Kao sto rekoh ostalo ih je bas malo. One su generalno bile namnjene nekoj ekipi sa nekog foruma ili fb grupe, nisam siguran, tako da su odavno bile narucene. Ostalo je preko toga 10-15 kom i nalaze se kod Gavre tako da samo kod njega licno.
  7. Izvinjavam se, moja greska. Te od 1500 su skoro prodate pre nego sto je tema ovde otvorena pa nisam hteo da spominjem. Ako neko ide veceras na akademiju na najt neka vidi kod Gavre u kabini, mozda je ostalo jos desetak ili tako nesto.
  8. Posle prvog gostovanja 2009. godine i proslogodisnjeg fantasticnog nastupa kao predgrupa Rammstein-u, u goste nam ponovo dolazi najpopularniji TBM/electro/agrotech sastav Combichrist. Posle rasprodatih koncerata na novoj turneji na kojoj promovisu novi album "Making Monsters", predstavice se beogradskoj publici 04.03.2011. u Domu omladine Beograda sa pocetkom u 21h. Kao predgrupa ce nastupiti norveski industrial band Mortiis sa kojima su zajedno na evropskoj turneji a ovu kombinaciju je Mortiis opisao sledecim recima: "Combichrist i Morttis su mozda drugaciji bendovi, ali su u osnovi slicni. Imamo iste stavove koji su muzicki izrazeni na drugaciji nacin. Energija je tu i fanovi oba benda shvataju kakvi ce to koncerti biti". Karte po ceni od 1800 din. se mogu kupiti na blagajni Doma omladine i svim prodajnim mestima Eventim-a. Na sam dan koncerta karta ce kostati 2000 din. Za sad ovoliko. Uskoro poster i malo ozbiljnija najava.
  9. Jel se zna ko ce biti support? Kod njih na sajtu jos nista
  10. TBA je 99% nova renovirana sala Doma Omladine Beograda. I sa njima jos jedan bend za koji se ceka potvrda.
  11. http://s295.photobucket.com/albums/mm160/D...tion/?start=all
  12. Snimljeno nedavno u studiju neke americke televizije. Pesma nije na albumu nego ce valjda uskoro izaci na novom EP. Custom made bubnjevi i ceo vizualni efekat su odlicni. Trbalo bi da tako izgleda i u bg-u za 10ak dana.
  13. U dogovoru sa Terra Nostra ekipom smo zamenili ugovore koje smo imali sa SKC-om tj. Domom Omladine zbog produkcijskih zahteva koje imaju i In Flames i Combichrist. Koncerti ce biti odrzani 28.marta kao sto je najavljeno. Combichrist ide u veliku (bioskopsku) salu Doma Omladine, a u slucaju da ona nova fensi (Pogon) proradi do tada onda moguce i tamo. Karte za Combichrist i Aesthetic Perfection u prodaji krajem nedelje u clubu La Lune Rouge (Dositejeva 19), blagajni Doma Omladine i Eventim prodajnim mestima. Cena karte ce najverovatnije biti 1600 dinara ali ce biti neki prvi kontigent sa popustom, najverovatnije po ceni od 1200din. Precizan info u sredu.
  14. Prodaja karata ce krenuti za 10ak dana. Cena karte jos nije definisana ali nece biti nista papreno. Kao i sve ostalo zavisi od kretanja kursa ali npr. do 20 eura max.
  15. I ako je ranije uglavnom bila u postavi na americkim turnejama ove godine cemo biti pocastvovani dolaskom Kourtney Klein, americkog super modela koja je na neki nacin povremeni clan Combichrist-a. Inace je ranije gostovala i na turnejama Nitzer Ebb-a
  16. Nema zajeba. Combi definitivno ide u veliku salu.
  17. Novi spot za prvi singl sa novog albuma koji izlazi u januaru. Vredi pogledati.
  18. Pa postoji zvanicna najava vec 10ak dana i na yumetal-u. http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=39808
  19. Pa jeste malo EBM ali vise, kako su ga oni nazvali, TBM. I sve je samo nije gay Poslusaj malo na youtube npr. Nightpromotions
×
×
  • Create New...