Jump to content

Bellatrix

Iskreni članovi
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Bellatrix

  1. Zar ima kod nas da se nabavi vuk, a da nije iz zoo vrta??? Hocu i ja to!
  2. Mislila sam na pravog pacova. Ima toga u pet shopovima, na zalost uglavnom kao hrana za zmije. Nasla sam danas u jednom pet shopu, uzecu ih za 7-10 dana dok prestanu da doje. Pacovi su, nasuprot misljenju vecine, divni, pametni i verni ljubimci. Steta sto ih ljudi ne cene vise.
  3. Da li neko zna da mi kaze gde mogu da kupim pacova? Hvala
  4. I Kosach je superishka :-0) Shto ja volem Pracheta, leleeeeeeee
  5. Shto ste zlidze.... Bas je Tarja slatka... Dok je ova nova.... Ma ni ime necu da joj izgovorim! Bash FUJ!
  6. Uh-uh, taj je najgori :-)
  7. Mein teil je vrh! I Du riechst so gut im je isto sjajan.... Dodushe, meni su (iako komichni) jako simpatichni spotovi of Lordi.
  8. Cjut bwe, sa' cje da me linchuju!
  9. Svidja mi se to sto si rekao iako mi ne odgovara u potpunosti. Hvala na komentaru. Shto se precenja/psovanja tiche-nisam osoba koja bi te izvredjala samo zato sto imas sopstveno misljenje.
  10. Hahahaha :-0) Se ceni, se ceni, al' 'ajd' mi ti nadji ostale chlanove lol Shta cu kad volem Nightwish U starom sastavu naravno, ova kucka mi je odvratna!!
  11. Pevacica (sopran) sa srednjim muzickim obrazovanjem (a valjda cemo i da napredujemo lol) trazi OZBILJAN bend tipa Nightwish, Within Temptation etc. Zainteresovani (ako takvih ima ) -kontaktirajte na pm. P.S. Samo BG
  12. Haha To bi bilo lepo Hvala
  13. S obzirom da to nije slucaj- ja sam (za sada) bezbedna :-) Molim vas za konstruktivne kritike (khmVojvodakhm)... Ako bi mozda mogao da mi objasnis svoj stav bila bih ti zahvalna...
  14. Ne svidja mi se boja glasa nove pevacice... Stvar ukusa predpostavljam.... Nisam odusevljena ni Evom.... :-(
  15. Mislim da bih mogla da ti nabacim bubnjara... Doduse, ne znam kakav je...
  16. Operu cu svakako da pevam, ali zato ne i NW? Ne mislim da je to srozavanje.... Dakle, zainteresovani na pm ili mail [email protected]
  17. Senka Da li bi voleo vesticu? Malu, slatku zvezdicu sto za tebe sija? Jas am senka koja na mesecini klizi za tobom, Zaljubljena Liliy u Evinog Adama. Da li bi voleo zmiju? Zmiju otrovnicu sto za tobom zudi, Koja kraj tebe zeli da se budi, Zbog tebe sto bi bila smerna Kad to I ne zeli? Jas am senka koja na mesecini klizi za tobom, Zaljubljena Lilit u Evinog Adama, Zauvek mlada, a zauvek sama Probudjena Spavala sam dugo na krevetu od plisa, Dodir tvoje ljubavi me je probudio. Magnetski sam tobom privucena, Sada hodam zaljubljena… Trebas mi, a nemam te, Trazim te danima, Puzim po ogledalima, Od leda su moja stopala raskrvavljena. U svakom te bicu I stvari vidim, Bezim, Ali od sebe ne mogu da pobegnem. Okrecem se, Cujem sapat vetra, Izgovara tvoje ime… Volim te, volim te… Ambis u nebeskim ocima U tvojoj blizini trese me groznica. Tvoj je dodir-dodir djavola- Przi, gori, spaljuje-zaceljuje. Dubine plavog leda vuku me U Ambis is kog NEMA povratka, Zauvek bih u njima ostala. Kao zemlja za kisom, Kao tama za svetlom, Tako I ja zudim za tobom. Plasim te se, Jer imas moc nadamnom. Pre bih svoj zivot uzela, Nego tebe povredila Isaija Srce mi je postalo velika, krvava rana Bez izgleda da zaceli. Blizu tebe, daleko od tebe, Nigde nemam mira. Moje sunce sice na jedan pogled tvoj, Slane reke suza nagrizaju telo I tamni ambis tuge, ako nisi zadovoljan Kada vidim tvoje oci pune leda, Jedina mi je zelja na kolena da padnem I kao svaki rob umilim se gospodaru.
  18. Pevacica (sopran) sa srednjim muzickim obrazovanjem (a valjda cemo i da napredujemo lol) trazi OZBILJAN bend tipa Nightwish, Within Temptation etc. Zainteresovani (ako takvih ima ) -kontaktirajte na pm.
×
×
  • Create New...