Jump to content

sokodribizle

Iskreni članovi
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

sokodribizle's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Digitech Hardwire SC-2 Valve Distortion 5000 din Kontakt: 064/305 77 53 SMS ili poziv, svejedno. Ovaj forum skoro nikad ne posećujem, tako da, molim vas, ne mojte slati poruke ovde.
  2. Ibanez JS100 - 400eur Informacije na 064/305-77-53, Molim vas nemojte mi slati na ovom forumu poruke, jer ga ne posećujem. Ovde sam samo radi oglasa:)
  3. Hitno prodajem DiMarzio YJM DP217W http://www.youtube.com/watch?v=ZWpY8J9__yE 50 evra!! Tek sam ga stavio na gitaru, ali sam nasao bolju varijantu... a da...cena je dzabe!!Proverite...spustio sam samo da bih ga brzo prodao.
  4. Hhaahahaaa!!!Fenomenalno! Nisam dugo mogao da pronadjem ovaj spot!A to mi je favorit! Inace gitara iz ovog spota je jos uvek na prodaju!!Obratite se na PP! Tek sam juce cuo PD obradu Balasevica i ubedljivo mi je najjaca obrada od svih koje sam cuo!A mislim da sam preslusao skoro celu kompilaciju.Pustali su sinoc u clubu "Fan" u Kovinu.
  5. Da li je neko zainteresovan za kupovinu gitare sa kojom je sniman prvi album Pero Defformero? Ibanez RG550 iz 1990 godine. Detaljne informacije na PP. Thanx
  6. O prtavopisu? Megadeth rules,da!!:)Jel gledao neko "That One Night" iz Buenos Airesa?
  7. Prvo sam skinuo rif "Najjaci Ostaju":)Ali svirao sam ga samo u kvartama,pritom ne znajuci sta su kvarte,a ni sta su akordi,naravno:)Uuuu kako sam se samo odusevio kada sam provalio kvartu na gitari! A onda sam naleteo na neku knjigu sa grafickim prikazom akorada i neku pesmaricu...i eto...Riblja Corba,Hendrix...
  8. Mislim da sam provalio o cemu se radi:)Ja sam skinuo "A Year and a Half in the Life of Metallica Continued".Tako se zove.E sad ili je to drugi disk podeljen na 2 dela (jer ima CD1 i CD2) ili je nesto sto je izaslo naknadno,posle tog prvog A year in...DVDa. Recite mi da li neko moze da postavi neki link za skidanje tog prvog diska,jer ja nisam uspeo da nadjem.Skidam preko Ares programa i uvek mi izbacuje ovo sto ja imam samo u vise varijanti.
  9. Najludja pesma...Steve Vai - "Llittle Pieces Of Seaweed"
  10. Skinuo sam A Year In A Half....CD1,a sada skidam CD2. Evo nesto od sadrzaja: -Uvodna spica:Neka lava,alhemije i cuda:)..iskopavanje celicnog loga Metallica.... -Zatim neke situacije pre koncerta...Lars u dvorani ulazi na tribine gde ga publika zapaza,a on se nasmeje i pobegne nazad gde dalje ide kroz hodnik i priblizava ruke na zadjnicu jedne punije zene ali bez dodirivanja:) -Jason gleda neki crtez... -Sad But True spot -Ulazak Jamesa u svlacionicu sa kapuljacom i bade mantilom uz komentar "Oh my God...so metal dude..."(ili tako nesto) -Ulakak Larsa u svlacionicu uz komentar "Mother fuck...mother fuck...mother fuck..." -Svi su u svlacionici i komentarisu For Wham The Bell Tolls onako u gacama... -Bell Tolls live.... -Autogrami..Ki -Harvester u Rusiji.... -Tonska proba u nekoj hali... -Kirk proba neke gitare u prodavnici CD2 pocinje u nekom baru sa natpisom "Tonight Blue Lou" Nisam skinuo ceo ali sad mi se skida i to vrlo sporo sa ovim mojim internetom:) Mada video sam preview i nigde studio...samo ono sto je rekao Dead Man Walk...
  11. Gledao sam prvi disk oko 1 i 15 minuta i nigde se ne pojavljuje snimanje u studiju:( Moguce da taj moj prvi disk nije ceo jer sam ga zeznuo prilikom nekog convertovanja,ali nesto mislim da ni tu nema onih snimaka koje sam ja gledao,cim ih nema u prvih sat vremena. Tamo se pojavljivao i Hetfieldov otac u studiju (kao Larsov u Some Kind Of Monster).Zbunjen sam:)
  12. Ja bih samo pitao nesto sto ce svako od vas verovatno znati:)Secam se da sam kao klinac na TVu gledao dokumentarac sa snimcima iz studija tokom snimanja albuma "Black".Tada sam bio odusevljen,a kada bih nasao taj snimak,opet bih bio:) Na tom filmu se vidi kako su se snimale odredjene pesme...Malo detalja se secam,ali znam recimo ono kada je Bob Rock rekao Kirku da ne radi svoj domaci zadatak,nakon dosta pokusaja snimanja solaza,a Kirk je odgovorio "Man,i do!".Zatim,Hetfieldovo snimanje vokala....bukvalno sve iz studija. Mislio sam da se radi o filmu "A Year and a Half in the Life of Metallica" dok nisam skinuo i ustanovio da su tu samo dogodovstine sa turneja,a studio nigde. Bio bih vam zahvalan ako bi ste mi pomogli i rekli naslov filma.
×
×
  • Create New...