Jump to content

Almsivi

Iskreni članovi
  • Posts

    39
  • Joined

  • Last visited

About Almsivi

  • Birthday 07/11/1987

Contact Methods

  • Website URL
    http://forum.superzona.org/
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Frushka gora

Profile Fields

  • Gender
    Male

Almsivi's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Svidjaju mi se ovi. Book of Heavy Metal je odlicna pesma. I Chosen Ones. Skladno, harmonicno, i tesko.
  2. Ma dajte, da zbog toga da pravite probleme.
  3. Dobro je. Hvala za odgovor. I to je neka ideja.
  4. Hisara, pa uci onda polako. Astrologija je primarno za samospoznaju. A 977 znaci, sta?
  5. PS: Onime No Kyo, gde je tvoja karta? Jesi stavio negde?
  6. Imam i ja jedno pitanje. Uglavnom, ne trazim potpun odgovor nego misljenja samo, ideje i tako, zato jer ne pada mi na pamet dovoljno sta to moze znaciti. Sta moze predstavljati Mars konjukcija Uran na Marsovoj egzaltaciji, znaci na 28* Jarca, a to sve u drugoj (2) kuci? Evo ovako, osim sto to moze biti naglo sticanje bogatstva, ili gubljenje, sta moze biti jos???? Sto se tice Sinastrije, imam jednu novu teorijicu, malu teorijicu, Mislim da da bi se musko i zensko dobro slagali, muskarac treba da ima planete koje padaju zeni u njenu 4 kucu i tu u okolici, 3,4,5 kuce. A zena treba da ima planete koje njemu padaju u 10 kucu. I tu u okolici 9,10,11 kuce. St bi to trebalo znaciti? To znaci da muskarac daje zeni sigurnost, ako njegve planete upadaju u njenu 4 kucu, zeni to najvise treba. Naravno uz uslov da planete nisu naglasene lose. A zena daje svrhu muskarcu, tako sto njene planete upotpunjavaju muskarcu 10 kucu, ona njega gradi. Kristalizuje njega. Sorry ako sam nalupetao. Znate sta sam malo shvatio, da linija "IC--MC" predstavlja razvoj karaktera, i razvoj nase licnost, evoluciju licnosti, tako nesto.
  7. Znaci Rogozub je Jarac, onda mi je jasnije. Mozda bolje da se uhvatimo neceg konkretnijeg. Negde ste pominjali u temi da 8 kuca ima (znacajnije) veze sa proslim zivotom. Moze malo sire objasnjenje?
  8. Bezveze je proucavati kako astrologija funkcionise mehanicki. Vazno je samo funkcionalno znati. Kao npr pogledas na nebo i ako vidis oblake, znas da ce kisa verovatno padati. Ili ako u zimi vidis oblake, verovatno ce sneg padati... Isto je sa astrologijom.
  9. Sta ima? Kako ide istrazivanje astrologije?
  10. Ovde se diskusija lepo razvija. E Bezlicni - Mladjo i ovde te ima, svaka cast. Ja sam malo stao sa izucavanjem astrologije, jer sam ostao bez neta i bez kompa. Sad za neko vreme imam opet... Pa sta bude. Pozdrav.
  11. Najlakse je osudjivati drugih da nemaju pojma o nicemu. A razmisljati originalno - je tesko. Ali je zato bolje. Sad tek vidim da je Frojd znao puno. Dosad nisam nista znao o njemu i mislio sam da je sve lupao. Citajuci ovu temu, mislim da je znao covek dosta toga.
  12. Tema je super, ne lupaj. Onime no Kyo, svaka cast za ovaj text o Veneri. Lepo napisano.
  13. Svisja mi se Stratovarius, naravno Eagleheart posebno, slusam cesto. Nadam se da se radi o tim Stratovariusima, a ne o nekim novim. (?) Ovo mi je prvi post o muzici sad. Poz
×
×
  • Create New...