Jump to content

PuPaK

Iskreni članovi
  • Posts

    1491
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by PuPaK

  1. PuPaK

    Rafal

    Zelim cd jakooo!!!!!
  2. Jeeesteeeeeeee,sad sam bas uzeo da vidim tj cujem i jestee,istiii jeeee!
  3. Ovi ljudi bukvalno GAZE uzivo!!!!!!!!!!!!!!!1
  4. PuPaK

    Anthrax

    Ma kako bilo je super bre!
  5. PuPaK

    Anthrax

    Jbm ti zivot,jos uvek se mi ne prestaje ono kad se setim stadiona,Kamenitze,oni na bini i svi pevamo JOOORRR ENTIII ,JOORR ENTIII SOUUSAAALLL! uhhhhhhh
  6. E patka sad bas,taman rekoh:aj da pogledam sta je ovo.......a vi se raspali! muuuuuuuuu breee,aj okupljajte se ponovo!
  7. PuPaK

    As I Fall

    Mene boli kurac sto predstavljate nesto sto vec postoji i ponovljeno je 18929 put,gurajte napred,svirajte i uzivajte,ja sam za vas navijao na Dzitarijadi i pobedili stee,jej,tukli smo se kao svinje u sutkenzi dok ste sviralii! pozz m/
  8. Broken meni najbolja,jebe EP,ne mogu da prestanem da ga slusam! ! !
  9. Jebo vas kurac u dupe,konacno,Nadimac i Iter zajedno,fala kurcu,ideemoooooooooo,biceee jebanjeee!!!! seeeksss naa ekksss ii saa sireemm gibaaniicaaa!!!!!!!11
  10. Sarki ajde didemo vozom,ja ti se prikljucim u Nisu i kad stignemo svi idemo u Onaj Sofija hostel da sljokamo,izalili smo stek sa rakijama u kuhinji kad smo isli Sonispheare i otrovali se sa nekim Bjeogradzanima i jednim amerikancem kog smo zvali Leprikon! xD jel svirka da bude u Boxu ponovo!?!?!?!
  11. Da,jebes fejsbuk,ocemo izvestaj odje!
  12. Jebendisu ponovo snimljene stvari,anti psihic jee hmmmmmmmmmmmmmm,drugaciji,pozitivno,drugacijiii! Kad stignu diskovi iz momenta me zovete na mobitel da mi prosledite,vec sam odvojio kintu! I BRE AJDE SVIRAJTE NEGDE,NEKAKOOOO,STA SE STE SE UPRCVANILI(ULENJILIII)!!!!!!!!!! !!!!! Luka je domac!
  13. http://www.demofest.org/?page=Vijest&id=285 Evo liste,podrska za Downstroy !!!!!
  14. PuPaK

    Anthrax

    Jebanje u Sofiji,SVAKA IM CAST!!!!!!!!!!!!!!!
  15. PuPaK

    ManOwaR

    Usi su nam bile strokave ali smo culi debelog cevapa u kozi od prve do poslednje reci...bedak ako je hteo da kaze da mu znaci njegova smrt!
  16. PuPaK

    ManOwaR

    Ma jebali su kevu nema sta,naserem im se u usta drljava,pricaju o Diu a sve u fazonu da ispadnu kurci,oni da budu zajebani,lik baca tri Dio majice na 50 000 coveka i kaze:hocu da dokazem koliko mi Dio znaci ovim....propisno sam popizdeo, ali posle sam iskulirao uz Kamenitzu,jebes nerviranje zbog autisticnih debeljana u kozi i trbsnjacima na ledjima! xDD P.S. jadna izvedba njih tru pesama!!
  17. Ja sam sve to video/cuo mnogo drugacije,ne znam gde si ti bio ali iz front of stage-a Svi su zvucali jebeno dobro osim Megadetha....i da ,cisto sumnjam da ce bilo ko od njih svirati sa tudjim toncem,nisu to demo bendovi! Sve u svemu zacin C,ukusi su kao dupe,svako ima svoj! BIG 4,ocuuuuuuu ponoooovoooooooooooo!!!!!!!
  18. Meni je bilo super sve osim Manowara,PREJEBANO SAM SE PROVEO!!!!!!!!!!!! OCUUUUUUUUUUUU OPPPPPPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEETT! Edit:Evo i ovde da se zahvalim...HVALA TOWERU TJ LUKI KOJI NAM JE PRONASAO DO JAJA HOSTEL!!!!!
  19. Carski su je obradiliiiii,rispekat!!!
  20. PuPaK

    Violator

    U jebem ih u usta da ih jebeeem.bassssss,ARGH!!!
  21. Ocu da sabijam u sutkenzi na igrale se delije,cujem uzivo The climb solazu i peam AaaaaAAAA Niiiighttsss innn thee cluuuuubbb! xDDD
  22. Ceo prokleti albummmm!!!!!!!!!!!!! pokidaaliiiii!!!!!!!
×
×
  • Create New...