Jump to content

Baka Kuga

Iskreni članovi
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Baka Kuga

  1. ja ih gledo 4 puta u životu,Svaki put su sve dosadniji i dosadnij-TO NIJE VIŠE LAIBACH!
  2. ma ti kaj pišu te online glazbene enciklopedije su u najmanju ruku neinformirani,da ne rabim neke žešče riječi . E da,ona druga tj treća faza bitliza je psihodelija koja ima tih nekih čudnih efekata i dionica...no opet postoje prethodnici tipa silver apples koji su bili industrial i space ambient psychodellic rock 20 godina prije svog vremena.Obavezno poslušati Siver apples LP 1967 i Conract 1969-nažalost izdali su samo ta dva orginalno-no zbog retardirane hipi publike morali su se raspasti-tek kasnije za njih su se zainteresirali ama baš svi-no nikad im niko nije priznao golem utjecaj ko npr Stoogesima za punk.
  3. Nemaš pojma šta pričaš,album Nightime nema nikakve veze sa industrialom....po meni je to neki neoromantičarski goth pop rock album kao i naredni brighter than a thousands sunsa najbolji primjerak albuma takvog žanra je vjerovatno Phantasmagoria iz 1985 od Damneda.Ja u Nightimeu-ne čujem ni jednu dionicu koja bi mogla ukazivat na industrial rock-osim možda ono ubrzanje u darkness before dawn-no i to je daleko od riječi industrial.Onda bi puno prije u tu grupaciju spadali neon Judgement,Controled B.,Chrome,Clock DVA-pa i Skinny Puppy koje tolko osobno prezirem...Svi oni,a pogotovo Clock dva i chrome su izbacili tzv industrijske elemente u rocku puno prije od bilo kojeg drugog banda u sceni.
  4. Inače punk je nastao sredinom 60-tih u undergroundu amerike,krajem 60-tih iskomercijalizirali stoogesi i MC5,kasnije početkom 70-tih dolaze Modern lovers,Suicide te NJGORI LJIG PUNK SVIH VREMENA nEW YOUR DOLLS-koji su po meni uništili punk načela-a i pjevač neodoljivo liči na pedera jaggera-koji mu je idol.Tako da pokret umire orginalno 1973 iliu 4 kada su na scenu debili Thunders uveli heroin a amnajk inteligencije,te tako ostavljaju utjecaj na daljene retardirane punk bandove poput <Ramones ili Sex pistols
  5. Nisam fan te Blink 182 škole pop punk rocka kojoj pripadaju i No Fx-iako imaju ok stvari poput Linoleum ili moron brothers...no to je premekano za pravi punk
  6. Jedan od boljih HC Punk bnadova uz Misfitse naravno
  7. Šta je to wiklipedija?Tek sam dobio net,pa nemam pojma ?Thanx.
  8. ¸What do you know! deutschland je ok album,rado sam ga slušao dok sam bio mali i poluretardiran .By the way-ovo o začetnicima industriala da su oni i Ministry veterani me je u najmanju ruku napravilo grč na licu ,dakako od grohotnog smeha .Također Industrial kao pokret nastaje puno prije,a gitare u industrial u biti ubode tek E.neubauten,SPK i Test Dept-no unatoč tome za razliku od npr Ministry,KMFDM,R.Cocks i sličnih uspjevaju zadržati izvorni industrial izraz koji su pokrenuli NON,Throbbing Gristle,rani Cabaret Voltaire...u biti to su pravi Industrial bandovi koji su tjecali i na bučnijiviše power elcektro izraz u vidu ranih 80-tih kao Whitehouse,Sutcliffe Jugend,-također utjecajući i na "pravi industrial"-dakle rani test dept i e.neubauten kao i laibach,s treće strane utjecajući na experimentalne izraze Nurse with wounda,kasnije C93-a,>Coila i PTV-a,te s 4 strane utjecajući i na ranu dark ambient scenu poput Lustmorda npr-i tek na kraju s 5 strane utjecajući na croosover coldwave metal industrial tipa Ministry ili pak noviji NIN-no svejedno smatram da ih je pravo bogohuljenje nazvat s ikakvim pridjevom koji ide uz Industrial name.osim toga možda za očeve industriala bi se dao uzet ipak Zev-koji je prvi profurao tvorničke pogone na stageu-još krajem 60-tih,i dan dans je jedan od napriznatijih ekstremnijih umjetnika starog kova experimentalne škole pre industriala.
  9. Ja smatram da je čika Doglas,danas aka death in June solo u najmanju ruku blago retradiran
  10. Baka Kuga

    Darkthrone

    Dobar band-drugi,treći četvrti su najjači kao i novi album koji je masterpice.
  11. bOBAR PANK BEND IAKO SU MI MOŽDA SEX PISTOLSI MALO JAČI OD NJIH,ok su mi albumi hail the victory,wajt rajder,voice of britaina,Split sa Landserom i tak-odlična obrada black sabatha,elvisa prieslya i Sex Pistolsa također-Dobri,šteta kaj je pjevačica poginula u avinskoj nesreći-no ok su.
  12. iMAM SVE I FIRST I LAST,FLOODLAND,VISION,BUTLEGE,SOME GIRLS...BLA BLA-no oni su shit ravan belom dugmetu ili lebu i soli-jad.
  13. Najgori novi band koji sam čuo,a ime je još debilnije-nEMAM RIJEČI NA TO JEBOTE:!
  14. Dobri su Tony i ekipa,no uživo ih zaista nemogu gledat-TONI AKO OVO ČITAŠ-UČINI SAMO JEDNU STVAR ZA MENE-MOLIM TE SMRŠAVI BAR KOJIH 100 KILA-HVALA MAJSTORE
  15. Seljacija od benda,nisu zaista nista posebnpo-običan njemački alter dojč rock.
×
×
  • Create New...