Jump to content

Vault Dweller

Iskreni članovi
  • Posts

    48
  • Joined

  • Last visited

About Vault Dweller

  • Birthday 11/12/1982

Contact Methods

Profile Information

  • Location
    vault 13

Profile Fields

  • Gender
    Female

Vault Dweller's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

-1

Reputation

  1. DIJu samo prvi album valja, od ostalih se čovjek može zdravo nazijevati. Wakeford, na drugu stranu, nudi bogatu melodijsko-idejnu kompenzaciju i oduševljava svaki put sve više. ta i sam album Siebena - Sex And Wildflowers - sam požanje kompletnu diskografiju DIJa, onako žmurećki.
  2. o veliki majstore! ispričavam Vam se najponiznije. evo moj nadrealističkog djela: nadam se da će Vaš smisao za definicijsku pravdu glede & u svezi žanrova, podžanrova i ostalih vrlo bitnih ladica u koje ćete trpati umjetnost, biti ovim činom zadovoljen. bilježim se sa štovanjem. Perla je posvećena Plavom svijetu, institutu za istraživanje i zaštitu dobrih dupina i morskih kornjača na Jadranu
  3. možda ću ipak morati pripomenuti da umjesto nosa ima gudalo, ali možebitno ne znaš što je to "gudalo".... @shtuckensyglieben: veri najs! pa da ne budem offtopić, evo dalje: Demonitrij - na repu su tri zmije, ali kut iz kojeg je fotografirano nije dobar. Tauren i Kodo iz WoW. po narudžbi zabludjelog fana dotične igre. još nekoliko fotografija -
  4. ono što ti računaš pod "duhovitost" je konstatiranje činjenice jerbo znam ljude koji su to stvarno radili sa svojim piercinzima na ispitima. zna li netko koliko treba pokožici između jezika i donjeg dijela čeljusti da zaraste kad se buši? frendica to želi bušiti, pa se raspićevamo......
  5. I'm working for my Ph. D. in Futility, department of Failure.
  6. ružan? javlja se ćoek koji ima jaje sa kravatom na avataru. ja znam kuhati + peći ribu, a i male Pakistance.
  7. evo da ja ubacim odmah svoju: http://koh-i-noor.deviantart.com/ nekoliko highlightova iz dotične galerije: bjeloglavi sup napravljen od alufolije (staniola): trsatski zmaj, replika (originalna skulptura je ovdje): eine kleine Abendrotmusik (Unije, Hrvatska, 2006 - koncert na plaži) malo surealizma za laku noć:
  8. genijalan bend. čula sam da je Patton imao običaj pozvati Moseleya tu i tamo na koncert, da nešto i on otpjeva....pa bi se ovaj verao po kulisama, pijan kao daska. kakva šteta da ih nisam vidjela uživo.
  9. svakako. i moram dodati na popis Nitko i ništa u Parizu i Londonu. genijalna priča, sa krajem tako atipičnim za Orwella - sretnim!
  10. jao, što je dobar Prowler In The Yard! oni dijelovi ispričani glasom Stephena Hawkinga su zakon. Terrifyer je jako dobar, ali nije dobar kao Prowler. jbg.
  11. potpisujem. Anomalies me baš oduševio. i više od toga.
  12. fantastični su. puno se druže sa Toolom u posljednje vrijeme, što se i osjeti u njihovom zvuku na zadnjem albumu. uživo stvarno zaslužuju svaku pohvalu za stvaranje atmosfere i numere odsvirane zamalo albumskom čistoćom. jedan od bandova koji mogu poslušati uvijek i svugdje.
  13. knjiga koja je zasluženo u lektiri. trebala bi biti obavezan dio opće kulture....ali da narodne mase i shvate njenu poruku. nažalost, ništa od toga. ljudi su stoka (kao što nam zapravo suptilno poručuje drugi njegov književni dragulj - Životinjska Farma), pa su i prihvatili jezivi koncept Velikog Brata kao štosnu ideju za show gdje se ljude prikazuje uživo (ne baš ljude - prije čovjekolike majmune, ali to nije za ovu temu), što samo po sebi pokazuje koliko su shvatili autorovu poruku. pod pretpostavkom da su se uopće zainteresirali za etimologiju samog naziva.
  14. CSI je odlična žvaka za mozak. ako se slučajno zateknem pred televizorom i prikazuje se CSI, samo se sjednem i um odlebdi. meni to dođe kao penzionerkama meksičke sapunice. napeto pratim radnju iako je već nakon pet minuta jasno tko je kriv, kako i kada će ga uloviti itd. naravno, omiljen mi je Las Vegas zbog Garyja Dourdana.
  15. e da, Once Was Not je stvarno ovdje da nas podsjeti zašto Flo kika esove u slobodno vrijeme, a inače se bavi pure pwnagem. kako mi je to gušt poslušati u komadu - onako fino kao panceta, luk i komad kruva. treba li nešto naročito spominjati njihov apsolutno klasik None So Vile? ovi albumi između su tako-tako, varijabilni po kvaliteti, ali do Once... ništa što bi vrhunski preokupiralo pažnju. pa naći će vokalistu. i tako ne bih požurivala novi album......s obzirom na gomilu razočaranja u zadnje vrijeme, bolje da odgode do 2008. možda im horoskop nije sklon?
×
×
  • Create New...