Jump to content

Vault Dweller

Iskreni članovi
 • Posts

  48
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Vault Dweller

 1. DIJu samo prvi album valja, od ostalih se čovjek može zdravo nazijevati. Wakeford, na drugu stranu, nudi bogatu melodijsko-idejnu kompenzaciju i oduševljava svaki put sve više. ta i sam album Siebena - Sex And Wildflowers - sam požanje kompletnu diskografiju DIJa, onako žmurećki.
 2. o veliki majstore! ispričavam Vam se najponiznije. evo moj nadrealističkog djela: nadam se da će Vaš smisao za definicijsku pravdu glede & u svezi žanrova, podžanrova i ostalih vrlo bitnih ladica u koje ćete trpati umjetnost, biti ovim činom zadovoljen. bilježim se sa štovanjem. Perla je posvećena Plavom svijetu, institutu za istraživanje i zaštitu dobrih dupina i morskih kornjača na Jadranu
 3. možda ću ipak morati pripomenuti da umjesto nosa ima gudalo, ali možebitno ne znaš što je to "gudalo".... @shtuckensyglieben: veri najs! pa da ne budem offtopić, evo dalje: Demonitrij - na repu su tri zmije, ali kut iz kojeg je fotografirano nije dobar. Tauren i Kodo iz WoW. po narudžbi zabludjelog fana dotične igre. još nekoliko fotografija -
 4. ono što ti računaš pod "duhovitost" je konstatiranje činjenice jerbo znam ljude koji su to stvarno radili sa svojim piercinzima na ispitima. zna li netko koliko treba pokožici između jezika i donjeg dijela čeljusti da zaraste kad se buši? frendica to želi bušiti, pa se raspićevamo......
 5. I'm working for my Ph. D. in Futility, department of Failure.
 6. ružan? javlja se ćoek koji ima jaje sa kravatom na avataru. ja znam kuhati + peći ribu, a i male Pakistance.
 7. evo da ja ubacim odmah svoju: http://koh-i-noor.deviantart.com/ nekoliko highlightova iz dotične galerije: bjeloglavi sup napravljen od alufolije (staniola): trsatski zmaj, replika (originalna skulptura je ovdje): eine kleine Abendrotmusik (Unije, Hrvatska, 2006 - koncert na plaži) malo surealizma za laku noć:
 8. genijalan bend. čula sam da je Patton imao običaj pozvati Moseleya tu i tamo na koncert, da nešto i on otpjeva....pa bi se ovaj verao po kulisama, pijan kao daska. kakva šteta da ih nisam vidjela uživo.
 9. svakako. i moram dodati na popis Nitko i ništa u Parizu i Londonu. genijalna priča, sa krajem tako atipičnim za Orwella - sretnim!
 10. jao, što je dobar Prowler In The Yard! oni dijelovi ispričani glasom Stephena Hawkinga su zakon. Terrifyer je jako dobar, ali nije dobar kao Prowler. jbg.
 11. potpisujem. Anomalies me baš oduševio. i više od toga.
 12. fantastični su. puno se druže sa Toolom u posljednje vrijeme, što se i osjeti u njihovom zvuku na zadnjem albumu. uživo stvarno zaslužuju svaku pohvalu za stvaranje atmosfere i numere odsvirane zamalo albumskom čistoćom. jedan od bandova koji mogu poslušati uvijek i svugdje.
 13. knjiga koja je zasluženo u lektiri. trebala bi biti obavezan dio opće kulture....ali da narodne mase i shvate njenu poruku. nažalost, ništa od toga. ljudi su stoka (kao što nam zapravo suptilno poručuje drugi njegov književni dragulj - Životinjska Farma), pa su i prihvatili jezivi koncept Velikog Brata kao štosnu ideju za show gdje se ljude prikazuje uživo (ne baš ljude - prije čovjekolike majmune, ali to nije za ovu temu), što samo po sebi pokazuje koliko su shvatili autorovu poruku. pod pretpostavkom da su se uopće zainteresirali za etimologiju samog naziva.
 14. CSI je odlična žvaka za mozak. ako se slučajno zateknem pred televizorom i prikazuje se CSI, samo se sjednem i um odlebdi. meni to dođe kao penzionerkama meksičke sapunice. napeto pratim radnju iako je već nakon pet minuta jasno tko je kriv, kako i kada će ga uloviti itd. naravno, omiljen mi je Las Vegas zbog Garyja Dourdana.
 15. e da, Once Was Not je stvarno ovdje da nas podsjeti zašto Flo kika esove u slobodno vrijeme, a inače se bavi pure pwnagem. kako mi je to gušt poslušati u komadu - onako fino kao panceta, luk i komad kruva. treba li nešto naročito spominjati njihov apsolutno klasik None So Vile? ovi albumi između su tako-tako, varijabilni po kvaliteti, ali do Once... ništa što bi vrhunski preokupiralo pažnju. pa naći će vokalistu. i tako ne bih požurivala novi album......s obzirom na gomilu razočaranja u zadnje vrijeme, bolje da odgode do 2008. možda im horoskop nije sklon?
 16. Words That Go Unspoken.... je jako dobar, Antichrist - srednja ocjena (nešto su me razočarala d m izdanja ove godine). Akercocke je jedan od rijetkih bandova, ako ne i jedini, kojem trpim izljeve blek muttula i čak mislim da se odlično uklapaju u zvučnu sliku. jebiga, Englezi to znaju obaviti sa stilom. kao što i sviraju u odijelima, hehe. no osobno, smatram da nema do Choronzona. to je albumčina stvarno nenadjebiva u njihovoj karijeri, i baš mi se pred koji mjesec zalomio original za neku smiješnu cijenu.....zakon (ali zato nisam imala para za jednako tako jeftini Prowler In The Yard od Piggy-Da)
 17. naravno! to su novi, inventivni koncepti. jesi li čuo KTU? Alamaailman Vasarat? u KTU frajer tako jako rastura 'armoniku (ne u maniri turbofolka ) da bi neka eventualna đitra samo smetala. a u Alamaailmanu ulogu iste preuzima distorzirano violončelo. žestina se uvijek može poantirati dobrim bubnjarem.
 18. imade veze sa postom iznad mojeg, ne da mi se uvijek kvotati. buši buši sine, dobar je osjećaj. i moći ćeš provući tehničku olovku kroz to i natezati ga na ispitu. ništa ne boli, ali zato je prizor profesorima dovoljno odbojan da moreš u miru prepisivati.
 19. bas - Steve DiGiorgio bubnjevi - Flo Mounier harmonika - Kimmo Pohjonen saksofon - John Zorn vokal - Mike Patton ja bih band napravila od gorenavedenih.
 20. Vault Dweller

  Nile

  M72 je jedna od onih stvari koje želiš vazda nositi sa sobom. nažalost, debelo ćemo se načekati dok se to i ostvari. pa da, tu su si nekako. ke kome kako.....ako ih se presluša zajedno, može se stvoriti dojam da je jedan te isti album. nota bene, ne tvrdim da je to nešto nužno loše, samo da nema novosti naročite boje. svakome se dešava. treba dati Sandersu da se opet ispuca u nekom dobrom solo projektu, pa će biti i ideja........čovjek treba hobi.
 21. baš i nemam takvih momenata. možda zato jer se ne mogu sjetiti čega bi me to trebalo biti sram......čak ni tuđa sablazan mojim sramotnim činom me više ne uspijeva pokolebati. u redu, bit će me sram ako ne odsviram svoj diplomski u septembru, bit će me sram debelo
 22. jedan u salonu, jedan u kućnoj radinosti......očito ne marim za posljedice, ha? onaj iz salona je bio problematičan i morala sam ga skinuti nakon šest mjeseci, a kućna radinost.....nou problm. ali gušt se pirsati, šta je da je.
 23. nema meni himne do Mobilnog Telefona! kvlt. ljepo Šabana Šaulića odvrneš, ruke uzrak, par litara rakije i udri dernek i tombola do zore!!!!1
 24. uf, sve su već rekli o njima. i što da ja napišem sade ođe? a ništa. God Of Emptiness x777
×
×
 • Create New...