Jump to content

Dick Starbuck

Iskreni članovi
 • Posts

  1124
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Dick Starbuck

 1. Mene Le100 zadnja dva meseca poterao opet na Unsane, a C$C i Red Expendables su prošle godine dobili dobre sate na sluškama tako da mi ovo baš leglo od noviteta.
 2. Nisam neki fan 'super-group' bendova ali ova kombinacija Cop Shoot Cop i Unsane stvarno crta lepu notu. Slušaš Unsane vokal a kao da ga baja iz C$C izvodi. Sećam se 90-ih a oni se sećaju 80-ih, baš lepo.
 3. Stvarno jebiga ako se moćna voćka kao šljiva prodaje uz klasične američke booze note vanile i karamele: https://rakija-uglavnom.blogspot.com/2019/05/yebiga.html?m=1
 4. Krv ti jebem koja albumčina da ga ja ovde jedini okačim: https://www.dropbox.com/s/u29zihd0mkdeyph/Moon%20Tooth%20-%20Crux%20%282019%29.zip?dl=0 Moon Tooth - Crux (2019) Preview: https://youtu.be/WCmV5LM_smk
 5. https://rxyzyxr.bandcamp.com/ II of V - albumčina.
 6. okačio sam i na jazz temi ali kontam da bi i ovde leglo. nije novo. Slivovitz - All You Can Eat
 7. Slivovitz - All You Can Eat
 8. Jedno od boljih 'avangardnih' mrvljenja koje sam čuo u poslednje vreme: https://www.dropbox....erlain.zip?dl=0 preview: https://soundcloud.c...y-23-wizard-leg
 9. Ovi oziji i dalje dele dobre derivate svega i svačega:
 10. Ja sam se nakanio pa sam krenuo kačit' sopstven materijal, sad već skoro deceniju star. Kad mleko postane jogurt a pavlaka se pretvori u sirac. Bez kajmaka. Lista će vremenom rasti pa kome se svidi neka svraća često dok raste testo.
 11. Je l' neko spominjao Wolf People na ovom pod-forumu? Aj' za svaki slučaj: http://youtu.be/ZYFXkVvvZtI Ne odlepljujem na sve ali mi je onaj Herpes dobra stvar.
 12. Od mene možete slobodno da pustite ceo Watter "This World" od početka do kraja umesto mixtejpa, album godine i sl.
 13. http://dangerousminds.net/comments/hail_satan_venom_at_city_gardens_black_flag_roadies_legendary_tape
 14. Izašao novi Orange Tulip Conspiracy, samo promeniše naziv u Atomic Ape: http://www.bunalti.com/?p=302121 Meni do jajeta samo već postaje mnogo tanka granice između ovoga i SC3.
 15. http://news.cnet.com/8301-13578_3-57559710-38/instagram-says-it-now-has-the-right-to-sell-your-photos/ ja se odjavio, napokon.
 16. meni ovo već druga treća godina da uz najbolju volju ne mogu deset da nakupim da ih vredi spomenuti. :l
 17. zar nije Amon Tobin to odradio na svom drugom albumu, onako, sve u 16 da raja đuska?
 18. koliko god je kao kompozitor pokidao, svaki put kad slušam Rainbow Children LP dobijem malo eerie osećaj kad se prisetim da je dasa već neko vreme teško ogrezao u jehovine svedoke. eto, sad sam i vama pokvario ugođaj slušanja tog masterpiece-a.
 19. pa onaj prethodni je imao oki momenata, malo ta neka moderna gejština ali nije loš bio. ova prva ne zvuči loše.
 20. možda si ti ovo već okaćio ovde Uruk, ali ako nisi ne valja propustit' ovo freejazz ludilo:
 21. nem' pojma, lenj sam da svraćam na IDM (mislim da nikad nisam banuo tamo, u poverenju), što se same publike tiče jazz je davno zašao van klasične teritorije tako da je možda bolje da ovde uleću takve stvari.
×
×
 • Create New...