Jump to content

Dick Starbuck

Iskreni članovi
 • Posts

  1127
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Dick Starbuck last won the day on December 15 2009

Dick Starbuck had the most liked content!

3 Followers

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.flickr.com/overdear
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Nedođija

Profile Fields

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

6773 profile views

Dick Starbuck's Achievements

Master of Metal

Master of Metal (2/6)

57

Reputation

 1. E da, Oceansize se makar na kratko reinkarnirao u polovičnoj postavi ovde sa Vennart-om u solo projektu: Koliko nedostaje taj Oceansize i dalje al' šta je tu je.
 2. Nakon fenomenalnog Deathstar se vratili i ne razočaravauuu nas malobrojne... žanrovski izostaje postrock-a kao tepiha u freejazz izletima ali se spektar proširio na fusion a la Mahavishnu pa čak i Electric Band od Korea-a u nekim momentima, ko voli to uopšte i dalje... Ovde najviše zvuče na svoja prethodna ostvarenja kad su radili omaž ranim Crimsonima. Prija.
 3. Najlepše otkriće za prošlu godinu, ide ceo EP danima na repete, neka ekipica iz Extol i Umpfel, dominira prog/death ali ima sve što vole mladi: Edit: pardoniram ako je već bilo.
 4. Mene Le100 zadnja dva meseca poterao opet na Unsane, a C$C i Red Expendables su prošle godine dobili dobre sate na sluškama tako da mi ovo baš leglo od noviteta.
 5. Nisam neki fan 'super-group' bendova ali ova kombinacija Cop Shoot Cop i Unsane stvarno crta lepu notu. Slušaš Unsane vokal a kao da ga baja iz C$C izvodi. Sećam se 90-ih a oni se sećaju 80-ih, baš lepo.
 6. Stvarno jebiga ako se moćna voćka kao šljiva prodaje uz klasične američke booze note vanile i karamele: https://rakija-uglavnom.blogspot.com/2019/05/yebiga.html?m=1
 7. Krv ti jebem koja albumčina da ga ja ovde jedini okačim: https://www.dropbox.com/s/u29zihd0mkdeyph/Moon%20Tooth%20-%20Crux%20%282019%29.zip?dl=0 Moon Tooth - Crux (2019) Preview: https://youtu.be/WCmV5LM_smk
 8. https://rxyzyxr.bandcamp.com/ II of V - albumčina.
 9. okačio sam i na jazz temi ali kontam da bi i ovde leglo. nije novo. Slivovitz - All You Can Eat
 10. Slivovitz - All You Can Eat
 11. Jedno od boljih 'avangardnih' mrvljenja koje sam čuo u poslednje vreme: https://www.dropbox....erlain.zip?dl=0 preview: https://soundcloud.c...y-23-wizard-leg
 12. Ovi oziji i dalje dele dobre derivate svega i svačega:
 13. Ja sam se nakanio pa sam krenuo kačit' sopstven materijal, sad već skoro deceniju star. Kad mleko postane jogurt a pavlaka se pretvori u sirac. Bez kajmaka. Lista će vremenom rasti pa kome se svidi neka svraća često dok raste testo.
 14. Je l' neko spominjao Wolf People na ovom pod-forumu? Aj' za svaki slučaj: http://youtu.be/ZYFXkVvvZtI Ne odlepljujem na sve ali mi je onaj Herpes dobra stvar.
×
×
 • Create New...