Jump to content

Donnie

Iskreni članovi
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Donnie

  1. Jel ovaj forum za pocetnike, koliko se da primetiti, ili za bubnjare od znanja i iskustva, ali oni uglavnom mudro cute i pustaju neznalice da se javljaju. Npr. tema mapex ili tama? Zna se da se u tamu godisnje ulaze npr. 6 milijardi dolara,a u mapex 12 miliona... Pogledajte sajtove tame i mapexa, sve ce vam biti jasno... Moze se polemisati o Perlu, Gretschu, Rogersu... ostavimo se promotera malih firmi... dokle nekim primitivcima da se prica. Kazu, taj i taj svira na mapexu, a pojma nema koliko je para primio da bi svirao na njemu, a niti je taj bubanj sa trake vec je za tog promotera rucno pravljen... i to do jaja mu naprave... ali, kad je sa trake, to je idi mi dodji mi... sa ovom temom sam definitivno zavrsio... pa ako neko nesto napise iza, necu odgovarati jer bi bilo suvisno... i glupo.
  2. Na žalost pojedinaca, a to sam mislim, već ranije negde rekao. Ne polemišemo i ne suprostavljamo se MI, kao privatna lica, jer se lično ne poznajemo, niti ćemo se ikada upoznati. Znači, prvo to treba shvatiti. Ovde se ukrštaju stavovi, a ako neko protura tezu, da se ja ovde "samo svadjam itd....", il je glup, ili je slab logičar! Ti imaš problem sa mojim stavovima a ne sa mnom, kako sam ti gore "nacrtao". Jednostavno, meni se lično ne svidja Mapex i u čemu je tu problem! Isto, neko je izneo stav da je taj bubanj bolji od Tame! Znači, da zaključim, ako se ovde iznese drukčiji stav ili mišljenje, ti odmah prozivaš sa nekim eskluzivnim pravom nekog vrhovnog Sudije Božje istine, šta je tačno a šta ne! Koji je bubanj dobar, bolji, najbolji... Čiste budalaštine. Moj STAV je za tebe je"prepiranje sa ljudima." Kao prvo, svoja razmišljanja možeš govoriti samo u svoje ime, jer drugima ne trebaju drveni advokati, jer vredja njihovu intiligenciju... Takodje, i tebi sve najbolje...
  3. Ne kezi se, i preporučujem ti da batališ bunjeve. Onaj koji odgovara sa, ha, ha ha, zreo je za ludaru. Ma idi s kim ja polemišem!?
  4. Uporedjivati TAMU i MAPEX je isto kao kad bi uporedjivali BMV i FIĆU!
  5. ODA VINU vino volim šta ja znam kojoj je čaši sada red ono me nauči da ruku dam čoveku koji je prost i sed I zato mi devojko uspi vina, u nerv mi uspi krčag sav da budem večno mlad i zdrav!
  6. Ma sve je o.k. Bolje je pitati nego skitati!
  7. Da ne bi bilo zabune da ja potenciram da neko kupi skupe, boli glava bubnjeve, a sutra ih batali, jer je lakše kupiti nego prodati, a onaj ko je svirao to jako dobro zna, dečku preporučujem da ode u Lyrastyle preko puta Sava centra na Novom Beogradu (ako je dečko iz unutrašnjosti). Tama swingstar bez činela sa hardware-om 600 E. A što se tiče moje opaske da je Yamaha "b" klasa, to je tačno, a veliki bubnjari kao što su Stiv Gad i slični, oni su promoteri te velike kompanije i za njih su pravljeni specijalno bubnjevi te marke, ali su oni vanserijske proizvodnje. Sigurno ne sviraju na bubnjevima "sa trake". Na pločicama njihovih bubnjeva nema serijskog broja. Jer, ko što rekoh, nisu bubnjevi "sa trake". A ovi što mi stalno laju, uvek se nađe svuda neki pametnjaković, neka ne vade iz konteksta moje reči i ne izvrću ih onako kako njima to odgovra, jer je poznato da onaj ko najviše laje nema pojma ni o čemu. I koji se prvi javljaju da tobože repliciraju. To nije repliciranje. To je lupetanje. Ja uvek preporučujem mladim bubnjarima da prvo vide u nekom studiju, da plate i vide da li im bubanj uopšte ide od ruke, a ne da ulažu u nešto što će posle baciti ili teško prodati i na kraju ih dati bud zašto.
  8. Ja bih ti savetovao da uopšte ne kupuješ jamahine bubnjeve. Jer oni ipak spadaju u "b" klasu koliko god na oko lepo izgledali.
  9. Donnie

    Formula 1

    Ma, Kimi je zakon! Ko pije, dobro mu se vrati!
  10. Misliš na nešto ovako: Dobra imaginacija... Pa možeš slike sa googla da skineš, samo upiši Drums.
  11. Šte te još muči kompleksašu...
  12. Kao prvo, gajim prema tebi odredjeni stav, koji je vrlo pozitivan... Nikad ne bi sebi dozvolio da uradim nešto što je nedopustivo... Pogotovo da se pravdam! Pozdrav.
  13. Normalna reakcija kod kod nekih nabedjenih bubnjara! Da nekim slučajem ovde na forumu da svoj Webisite Bili kobam ili Badi Rič pod imenom Jovan Jovanović, isto bi rekli... Sranje! Nešto mi ne zvuče živo bubnjevi i ostale budalaštine! Za neuke je ovo suviše precizno stabilno... Radi se o čistoj taštini i sujeti malog broja neznalica...
  14. Malo dobre muzike! Visit My Website
  15. Zato što svira na bubnjevima od 300 eura!
  16. Evo ti sajt Tonija Roystera: http://www.tonyroysterjr.com/ Pozdrav!
  17. A ovog ko da su pravili Cobham i Stiv Gad. http://www.metacafe.com/watch/1173/tony_ro...rum_solo_video/ Danas su ova dva nekadašnja klinca najveći rivali među svetskim bubnjarima. Baš kao što su bili Bili Kobam i Badi Rič. Moram još jedno pivce da zveknem! Pozdrav.
  18. A vidi šta radi ovaj desetogodišnjak. Jacob Armen. Danas čovek spada u genije bubnja.
  19. To je Neil Peart, jedan od najboljih bubnjara današnjice! Inače, bubnjar je čuvene mega grupe Rush (kanadski bend). Uzgred, svirao je i na memorijalnom koncertu povodom smrti Badi Riča gde je odsvirao i svoju čuvenu solo partiju. Da dodam da u grupi Rush svira naš čovek. Srbin! Aleksandar Živojinović, alijas Aleks Lifeson. Ovo je lepo čuti uz pivce : http://www.youtube.com/watch?v=qUICMEqdAlM Pozdrav!
  20. Slažem se s tobom. I sam sam rekao da je to diskutabilno!
  21. Nemaš potrebe za takvom srdžbom, momak. Ni ja nisam rekao da je to srednja škola za bubnjeve, jer takva u Srbiji ne postoji. U srednjim muzičkim školama (i to ne u svim) postoje samo odseci za udaraljke, ukoliko hoćeš da sviraš ksilofon i zvečke, a imaš i školu "Luj Davičo", ako želiš da budeš baletan. Ovo što sam ti preporučio iz najbolje namere je jedino mesto gde možeš da dobiješ sertifikat da si barem školovan bubnjar. Tu učiš da sviraš po notama, a onaj ko svira po notama je muzičar, dok onaj ko ne svira po notama, nego po sluhu, on je priučeni muzičar, odnosno samozvani muzičar. A i to je opet diskutabilno... Stvar je lične percepcije i shvatanja instrumenta... I sad ne razumem čime sam zaslužio tu tvoju uvređenost? Ne uređujem ja školstvo. Nisam ja ministar prosvete. Da se ja pitam, drugčije bi to bilo... Ako ti smatraš da je ta (jedina) škola za tebe nekakvo poniženje, grdno se varaš, jer je iz nje izašlo dosta dobrih bubnjara. Jedan od njih danas svira u revijskom orkestru RTS-a, jer ima sertifikat... Uostalom, kako hoćeš, to je tvoja stvar...
×
×
  • Create New...