Jump to content

Koma_

Iskreni članovi
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Koma_

  1. Jebo ti Vanessu, balkanska krv baćo.
  2. Novi Tokijo Hotel, očekujem da stvarno odrade dobar posao sa novim albumom.
  3. Što li ti slušaš muziku... Jedva čekam nove stvari, biće suho zlato osijećam.
  4. Odlični su, preslušavam njihove pesme, i baš su moćni, samo ponekad ispadnem iz ritma, il' sam debil (a jesam) il' njima nešto kvari pjesme.
  5. Psycho je zakon, ne baljezgarite bwe. Inače. ovaj novi spot je ubedljivo najbolji, bolji je i od Empty Wallsa koji je fantastično osmišljen i od Saving us koji je takođe odličan.
  6. Obožavam stoni tenis, po celu noć pikam sa burazom i ćalom. Krenuo sam sa bodibildingom, ću da bidnem stijena.
  7. Bože sačuvaj, kakvi idijoti, jebem ti Green Day ubuđali.
  8. Oni su bre propali, i to davno, od svih bendova, u sebi imaju najveću dozu lenjosti, izgleda je gotovo sa njihovim dobom.
  9. Ma, on ti je prošao ono doba kad je skakao, lomio, bojio lice, ''dopingovanje'' i ta sranja, jednostavno, sada je stariji i dosta mudriji, bori se kroz reči, kroz muziku i aktivizam, nema više skakanja i divljanja, stariji čo'ek, to je i normalno, svako dođe do te tačke u životu kad jednostavno shvata da postaje čovek, da treba da živi.
  10. Ne bih rekao, to ti je tipičan Serj. Mislim da je ovo odličan spot, inteligentan i dobro odrađen, kao što rekoh, ovako nešto se i moglo očekivati od umetnika kakav je Tankian.
  11. Pre neki dan sam kupio njihov poslednji album, i nije bog zna šta, osim možda dve pesme, najviše mi se sviđa pesma Come Claritym odličan rif, text je malo emo, znači dobar. Art work mi se takođe sviđa, jednostavan a puno iskazuje.
  12. Gently, pičimo obavezno, mislim, ako ima mesta za mene malinara.
  13. Aha, evo SOAD teme. Najbolji bend ikada, oni su mi omiljeni, nijedan bend ne može biti kao SOAD, jedinstveni su u svakom smislu, jednostavno najbolji. Omiljene pesme, pif, Atwa, Know, Needles, Aerials, Holly Mountains itd. itd. Ne verujem da dolaze na EXIT, prave oni dugu pauzu..
  14. Pa nemoj tako, šta je Slipknot onda? Nema veze da l' je komercijala il' ne, važan je kvalitet. Za jedno si u pravu, CoF je njesra.
  15. http://www.popboks.com/img/albumi/soadhypnotize.jpg Lepo izgleda, dobar album, odlična grupa.
  16. Obožavam Narutoa, DBZ, Full Metal Alchemsit, Alucarda. Kao klinac, prvo sam gledao DBZ, pa sam se napalio, od tada, obožavam da gledam anime, sa mangom sam počeo možda u drugoj godini srednje, i dalje sam veliki fan. Može li neko da mi preporuči neki sajt za skidanje manga radova?
  17. Koma_

    HIM

    Volim da slušam neke pesme, dobri su, ali su im jebeni nastupi sranje. Vil je stalno pijan il' šta već, samo mrmlja, ne mogu pesmu da prepoznam. Neki su im tekstovi glupi, valdja je i tu bio pijan, ko zna. Poslednji album mi se sviđa, dosta je bolji od prethodnog (barem po mom mišljenju), a ni spotovi nisu loši.
  18. Čitao sam o ovome, i moram uzeti knjigu, verovatno preko Laguninog on-line šopa. Šteta što nisam bio na sajmu. Pročitao neko? Utisci?
  19. Imam, 3x Maiden, 2x SOAD, 2x Slipknot, 1x Pantera, 1x Rammstein, 1x Metallica, hmmm.. To bi bilo to. Sad planiram da kupujem nekih dobrih majica, tražim od Motorheada i neku dobru SOAD majicu (to uvek tražim).
  20. Ko će bre da ode na koncert zbog muzike kad je ona na stejdžu?
  21. Definitivno jedan od mojih omiljenih bendova. Uz njih sam i počeo slušat' metal i mogu reći, kvalitetniju muziku. Corey mi je jedan od omiljenih vokala, čovek je brutalan, Mic je legenda, omiljeni gitarista, siluje onu #7 (staru) gitaru. Samo kad pomislim na neke njihove pesme naježim se.
  22. Kak'e veze ima što je emo? Emo rocks.
×
×
  • Create New...