Jump to content

MALICE

Iskreni članovi
  • Posts

    35
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by MALICE

  1. ne mozes da igras princa a da ih ne zavolis! jos kad sam na tv u onoj emisiji o kucama slavnih videla kucicu pevaca, znaci AAAAAAAAAA ocu ja te stvari!!! lik skuplja maceve iz citavog sveta!!!!!
  2. po meni su najveci,nek kaze ko sta hoce! ruku na srce kooliko vas je pocelo da slusa to sto slusa sa metallikom? metallika je moja prva vrsta muzike koja me je dotakla i u kojoj sam se pronasla. svi albumi pocev od prvog do poslednjeg su dobri,sko uzmemo u obzir ko ih gleda, jer svet je u oku posmatraca, oni to znaju,i ljudi mlate pare, ok i meni se neki albumi ne dopadaju,ali to nije razlog da ih ne velicamo i volimo. METALLIKA MOJ DOBAR DRUG!
  3. kad sam prvi put pogledala Strah i paranoju u Las Vegasu,tad sam ih i prvi put cula,i odma su mi se nevidjeni dopali, riba strasno peva,i mora da su bili hit u svoje vreme, nekako mi niko ne oslikava to vreme bolje od njih.
  4. lepo sam upozorila gore, i ti radis ono sto muskarci najbolje umeju-SERES!!!!!
  5. nemojte biti djubrad,ciovek je mislio na zamak,pa videli ste koliko je ispisao, zamisli pogresio je jedno slovo UUUUUUUUUU!!!!! ko nije zeleo taj zamak,sve sto sam od lega ikad imala je bila neka glupa kuca,i cikice, verovatno su mi to kupovali kao za devojcicu-bedak.
  6. pa nije najveci,ali je najskoriji, ulzi mi jedna gospodja u salon,usred podneva i bela dana, i ja joj umesto dobar dan, ni pet ni sest kazem glasno i jasno dobro vece, kad nisam u zemlju propala,kad su poceli da mi se smeju, jbg,sekund pre toga smo pricali kako cemo na rodjendan uvece! cek da se setim nekog dobrog.
  7. MALICE

    Tattoo

    ne ozbiljnio recite neke cene,kako to ide po boji,velicini,kako!?
  8. MALICE

    Queen

    necu da reklamiram,ali ima jedan bend,ciji je pevac isti Merkjuri! kladim se da ovaj novi ne moze da mu prismrdi !
  9. da nije bilo njih ovaj svet bi drugacije izgledao, zivece zauvek!!!!!!!
  10. Covek je car, moja keva ga obozava,zove ga ruzni lepotan!
  11. MALICE

    Kuvanje

    e kad smo kod cvarci, sremski su kao cips mljac, a ovde u banatu mozes da ih seces macetom koliki su, a te sremski sir!!!!nema boljeg!!!! cvarci i sir uff!al sremski!!!!
  12. ne studiram,a m,ogla sam odlucila sam se da nastavim zivot bez toga,pa sad gledam kako mi ide,za sad nije lose.
  13. ne rade mi smajliji,evo crce od smeha!! jako dobro.
  14. Narkoman ili ne,covek je uradio sto ne uradi njih puno, jednog dana ce se naci u knjigama iz istorije.
  15. trenutno samo lako poslepodnevno stivo o bojlerima,klimama i sl.na poslu, inace nemam vremena vise tako puno za citanje, vec dve godine se kanim da procitam Bozanstvenu komeduju! ja sam sramota znam,ali dan prekratko traje!smrc!
  16. Strašno je siva sad. :) koristi Perwoll black magic !!!
  17. od svih lutkica samo barbike, po ostalim igrackama sam bila decak. mitraljez,kola,kockice, to su mi bile neke od omiljenih igracaka za spavanjac se znalo neka od omiljenih plisanih igacaka,
  18. takmicikli se lav i magarac ko je bolji ljubavnik-i ko moze duze, da bi to sa sigurnoscu ispitali,prvo se oproba lav na magarcu, i posle nekih sat i po obavi posao-svrsi, sad ce magarac, i tako on sat,dva, lav ne moze vise,i seti se sta njemu lavica uradi da brze svrsi, i uhvati da mesa dupetom, a magarcu se svidi pa nastavi jos dva sata, lav se znoji ne moze vise,i seti se,i pocne da ga mazi po balls, a magaracu se svidi pa nastavi jos, misli lav sta jos pa se seti da lavica vristi,i pocne on i da vristi, magarac obavi posao, pa onako zadihan ce lavu- Lave,lave...ti nisi kralj ti si car !!!!
  19. Kirk HaMMet - oK ne svira rock - ali covek svira za medalju!
  20. cek da se setim... u zadnjih2 godine ih slabo nosim, tu su metallica-nekoliko njih, tu je negde i slipaca,sepultura duks... sad su to uglavnom postale majice za spavanje, toliko o metalu a pava majica mi bese Metallica Flamig Skull kako sam samo bila srecna kad sam je dobila
  21. MALICE

    Snovi

    jeste da zvuci glupo,ali definitivno jedna od najgorih kletvi je imati pa nemati, sad vi naravno nemate pojma o cemu ja to. pre sam obicno sanjala neke gluposti,koje su nekad i imale smisla i mozda ponekad nesto i predvidele, ali posle saobracajke,evo vec dve godine,kao da ne sanjam,verovatno sanjam ali se ne secam! kazu da ce se to promeniti,da je potrebno vreme, budite srecni za sve sto imate u zivotu i u snovima!
×
×
  • Create New...