Jump to content

HAVOC

Iskreni članovi
  • Posts

    52
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by HAVOC

  1. Pa pazi i ja sam vishe za def nego za masu! Ali ne mozesh imati samo definiciju! Mislim naravno da mozesh ali cesh izgledati kao Bruce Lee! A to nikako ne zelim! treba malo i da napucash masu da te vetar ne oduva! Ma jebi se ti znash! Nije definicija gej nego se gejevi loze na nju, sto je gej! ...jer se loze na neshto shto nije gej.. Bilo kako bilo ne bi zeleo da samo masu napucam pa da izgledam kao prosecni izbacivach! Eto, lepo chovek kaze! Borilacke veshtine su ql! A ne mozesh ih koristiti ako napucash samo masu! ...sem boxa!
  2. E upravo to! mislim svako moze da uzme kameru i da strpa prste u usta i da se ispovraca ili da kenja po staklenom stolu dok ovaj snima odozdo! Ja sam se vishe potrgao kad sam prochitao tem filma nego kad sam video najgoru scenu! Za Hills Have Eyes mogu samo da kazem da me je prvi deo na pocetku toliko smorio da cak nisam imao zelju ni da ga premotavam da vidim shta ce dalje biti! Za mene je na primer dobar horor onaj koji moze da ti "usere pamet" kao shto je na primer HellRaiser 5, sa onim detektivom... Taj me je dosta istripovao.
  3. Nemojte pogreshno da me razumete! Meni je taj film sranje! Ali ga svakako treba pogledati da se vidi shta sve ljudi nece napraviti i misliti da je strava!
  4. pa pazi SINE, ja sam rodjen 85. ali sam imao srece da zivim u malom gradu gde se to toliko i nije odrazavalo. A i poceo sam da izlazim tek par godina nego shto je Sloba pao tako da mogu da kazem: "To u moje vreme nije bilo!"
  5. HAVOC

    RPG

    ma sve je to divno prijatelju moj, ali kad ja to neeeeemmooooogguuuuuuuuu.... ok je to... ne kazem... ali ja nisam sposoban za tako neshto! HELL, pa ja sam ti u zivotu procitao knjiga... IIIHAJ! cak pet! e tu lezi moj problem! I uvek kazem: "sacekacu film" e tako kazem i za ovo!
  6. Pita klinac mamu: -Mama, mama sta je to pedofilijski incest? -Cuti bre jebo te otac!
  7. EEHEHEHEHHEHEHEHEHEHEHEHEHEHE KOJI SI CAR! I to onaj drugi deo soloa? Stvarno nije bash kolce al tu je... OnTopic Meni ubedljivo najveci narodnjak koji sam cuo u metalu uopste (al nije solo) Je drugi deo uvoda Trooper-a od Maiden-a! Evo cak i sad zivopisno zamishljam nekog lika kako harmonikom sa kezom na licu i drmanjem glave u napred svira taj deo! :) :) :)
  8. Da jebote! Zamisli baci te neko na pusto ostrvo gde imash da idesh samo napred nazad! SRANJE! Sto bar nisu uradili da mozesh da se krecesh slobodno? Tako bi bilo josh interesantnije i teze da nadjesh sve te... ...stvari?... Mrzim kad me bilo ko ogranicava i tera da idem odredjenim putem! Pa josh da igram takvu igru? ...pa da... bolje da sam uzeo igru u kojoj samo obuvash i skidash papuce! To bi bilo zanimljivijejer mozes da ih obujes i skines kad oces... ...al sam ga sad usro...
  9. HAVOC

    RPG

    Baldur's Gate... hm... Video sam je prvi put tek skoro i nisam mogao da se naviknem na 640 rezoluciju i staru grafiku! jbg A da ne pricam o tome sto me mrzi da citam kad u tim igrama ima samo text u dijalozima, pa josh kilometarski! Napr. Fallout 2 sam preshao jer nema toliko velike dijaloske textove i ssto je najvaznije... POTUNO JE NELINEARNA!!! mozes da radish shta oces i da idesh de oces i da ti i dalje bude strava igra! ja sam prvi put igrao 2 meseca neprestano i stigao cak do pola igre i NISAM SE SMORIO! Jednostavno ne mozesh da se zapucash i ono kao "shta dalje?" E to je igra!
  10. Niko ne kaze da HE-MAN nije bio car! Cak sta vishe carina! U stvari, HE-MAN i Skeletor su ti otprilike jedno te isto jer nikad niko nikog nije porazio/pobedio i tu je i char celog crtaca! Tako da su deca mogla da se opredeljuju da li vishe vole dobro ili zlo! A ne da naprave da je HE-MAN mudonja i da kara sve redom, jer bi onda napravili stereotip i zaglupili decu da razmishljaju samo u jednom smeru... HE-MAN JESTE bio car! Ali Skeletor je Skeletor To ti je savrshena komercijala! Da napravish crtani film u kom ce se i dobri i zli pronaci... A sto se tice Hordaka... pa ljudi, on moze da se pretvara u razne stvari! Ne bi li bio najbolji? Zato su nam ga i davali samo na kasicicu
  11. same here! i ja sam mislio da li vishe volim D ili Z u stvarnosti a ne u fantastici! E ako je u fantastici onda nema shta da se pricha! Ne znam ni jednu osobu koja je volela vishe HE-MAN-a od Skeletora! Tako da zlo vlada svetom! pa i mnome!
  12. :) :) e i ja sam to cuo! i jos sam cuo da je lik seo u avion i avion se srushio... I ON POGINUO JEBO TE! Zamisli! ...zajedno sa josh oko 200 putnika, al to nema veze... @Crimson Spectre Daj covece pa zar mislish: 1. Da bi prodavali to sranje i da bi bilo legalno kad bi se tako ladno umiralo od toga? 2. Da je taj lik (ako je uopste istina) uzimao normalnu dozu uz preporuku tutora ili trenera? Hteo covek da se napuca za 3 dana pa napravio pasulj s kreatinom i overio se! Zato ja mojima nikad nishta nisam govorio da mi ne bi kenjali o stvarima o kojima nemaju pojma! Ali zato OBAVEZNO trazio informacije na sve ostale strane!
  13. E da covece! Rane... gledao sam samo isecak tog filma kad klinci lupaju glau u tipov prsten... Ja taj film ne bi izdrzao... pa josh da pomislim da ima takvih slucajeva, dodje mi da opasan dinamitom skocim u bunar!
  14. Kraj King Konga... BBBBWWWWAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA AAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA AAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA AAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA AAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA AAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA ...boze kakav glupav film! Ne kenjam ja malo... Najtuznija scena... hm... pa... mene toliko (u stvari uopste) ne rastuzuju scene smrti i razdvajanja jer smrt simbolizuje rasdvajanje a smrt mi je ok iz tog razloga sto je neminovna. Cak su mi takve scene i lepe jer obicno u tim scenam (kako u filmu tako i u zivotu) se ispoljavaju emocije ljubavi ili postignute osvete ili da uzmem film 300 za primer, kada ih sve pobiju i kralja Lionitis-a, se vidi koliko je u stvari lepo kad neko ceo svoj zivot posveti necemu pa cak i umre za to! To su meni sve lepe osobine koje covek moze da ima tako da mi nije zao kad vidim to. Sa druge strane, pucam na scene savrshenstva i emotivno natprirodnih stvari i lepote. Pucam na to iz tog razloga shto ne mogu da izdrzim koliko mi je... aj napisacu "krivo"... shto svet u kom zivimo ne moze da bude takav! P.S. Moja zena je plakala kad je William Wollis pustio krik: "FFRREEEEEEDDOOOOOOOOMMMMM" i kad mu odsekoshe glavidzu . Neka, zene i treba da budu malo neznije od muskaraca
  15. :) :) jebeni kolacici! Ma nije zbog kolacica, vec zato shto meni nema smisla igrati igru u kojoj je prica kao da je pisao srednjoskolac! I to prosecni srednjoskolac! Pazi prica ide ovako: Ona je detektiv i istrazuje ubistva i skonta da je i njen deda (koji je takodje detektiv) istrazivao ista takva ubistva u !!!!PRAGU!!!! (jebo ih Prag! bilo koji evropski grad koji uzmu da je malo misteriozan, glupi ameri uvek uzmu Prag!) Dalje: Ona juri ubicu i na kraju skonta gde ce sledece ubistvo da bude i ode tamo i upuca ga i on padne u vodu i niko ga ne nadje i ne sazna se ko je! I to je kraj igre! Pa vi prosudite koliko je to vredno igrati! (pogotovo sad kad sam vam spoilovao pricu )
  16. HAVOC

    RPG

    e pa nemoj tako prijatelju! Ja na primer, u igri gledam i prichu i karakteristike i sistem i zaplet i rasplet (mada to ulazi u prichu) ali najvishe atmosferu i da je tematika neshto shto mi se svidja! pa bio to i super mario, a ne hack 'n' slash! u pravu si! HNS jete debilan jer samo idesh i krljash i to je sva mudrost da ne kaze mudost! Ali kad vidim neku PRAVU RPG igru u kojoj je sistem kompleksan i reshavash questove i morash dosta da razmishljash, pa da je kompletno upropaste grafikom ili tako nekim stvarima onda mi je muka! Evo napr. Oblivion! Igrao, nalozio se, preshao. Da li mi je ostala u secanju kao najbolji rpg? Nije! Zashto? Zato shto nije DOVOLJNO dobro! Puno karanja niokocega! Dok Diablo 1 igram... pa vec jedno 10 godina i nije mi muka od njega!
  17. HAVOC

    Igre naše mladosti

    :wacko: ja ne znam shta da ti kazem! de molim te reci mi po cemu je to bolje? ako kazes po grafici ja cu se ubiti odma! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA KAKO SAM TO MOGAO DA ZABORAVIM!!!!! A Day Of Tentacle? A GOBLINSI LJUDDIIIIIIIII!!!!!!! AAAA GOBLINSI SU MI UVEK BILI PRIORET!!!!! mislim prioritet i favorit... he he... Jel znate da ima program koji se zove scumbar u kom mou da se igraju te stare lucas arts avanture sa razumno lepom grafikom! mislim blurovano jebiga ipak je bolje!
  18. Meni je to kao da poredim crnu i belu chokoladu! Obojica su mi jako jaki na svoje nachine jedan ima shto ovaj drugi nema i tako to... JEDINO! razlog da maaaaalo vishe volim Mustain-a je taj shto nije kao hetfild postao rob mode i novog vremena vec je manje vishe ostao u stilu tih zlatnih metalskih godina!
  19. HAVOC

    MMORPG

    Evo pravog pitanja na pravom mestu! Na sve mmo rpg-ove na koje sam do sad naishao su bili JEBENE MANGE KOJE MRZIIIIIIIIIIIIIMMMMM!!!!!! Ajde preporucite mi neki da nije manga. i da je besplatan
  20. Mozda mi je promaklo, ali da li je neko igrao ili ne daj boze preshao still life? Ako niste igrali... NEMOJTE MOLIM VAS!!!!! Ako sam se ja sjebo nemojte i vi! I bez obzira shta vam ko kaze nemojte igrati!
  21. HAVOC

    Disciples II

    Trojku ne mogu da docekam a josh vishe necu moci da je igram :/ jebem ti sranje! moram kupiti neshto jachu makinu!
  22. HAVOC

    Igre naše mladosti

    Vidim spominjete prince of persia u ranim danima! Da li ste nekad imali priliku da vidite/igrate "Bermuda Sindrome"? E to vam je isto ko princ samo je izashlo za pc neke '95. Ti si neki americki pilot koji je proshao kroz Bermudski trougao i otishao u praistoriju gde spashava neku princezu kojoj je ispala sisa(bitan detalj). Mnogo dobra igra! Krljash dinosauruse sacmarom i pentrash se isto ko u princu! Eh, da... Stare igre... Evo ljudi samo za vas sam pripremio jednu staru igru koju su ljudi modifikovali da moze da se igra na XP-u. Po meni... Ovo je NAJ METAL IGRA koja je ikad napravljena!!! Mislim da cete puno propustiti ako neskinete ovih bednih 9mb! za one koji vec znaju, igra se zove "HEXEN: Beyond Heretic" - dark medieval fantasy gothic FPS - od Raven software-a http://www.sendspace.com/file/k0igyy samo otpakujte (unzip-ujte) i pokrenite fajl "jHexen.exe" p.s. ako vam neshto ne odgovara shto se tice settings-a, caprkajte malo i nacicete sigurno poshto ima mali milion opcija!
×
×
  • Create New...