Jump to content

nikolic025

Iskreni članovi
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About nikolic025

  • Birthday 12/10/1990

Contact Methods

Profile Information

  • Location
    Odzaci

Profile Fields

  • Gender
    Male

nikolic025's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

6

Reputation

  1. Pa s obzirom da je za Whitesnake i Judas-e 2800din ovo mi je malo puno,jos pas kad je ispitni rok...prvi,dobro i zmije su za ispitni,ali ono...Vec sam kupio kartu...Ali bih voleo i ovo da ispratim...
  2. Ja se izvinjavam za of i ljudima koji ovo citaju,ali sam prinudjen da se obratim ovako,posto mi doticni Blagoje (FaporyCrown) ne odgovara na poruke,niti se javlja. Blagoje,poslao si mi groblje od gitare(jedna je jos ok,ali druga zlo)+nisi poslao rucice od tremola i zadnje maske.Ja sam tebi poslao gitaru u fulu,cak je i bateriju imala,a stignu mi dve koje nemaju funkcionalne delove. Ako si bio faca i ti ponudio zamenu,da mi posaljes letvu koja ne stima i kojoj zice stoje na prvom pragu,onda budi faca i posalji mi ostale delove.Jos sam ti ja rekao da nema potrebe da mi doplacujes 20E,da je ok bez doplate,a ti se tako ciganski ponasas! Ako si lagao (sto je vise nego ocigledno) onda budi mu..nja pa posalji pare da kupim to! Visis ovde stalno i kao ne vidis poruke koje ti saljem! Jos jednom se izvinjavam,ali sam bio primoran!
  3. Trazi se bubnjar.Pozeljno da je okolina Odzaka,Kule,Sombor itd.da je voljan da radi,eventualno putuje na probe ili da se dolazi do njega (po dogovoru). Sve ostalo na pp.
  4. E,da se ubacim sa jednim pitanjem.. Gde kod nas mogu da se nadju lampe po realnim cenama,trebaju mi 4x ecc83 i 2x EL34 uparene. Gledam po sajtovima i sve po 20-30E jedna lampa,pa jesu oni normalni,dok je EI radio,kod njih je jedna ecc bila 250din,mislim da i danas po pijacama u Nisu ili na najlonu u NS-u moze da se nadje po koji komad,ali ko ce do tamo da ide samo da bi mozda nasao koju lampu... Nasao sam na oglasu lik prodaje uparene Electro harmonics EL34 uparene za 25E + postarina i to mi je najpovoljnije sto sam nasao,nasao sam i nekog lika koji prodaje JJ lampe uparene 2x EL34 za 30E. Sta mislite koje su bolje EH ili JJ? Takodje sam nasao neke ecc83 JJ za 10 po komadu i neke kineske za 7.5 po komadu. Kazu da ti kinezi prave i za Marshalla samo tutnu njihov logo i to je to.Jel da uzmem njih ili JJ,posto fakticki na 4 jedna mi je DZ. Jel neko ima nekog dilera ili slicno koji valja nove lampe po pristupacnim cenama? Hvala!
  5. Pa,imam racun.Kofer je bolji od onoga sto daju uz Fendere,ne mnogo,ali je korektan i radi posao. Nema nikakve mane,nije samo ta gitara bila,nego svi Jacksoni na popustu. Samo pozurite dok se ne rasproda ili dok ne prekinu sva snizenja,pa ponovo budu 64000 umesto 39970(koliko sam ga ja platio),mislim da ih cak nece vratiti ni na 51000,nego odmah bum na 650E.Jer pogledajte cenu na Thomann-u i bice vam jasno sta pricam.Ne znam koji je trip ovima u mitrosu,na koju foru skidaju cenu za 250E,nece mi nikad biti jasno,ali ok... Jos plus na sajtu pise da kofer nije ukljucen,a ovi mi dali,ma boli me i da su se zajebali,ja sam ga dobio...
  6. Mitros Jackson Ja sam bio u Subotici u Mitrosu i kad sam kupovao moj DK2M,nije bio ni jedan iz te serije sa maple-om,samo ovaj DK2T koji sam gore naveo u linku,sumnjam da je onaj lepi plavi,pre bih rekao da je ovakav seljacki,to mi vise lici na Mitros.. pozz
  7. Pozdrav,imam EMG-HZ S1 i S3 x 2. Zanima me kako da znam koji je za neck,koji za middle,a koji za bridge,na kutijama nepise nista,na neti sam video da na istu gitaru stavljaju i kombinaciju doticnih,a i samo jedan model na sva tri polozaja. Imam jedan S1 i dva S3,nisu mi sad pri ruci,ali mi se cini da je na jednom S3 srebrni logo,a na ovima zlatni. Ako za to nema pravila,da li neko moze da mi kaze iz iskustva ili da je cuo od nekoga ko je cuo da je neko imao nekoga ko je to probao,pa da mi kaze koji magnet se na kojoj poziciji najbolje pokazao I jos jedno pitanje...Koji su mi potenciometri potrebni za ove magnete,posto su singlovi,tu bi trebali od 250K,ali posto su doublecoil (mislim da sam to negde procitao,a i mogu da se splituju),onda mi nekako logicno da idu od 500K,pa ako neko sa tim ima iskustva,bio bih mu zahvalan da kaze koju rec. Hvala i pozdrav!
  8. Potreban basista na relaciji Vrbas-Odzaci...Kontakt na pp
  9. Ako je tako,treba da te napijem.....Kupio sam u ovom periodu sto te nema kod mene, Fender American Deluxe Stratocaster,Fender American Standard Telecaster i sad ovog Jacka,a za ostale sitne stvarcice necu da se hvalim... Vidimo se... Inace gitara kupljena i extra je i nema dileme,cena je 39.991,00 din...Sa koferom SD magnetima i ostalim stvarcicama,samo pederi izvadili kabel,verovatno i kajis posto je kofer bio prazan,samo imbusi....Al ko ga jebe... Pozz
  10. Pa da,jesu,ali kazem za konkretno DK2M da ima jedna u NS... Pozz
  11. Mislim da su sve Jackson gitare na popustu,a u NS-u ima jedan,u BG-u nisam zvao. Pozdrav!
  12. Sad sam se vracao sa faxa i probao je...Sumnjam bas da ce na Japanskom Jacksonu da ispadaju pragovi,ali ajde....Ta je cena i rezervisao sam je za sutra,posto neradi banka da dignem novce.... Pozdrav!!!
  13. Pozdrav! Da li se isplati uzeti Jackson DK2M sa maple vratom?Video sam uMitrosu popust i ispadne 40000 din sa koferom,made in Japan,SD magnetiJB i Jazz,floyd,kofer...Jel ima neka bolja gitara za ove pare a da je na tuforu? Kad se sve nekako sabere i oduzme,posebno nova dva SD magneta su oko 200E,kofer oko 120,ako ne i vise,sama gitara ide za manje od 100E,mislim da je to super deal,ali me zanima i necije drugo misljenje,pa da se malo dvoumim,ovako nevidim nikakvu otezavajucu okolnost da je pazarim (osim sto je ipak 400E malo puno za danasnja vremena i sto bih kupio i pedalboard i sto bih svasta nesto...)... http://www.stevesmusiccenter.com/JacksonDK2MSWBig.jpg Hvala!
  14. Pozdrav! Neznam da li sam potrefio temu,ali me zanima da li na Randall-ovim pojacalima pase Marshall ili Vox footswitch? Imam WH40 ima dva kanala i dva drivea,tako da kontam da mu treba sa dva prekidaca,jos kad bi mi neko ko je tako nesto probao rekao da li da kupujem ili ne.Nisam u prilici da ga nosim do radnje da bih ga probao,a nikoga neznam ko ima pomenute switcheve. Zvao sam Artist i kazu mi da nemaju posebno! Sta da radim? Hvala u napred!
  15. Ljudi,treba mi pomoc. Uzeo sam neki Roland G800 navodno sve je ok samo je vrh dirke naprsao i jedan taster treba malo jace stisnuti. Sad mi je stigla klavijatura i jedno 10 tastera je polomljeno a jedno 20 je lepljeno unutra-reparirano,jer su pukli unutra,nekoliko mikroprekidaca je pri kraju i flopy jako tesko cita,svaki 10. otvori,fali krsa srafova,a i ovi koji su ostali su proklizali.Covek mi je ponudio da posaljem u Rolandov servis u BG-u i da ce on da plati troskove,navodno mu je covek rekao 50E za sve! Sta da radim,da li da ga saljem na popravku ili da ga vracam nazad? Hvala u napred!
×
×
  • Create New...