Masha

Iskreni članovi
 • Content Count

  359
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

22 totalno moderan

About Masha

 • Rank
  Anonimus of Metal

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Location
  Nadur

Profile Fields

 • Gender
  Female
 1. Masha

  Folk muzika

  Ovaj "Słowiański Mit o Stworzeniu Świata" su u stvari osnovali članovi benda Percival Schuttenbach još neki lik, to je neki njihov folk projekat. Percival 05. novembra svira u domu Omladine. Ranije sam albume skidala na Darkworldu, sada su Rusi zavrnuli salvinu svima, Truli pogledaj ovde da li mozes da ih nadjes... mada, koliko je vremena prošlo, sigurno si ih već našao. https://metalarea.org/index.php Evo još Poljaka... Okac - lep Viikate omot!
 2. Prodajem original disk Tarja - Colours in the Dark, ocuvan, jedared preslusan. Ko je zainteresovan neka sibne PM.
 3. Masha

  Arkona

  Nova kompilacija instrumetala... http://dark-world.ru/albums/Arkona-Poyom-Vmeste-II-Compilation.php
 4. Masha

  Neil Gaiman

  Jedva cekam! Knjiga obecava!
 5. Masha

  Butterfly Temple

  Novi album... http://getalbums.ru/metal/pagan/553123-butterfly-temple-dyhanie-2012.html
 6. Masha

  Arkona

  Snimili su i vise nego sto treba za 10 godina! Bolje malo da naprave pauzu i naprave kvalitetan album, nego da stancuju proseke na svake 2 godine... Elem, ovde mozes da pratis njihov rad...http://www.arkona-russia.com/en/ediscography/
 7. Masha

  Therion

  Meni se dopao album.
 8. Masha

  Bendovi koje ste otkrili

  Dete, a da ti nisi malo preterao sa ovim komentarom? Ne mora da ti se sviđa pesma, ali isto ne moraš biti agresivan prema ženskom rodu. Pamet u glavu, mali!
 9. Masha

  Bendovi koje ste otkrili

  The Arabic Anti-Islamic Legion Present : The Iraqi Band "JANAZA" with the song "Burn The Pages Of Quran" from the Demo Album "Burning Quran Ceremony" 2010 The Line-up for this Demo : Anahita - All Instruments And Vocals Jest da je loša produkcija, ali svaka joj čast!
 10. Masha

  Folk muzika

  Simpatičan ovaj album od Ivana Kupale, mada su mi bolji prvi albumi. Super omot.
 11. Masha

  Najgori metal omoti

  Jel može neko da mi objasni koja budala dozvoljava da se stavalju one bolesne slike na omot albuma?! Je*** i muziku i metal i sve ostalo kad ga takvi bolesnici sviraju. Grozno!
 12. Masha

  Sonata Arctica

  Meni generalno nije loš album, nisam puno očekivala i nisam se puno ni razočarala. Haha, da, ovaj kantri je i mene iznenadio, slažem se sa Zoll-om. a za ovu "I have a Right", da im priznam da tekst ima dobru poentu, ali melodija je iritirajuća.
 13. Masha

  Najbolji metal omoti

  Stryd - Under The Gaze
 14. Masha

  Folk muzika

  Pa evo, možeš da preslušaš ovu Melnicu (preporuka za sve albume), ruski ВеданЪ КолодЪ, našeg Boru Dugića, imaš odličan album od Skyforger-a "Zobena Dziesma"(možda čak i najbolji folk album koji sam imala prilike da čujem), ruski Ветер Воды, Marie Sioux (fura neki folk rok, dobro zvuči), Faun, Krauka... Eto, ako te ne mrzi da sam nađeš nešto...uživaj!