Jump to content

Rudolf_Schenker _Scorpions

Iskreni članovi
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

About Rudolf_Schenker _Scorpions

  • Birthday 08/10/1983

Contact Methods

Profile Information

  • Location
    Beograd

Profile Fields

  • Gender
    Male

Rudolf_Schenker _Scorpions's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

0

Reputation

  1. Scorpions - Still Loving You Bez premca...
  2. Titula,titula,slavice se titula.... Joj cigani kako mi vas je zao ove sezone,igracete u kvalifikacijama za kup uefa i tu ce da vam zapadne Milan ili Barsa i da nastavite svoju evropsku tradiciju sa porazima u svim utakmicama!!! Samo nas brukate u evropi i oduzimate nam bodove za naredne sezone !!! Grobar,u nedelju i svi u Krusevac da proslavimo titulu!!!
  3. Ako Partizan osvoji titulu onda ce to biti titula sa najpromeljivimom formom u "istoriji" naseg fudbala!!! Prvi deo sezone da odigraju onako dominantno i leprsavo,a u drugom delu blagi uzas,sve sto smo pobedili do sad je na misice i na individualne kvalitete pojedinaca...
  4. Nisam u toku sa tim poJenima za euroligu i za taj ugovor.Jel moze neko da pojasni malo...
  5. Ja mislim da na ovom forumu nema sanse da se nadje ne samo ozbiljan pevac,nego bilo kakav pevac. Genegalno gledano to je najveci problem !!! Potreban pevac za tribute bend Scorpions-a !!!! Javiti se na PM !!!
  6. "Interesantna je situacija bila i sa ekipom Borca. Njihov trener Rajevac je obojicu svojih igrača koji su imali po 4 kartona (Jevtić i Dragutinović) stavio u ekipu, što znači da njih neće biti u ekipi narednog vikenda kada Čačani dočekuju našeg najvećeg rivala! Kako ovo da razume jedan „obični smrtnik“, jedan „običan“ ljubitelj fudbala? Hm, hm, hm...Ako niste znali, da vam kažemo i ovo: Do kraja ovog prvenstva će Partizan svakog svog protivnika „prosleđivati“ svom „večitom rivalu“ – tako je bilo sa Vojvodinom, tako je i sa Borcem, tako će biti sve do kraja šampionata. Vojvodina je već pokazala kako ume da „grize“ (protiv Partizana) i kako ume da se „sunča“ (protiv našeg rivala), Borac je danas takođe „grizao“, a videćemo kako će nastupiti narednog vikenda na svom terenu..." Ovo govori mnogo toga...
  7. Gledao sam ja i mogu reci da sam se posteno iznenadio onim dokazima o "teroristickom" napadu na bliznakinje!!! Zamisli koliko djubre moras da budes da pobijes onoliko ljudi i da okrivis nekog drugog za to!!! Strasan je taj zapad... A za religiju i veru,takodje je sjajno objasnjeno da je vera jedna velika zabluda i da je to sve izmisljeno da bi pametni od glupih na veoma lak nacin uzimali pare!!!
  8. Ja mislim da je ovo sjajna slika za desktop !!!
  9. Penal cist kao suza Milana Gurovica...
  10. Bendu iz Beograda potreban pevac za tribute bend na gupu Scorpions !!! Zainteresovani i HRABRI neka se jave na [email protected] ili neka ostave P.M. na ovom forumu!!!
  11. Ja sam sa Banovog Brda ludak kakvog nema, navijam za Cukaricki jak sam kao stena, ime mi je brdjanin, ponosim se time, ko mi dira Cukaricki dobice po picki..... Kad se samo setim kako su se svi tresli da dodju na B.Brdo te davne 94. !!!
  12. Uz moj glas sad je 12:16 !! Ajmo grobariiii....
  13. Jebeni njihov crnac je hteo da zkuca i Vranes mu je zalepio banancugu u stilu Dikembe Mutomba i naravno sudija svira faul,ja u zivotu nisam video cistiju bananu!!! A za Pekovica ne vredi uopste komentarisati. Toliko je jak da onaj smrdljivko SpliNter kad god je krenuo da se gura sa njim ispao je smesan jer se odbijao od njega kao od zid a usrane sudije su samo svirale faulove...
  14. Bendu iz Beograda potreban pevac za tribute bend na gupu Scorpions !!! Zainteresovani i HRABRI neka se jave na [email protected] ili neka ostave P.M. na ovom forumu!!!
×
×
  • Create New...