Jump to content

Lord Of The Strings

Iskreni članovi
  • Posts

    68
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Lord Of The Strings

  1. Komicni ste, izvaljao sam se od smeha !!! Carevi ste!!!
  2. Reklo bi se... Otkud znam, mozda te neko zna pod razlicitim identitetima Pa, u pravu si, pozdravljam sve sto si rekla o tim tupadzijama, svako ima pravo da cita ono sto mu se dopada. Nadam se da ce napisati osmi deo. A ako u sestom i sedmom filmu preskoce scenu kada se Hari i Dzini ljube, mislim da cu da da izvrsim atentat na reditelje producnte i ostalu gospodu !!! A mnooogo bi voleo da glumim Harija u sestom i sedmom delu jer mi se mnooogo svidja Bonnie Wright
  3. ... Izgleda da ti je ovo omiljena recenica: Prekinite da serete Pa ja sam poceo sa manje od dvanaest da citam knjigu, sto rece LemurDijete ili ti MjetalDijete ili ti Pecepcija princess ili ti Anya, necu da se igwam tako bwe. Jeste spuki probao sam, i to u ponoc, ugasio sam sva svetla... BTW, hvala za peticiju, ja sam je potpisao, i svim drugovima rekao za nju. Predlozio bih svima da to urade, stvarno ima mnogo malo potpisa!!!
  4. E, bre, ne vredjajte mi omiljene knjige. Brate, citao sam i Barkera, i Keruaka i Sarajlica( ), al' je Hp nenadmasiv. Pozdravljam sve sto su Boka i Evil Dead reklil. BTW, potpisao sam i ja petition.
  5. Ajde, ljudi, bre, postujte nesto!!! Izasao sedmi deo, vecina ga odavde procitala, a nema nikakve rasprave, diskusije... Ajde, ja cu da pocnem: ko bi hteo da J.K. u zamisljenom osmom delu napise da Hari raskine sa Dzini, pa da bude sa jos nekolko devojaka, i posle se ponovo smuvaju i uzmu. Meni je Dzini omiljeni lik u knjizi, al' mi zao da Hari bude sa samo dve devojke u zivotu, i to sa jednom koju je jedanput poljubio i jedanput izasao s njom, sto bas ne moze da se nazove zabavljanjem. Sta vi mislite o tome?
  6. Ej bre, nemoj ti meni , tema nije moj omiljeni gitarista mojih omiljenih rock bendova, slazem se da je Vai genije, al' sta je Sa(n)tana? Covek je car, i ako ne slusam njegovu muziku mogu da uvidim da je sjajan gitarista, tehnicar i kompozitor, ne mozes da poreknes. I svako im pravo na sopstven izbor. Al' sam ti ga reko . Slazem se sa tobom da je Whitesnake sajnja grupa, kao i Rainbow i Zeppelini, i salzem se da to nema veze sa temom. To bi bilo kao da je neko okoreli fan Pistolsa i na temu najbolji basista u rocku(punku) napise Sid Visus !!! Hteo sam jos nesto da pametujem, al' sam zaboravio sta sam hteo da kazem. Cheers
  7. Jimmy Page John Frusciante Slash Jimmy Hendrix Sa(n)tana
  8. Ok, upravu si. A sto rece za riff, nisam u sviranju toliko neiskusan koliko u softweru , vec duze vreme se bavim muzikom, oko 7,8 godina, nego sam u pocetku svirao uglavnom klasicnu muziku(i tad sam slusao metal i rock, nemoj to pogresno da shvatis, al' imao sam klasicnu gitaru, pa sam rock svirao onako, iz zabave, a klasika mi je bila prioritet), i komponujem i pisem tekstove vec 5,6 godina, tako da tu mogu da kazem da imam neko iskustvo. A u softweru nemam skoro nikakvo. Sta reci o coveku koji pre godinu i po dana nije znao nizasta do Sound Recorder-a !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pozz
  9. U sustini ih podrzavam, slusao ih aktivno ranije, kad su mi bili jedan od omiljenih bendova, sad ono, ponekad.
  10. E, da znas da ti nje losa ideja. Ajde Lazo, imenjace, bicu prvi kupac.
  11. Ajde dajte neki link za kolo. Ne mogu nigde da nadjem download.
  12. Total respect za Yu Grupu. Nego jel' ima neko link za download Cudne sume
  13. Ma znam, sad kad je Dusan rekao, btw, procitao sam ceo manual za Cubase(to jest za Nuendo, al' vrrrrlo slicni djavo), nego me zanima da li je mnogo veca razlika u kvalitetu tona koji se snimi(nemoj da odgovaras sa onim ,, ako znas da ga namestis nije", znam da namestim)?
  14. Nemoj da mi se smejes kad ti ovo kazem: ja imam SoundMax Digital Audio, a mrzim da trosim pare (sta da radim kad zivim u Nisu, na 60km od Pirota . Kad bi zvucne kartice mogle da se skinu sa torrent sajtova ...). A jel' hoces da kazes da mi se vise isplati da radim na Cubase - u i Nuendo - u nego na pro tools - u? Sta ti cesce koristis?
  15. Sta, ono: ,, Having a satanic guitar pick isn't gonna make your rock any better. Satan is inside all of us. It's that little voice incide your head that says fuck you to the people you hate. It's that little thing that makes us have sex with each other, all day long.."? Jel' si na to mislio?
  16. A u Nisu jel' ce bit nesto skoro? Samo da znas da ako dolazite imas popunjenih 25 mesta: moji ortaci, porodica, i ja, svi obozavamo pepperse. Jel' svirate I Like dirt, Don't Forget Me, Cabron, Easily... Ne sviraju ih mnogo peppersi na koncertima (osim Don't Forget Me, naravno) pa bih voleo da ih cujem live. Inace, bez Can't Stop-a u Nis ne morate da dolazaite!
  17. Ok, ja cu ipak da probam da ga downloadujem, pa ako ne radi cu da ih psujem zajedno sa tobom. Deal?
  18. Mislis? Ja ga sad downloadujem, pa ce da vidimo kuj ce iskoci. Rock In Peace
  19. A, bre, koj vam je djavo, postujte nesto. ZMYCHE, sta bi od te peticije?
  20. Ma, dobro, znam da mnogo zavisi od ambijenta i opreme, nego mi je cudno sto ljudi koji su profesionalci koriste isti software kao ja. Pogresno sam se izrazio.
×
×
  • Create New...