Jump to content

Ica84

Članovi
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Ica84

  1. Bend iz Bg-a,tarzi bubnjara i pevaca. Sviramo blues-rock,tipa-Lynyrd,Creedence,J L Hooker... kontakt [email protected]
  2. Ako ti je 300e dzaba onda bolje dodaj jos toliko i kupi ValveGing-a. Inace u VOX AD-50VT 1x12 ugradjuju celestion zvucnik, tako da ti je to verovatno bolja opcija
  3. Ja glasam za Bugeru ............. ali mislim da toga nema jos kod nas.
  4. Planiram uskoro da uzmem ovu stvarčicu Behringer TO800 Vintage Tube Overdrive. Pa me interesuje sta mislite o behringer pedalama, valjaju li nešto?
  5. I ja imam tu gitaru. lomio sam je i lepio 5. puta, ali dobra je za jačanje prstiju.
  6. Ja mogu da skinem solo po sluhu, naravno zavisi koliko je komlikovan. Poenta je u tome što mi za to treba mnogo više vremena nego ako koristim Guitar Pro. Možda zvuči smešno ali ja kad sam počinjao da sviram (ne tako davno) nisam ni znao šta su tablature.Dakle najbolja je kombinovana metoda sa puno slušanja muzike.
  7. Hvala puno na odgovorima. Ima tu stvari koje nism znao... Probacu da izvedem to sa voskom, mada nisam siguran kako bi to trebalo na kraju da ispadne, mislim koji deo magneta treba da bude u vosku?
  8. E to bi me verovatno koštalo na kraju više nego što sam platio gitaru. Nego mene intersuje da li sam ja možda nešto zeznuo kada sam podešavao visinu magneta i da li to ima uopšte neke veze sa ovim pištanjem?
  9. Imam problem sa mikrofonijom. Dakle kada sviram u studiju cim prebacim na bridge magnet gitara počinje da mi vrišti, dok mi se kod kuce to ne desava. Imam gitaru sa 3. singla, kopija strata. Jel ima neko neki predlog za rešenje prolema?
×
×
  • Create New...