Jump to content

Terror

Članovi
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Terror

  1. "I ja imam taj spot, i isto pise Krisium, Tako da sam na jednom forumu napisao Krisium, i postavio taj spot. Zbunio me je spot, a znam da se zovu Krisiun." Rekao sam samo da imam taj spot sa greskom - Murderer od Krisiun, i to je neko vec spomenuo pre mene, (to je bila tad replika)Ne vidim sta je tu sporno.
  2. Prosto da ne poverujem??? Pa nisam ni rekao da se taj bend zove Krisium. Procitajte ponovo. A ono za In Flames, i za Boodom se ne odnosi na nikog ovde, nego sam rekao kako moj drug ima los ukus, i ne svidja mi se njegov ukus. Rekao sam skandinavski, zato sto sam i mislio i na zvezde poput Arch Enemy(bez obzira na muzicki pravac Metala), i na jos neke bendove koji su se pokupili i pobegli preko te bare, iz svedske, norveske, i finske, da bi se proslavili. Jos ce ispasti da volim Ameriku, ili sta ti ja znam koji kontigent. Uzas! Volim samo svoju zemlju. Ne u stvari lozim se na Havaje, Majami, i na nudisticke plaze! Na provokaciju, sam odgovorio provokacijom, i sigurno ja nisam kriv sto treba izbrisati poslednjih par postova. Sustina je sto sam ja pisao da mi se gade zvezde, i pozeraj, kao u stilu slavni su i kao face a trpaju se bulju. takvih bendova ima u Americi i u Skandinaviji kolko hocete. Ko sta voli, a sta ne voli ja mu ne mogu nista. A ima i onih koji mrze, i pljuju po necemu, al nepljuju po ljudima. Mislim ako ovde ne mogu da iznesem svoj stav o bendu kroz svoju kriticku svest, onda nemam reci za druge.
  3. Terror

    Brujeria

    Prosto ne mogu da poverujem sto mi zamerate sto ne volim taj sljam koji mrze belce, i u svakom spotu prikazuju ubistva belaca. Mislim to je nekom prosto divno sto su oni za to da se istrebi u Americi nasa rasa. Svaka vam cast!
  4. I ja imam taj spot, i isto pise Krisium, Tako da sam na jednom forumu napisao Krisium, i postavio taj spot. Zbunio me je spot, a znam da se zovu Krisiun. E meni je ovo najbolji DM bend, i to ubedljivo. Kod mene u sobi je najvise zastupljen DM, a Krisiun su zakon! Samo mi jedno nije jasno, zasto se taj bend slabije slusa??? Mislim rifovi su preterani, i jos plus bubnjevi, i kako je to sve spojeno tako dobro da se uklopi, je za ne poverovati. Krisiun je moj omiljeni bend jer prosto receno - jedu malu decu. Ne mogu da verujem kolko dugo slusam ovaj bend, i zaboravim za svirku. To je zato sto niko od mojih drugova ne slusa Krisium, nego neke melodicne glupave skadinavske bendove tipa In Flames, Bodom - i... Degenerici debilni! Pa mi kaze drugar da Krisium kopira Deicide, kao pevaci imaju iste bas gitare, i lice. Uzas!
  5. Ovaj bend mi je od boljih BDM bendova, onaj ko slusa DM, tesko da moze da kaze da su losi. Pevac je mnogo dobar, ima dobar glas, i dobre rifove. Mnogo su originalni, i svaka im cast!
  6. Terror

    Brujeria

    Ti ludaci iz tog benda mrze nasu belu rasu. U njihovim spotovima se prikazuje kako se belci ubijaju, siluju...itd. Nije mi jasno da to neki ne znaju, i jos pitaju sto se o njima nepise. Prvo sto bi pozeleo tim majmunima iz Brujerije, da se svi do jednog obese. Ne znam kako ih do sad nisu navatali neki metalci i pobili, sigurno ih niko ne voli, pa ih nigde i nema izvan Meksika.
×
×
  • Create New...