Jump to content

BiserkaB.

Iskreni članovi
  • Posts

    450
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by BiserkaB.

  1. Mihajlo, co'ece. Slike sa humanitarnog koncerta na spensu su kod mene.. ako ti trebaju, javi se
  2. Uuuu, ekipa u Zagrebu je neverovatnaaaaaa.. aaa Gojira, FF!!!! uf.. hocu to ovdeee
  3. Cita se Horror Price, zbirka klasika Po, Gogolj, Mopasan, Puskin, Turgenjev, Cehov, Birs, Stoker, Glisic, Dojl, Kipling, Stivenson, itd.. Lepo je imati u svojoj zbirci tako neku knjigu..
  4. @ Black Label Svaka cast, lepo zaista... Imas deviant? ako si ga postavio na nekim od proslih stranica, sori sto trazim, ali me zaista mrzi da trazim XD
  5. tako je Joker, reci im... i tako.. Chekamo Great Deceivera... till then> and again> one of the favs! http://www.youtube.com/watch?v=4AKg8iDLNgY&feature=related
  6. pf, ustajala se tema.. clawfinger najbolja >
  7. cool, mene pomalo, tek tek.. mnogo dobar, stvarno.. Album fantazija... Deftones .. eh
  8. Hej, hoce li neka svirka u NSu skoro?
  9. kopija? - to bi bilo kao kada bi neko napravio kola i dođeš ti i pametuješ mu "to je sranje, ima 4 točka, to je već viđeno..." Imaj malo respecta bar... Inače, Aperion, nema na čemu, ja baš i nisam znala gde da stavim.. Ako treba da se prebaci, slobodno je prebaci.
  10. Za ovo nije potrebna registracija, mozete raspljavati o gothici, metalu, industrialu, svemu i svachemu prakticno. To je vrsta image boarda, i josh mnoshtvo tema se nalazi tamo, pa eto kao jedna chista preporuka... ps> recite shta mislite o ovome, da poshaljem feedback autoru.
  11. Novi spot mi je ok baš, a ta pesma mi se sviđa puno. Nisam nešto gotivila taj album, od kada je ova iz Octavie Sperati došla.. Ali ona mi je ok bila u tom bendu, ali za The Gathering sam bila previše konzervativna Tako da mi se sada sviđa za sada najviše ova pesma sa spotom
  12. Znači snimak sa tog fona, kamere, fotoaparata, čime god si snimao, je trip totalni. XD
  13. Zar ne beše otkazan gig u Zagrebu?? Hahahaha, čula sam onda preko totalno nepouzdanog i jadnog izvora. XD hhahahaha, svašta.
  14. Evo i od mene pohvale, sviđaju mi se, lepe su. Ona treća u prvoj seriji je jako lepa, tu se slažem sa DeadManWalkingom.
  15. Nije bila predgrupa, ali bilo je više od 200 ljudi..koliko tačno, ne znam.
  16. Hehehe, to mene slatokosa u prvom redu. Weee! XD AAAAA , tako je dobro bilo da jedva dolazim do sebi... znači sati ćaskanja sa njima, i fotkanje, . .i . .i . . tako su divni ljudi, majke mi.. nemam reči. Samo..... CYNIC. Slike ću nabaciti, kada ih dobijem od drugarice, pošto su da drugom fotoaparatu, pa ih uskoro kačim, Mnogo je mnoćno bilo, nemam reči. I taj handstand, i uopšte ga nije mrzelo jebote da priča toliko sa ljudima... E da, Tymonu i Robinu smo ja i drugarica obećale domaće pite. xD
  17. Slažem se, totalno odlični.....
  18. UUUUh, ima vremena, valjda će prolaziti i ovuda za tu turneju.. ... I tako jedva čekam septembar i novi album..
  19. hmm.. pa to mesto je ukinuto. I izvini što kasnim sa odgovorom. xD ... Suuutraaaa!!!
  20. Ja ih onda ne bih prodavala.
  21. :da: Sjajan bend... Jesu li oni i dalje aktivni??
  22. Odakle tebi toliki silni diskovi???
  23. Hehehe, ja samo čekam. xD Pa sve da ih odgledam. XD Znači dobro je... zakuvava lepo. Tooooo... ;)
  24. E to, htela sam za to da te pitam. Čućemo se na msnu, pa ćeš mi detaljno objasniti. Svaka čast, btw, i ti znaš da se meni tvoji radovi sviđaju.
×
×
  • Create New...