Jump to content

Millosh_024

Iskreni članovi
 • Content Count

  625
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 totalno moderan

About Millosh_024

 • Rank
  Anonimus of Metal

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0
 1. Ma, TOOL obrada THE SHOW MUST GO ON! Mada, verovatno bi im bolje legla The Prophet's song. APC bi mogao Innuendo.
 2. Batman: Under the Red Hood je fenomenalan! Znači, priča, moralna poruka, likovi...SVE! Nisam trepnuti mogao dok su Džoker, Red Hood i Batman u stanu i "vode diskusiju". Ne da bih da sam u takvoj situaciji ubio Džokera bez razmišljanja nego...uhhh!!! Ali to sam ja. Svejedno, večiti zajebant i psihopata je kul.
 3. Rekao bih nesto, ali poslusajte i POGLEDAJTE , pa recite vi (ako ne ostanete bez reci
 4. Tool<APC<Puscifer. Ne, čekaj, obrnuto! Što ne znači da i jedno od ta tri ne valja....svko na svoj način....ali Tool je naspram ostala dva kao Bitlsi naspram Wings-a i Joko Ono.
 5. 1. Justin Chancellor . . . . . 2. John Deacon 3. Billy Sheehan 4. Cass iz Skunk Anansie 5. Ronald Jonker
 6. Početnik sam ali nestade mi ideja šta da učim. Za ovih par meseci nabadam osnovne bas linije za: Another-one Bittes the dust Rock you like a hurricane Hit me with your best shot Money Sunshine of your love Come as you are Lateralus Beat it Smooth Criminal Biska 2 i iz zezanja delove Male noćne muzike i Ode radosti. Any suggestions?
 7. Ah, nije ona samo blues....po žestini njeni nastupi se mogu meriti i sa hard-rock-om...A ne da dobro svira gitaru nego, već...a to stalno kažem, kao da vodi ljubav sa njom.
 8. Mogu neki ljudi da podsećaju na jedan deo Freddie-ja ali to je sve.
 9. Nije skroz proklet! Bili smo na Samael/Paradise lost! Da, pa...dogovorili smo se da jedan biraš ti, jedan ja...i opet se lepo poklopilo....mada, i da je na mene red, svakako bih ovaj izabrao.
 10. 29 Novembra u Novom Sadu je bilo fenomenalno Nisam se ni nadao da ćemo tako brzo dobiti novu priliku!
 11. You lead, I shall follow. No, da ne spamujemo...evo i nešto vezano za koncert:
 12. American hard rock band from York, Pennsylvania http://en.wikipedia.org/wiki/Halestorm http://www.youtube.c...h?v=l3urz5nJAhc
×
×
 • Create New...