Jump to content

Millosh_024

Iskreni članovi
 • Content Count

  625
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Millosh_024

 1. Ma, TOOL obrada THE SHOW MUST GO ON! Mada, verovatno bi im bolje legla The Prophet's song. APC bi mogao Innuendo.
 2. Batman: Under the Red Hood je fenomenalan! Znači, priča, moralna poruka, likovi...SVE! Nisam trepnuti mogao dok su Džoker, Red Hood i Batman u stanu i "vode diskusiju". Ne da bih da sam u takvoj situaciji ubio Džokera bez razmišljanja nego...uhhh!!! Ali to sam ja. Svejedno, večiti zajebant i psihopata je kul.
 3. Rekao bih nesto, ali poslusajte i POGLEDAJTE , pa recite vi (ako ne ostanete bez reci
 4. Tool<APC<Puscifer. Ne, čekaj, obrnuto! Što ne znači da i jedno od ta tri ne valja....svko na svoj način....ali Tool je naspram ostala dva kao Bitlsi naspram Wings-a i Joko Ono.
 5. 1. Justin Chancellor . . . . . 2. John Deacon 3. Billy Sheehan 4. Cass iz Skunk Anansie 5. Ronald Jonker
 6. Početnik sam ali nestade mi ideja šta da učim. Za ovih par meseci nabadam osnovne bas linije za: Another-one Bittes the dust Rock you like a hurricane Hit me with your best shot Money Sunshine of your love Come as you are Lateralus Beat it Smooth Criminal Biska 2 i iz zezanja delove Male noćne muzike i Ode radosti. Any suggestions?
 7. Ah, nije ona samo blues....po žestini njeni nastupi se mogu meriti i sa hard-rock-om...A ne da dobro svira gitaru nego, već...a to stalno kažem, kao da vodi ljubav sa njom.
 8. Mogu neki ljudi da podsećaju na jedan deo Freddie-ja ali to je sve.
 9. Nije skroz proklet! Bili smo na Samael/Paradise lost! Da, pa...dogovorili smo se da jedan biraš ti, jedan ja...i opet se lepo poklopilo....mada, i da je na mene red, svakako bih ovaj izabrao.
 10. 29 Novembra u Novom Sadu je bilo fenomenalno Nisam se ni nadao da ćemo tako brzo dobiti novu priliku!
 11. You lead, I shall follow. No, da ne spamujemo...evo i nešto vezano za koncert:
 12. American hard rock band from York, Pennsylvania http://en.wikipedia.org/wiki/Halestorm http://www.youtube.c...h?v=l3urz5nJAhc
 13. Daj još fotki! Još! We want more! We want more! (pa se neki lik proderao "Hoćemo još!" )
 14. Odgledah sve njegove filmove. XD U zadnje vreme se malo opustio....solidni filmovi ali ništa baš extra...
 15. Zašto uvek žensko u ovakvim situacijama bude glas razuma???
 16. Ja se prokleto naježim tokom soloa, pa svaki put kada se prodere "Vanquish the pain!!!!"....a o spotu da ne pričam. Najbolji njihov.
 17. Did not see this one coming. Dobro, možda nisam trebao da ostavim quote jer nisam direktno komentarisao tvoj post...pa si zato pogrešno shvatio. On je u svojoj recenziji spomenuo pesme na način sa kojim se ne slažem...sve ostalo što je napisao je super. Never mind.
 18. Sa Lakijem jedino ne delim mišljenje oko pesama sa novog PL albuma. FDU-DUU je skoro pa najbolja pesma benda... a konkurencija jeste užasno jaka. A i "I remain" je tu negde...
 19. Udarilo ga Nikšićko. Garant su pre odlaska napunili bus gajbama!
 20. Millosh_024

  Samael

  Sad mi krivo što ne uzeh album. Pre svirke u SKC-u nisam čuo ništa od Samael-a. Skinuh diskografiju sa torenta ali rado bih posedovao koji original...Solar Soul, Pasage ili Above... Mnogo su dobri!
 21. Upisao sam pod tag: Paradise Lost, Belgrade. Ljudina!
×
×
 • Create New...