Jump to content

GBOB-SERBIA

Iskreni članovi
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by GBOB-SERBIA

  1. Odlicna svirka!!! Super Vam je nastup, bas dajete sve od sebe na bini!!! Energicno, poletno i explozivno super!!!
  2. GBOB-SERBIA

    Youtube

    a pogledajte ovo pa svratite
  3. krenuli su plakati mada, vise je preko neta razglasena prica...
  4. jaaaaooooooo koje fore!!! ocete se naci ranije?Mislim, cisto da se prepoznate u skc-u? ajde, brza procena ljudi...koliko dolazi?
  5. he, ajde sad mozda ce im i reci kada ih vidi na finalnoj veceri! Uostalom, forum i sluzi za iznosenje misljenja i razmenu ideja tako da, moze to i ovde... Hteo bih da napravim glasanje preko myspace-a ali, ne postoji poll koji daje 15 odgovora...jel zna neko kako to mogu da stavim na spejs stranu? hvala!
  6. nije idrila iz nikakvog benda, makar mi se tako cini...pohvalila je ff na pocetku... e, btw, pogledajte ovo http://www.last.fm/event/782564 preslusajte neke od finalista!!! Vidimo se u petak u SKC-u!
  7. Ma, realno! Super Vam je "Duhovi proslosti" - pesma na sajtu? Ajde, ove godine uvertira pa sledece u takmicarskom delu
  8. Satnica takmicenja ce se postovati bez izuzetaka te Vas sve molimo da dodjete malo ranije i ne propustite jedan zaista kvalitetan bend u revijalnom delu veceri! VELIKA SALA SKC-a, odlican zvuk uz odlicne ART DILERE!!! Pocetak, 21h! PETAK, 03.oktobar!!!
  9. Hello!!! Momci su bili extra na kvalifikacijama, a ocekujemo najmanje ISTI nastup i na finalnoj veceri-sada ste na jedan korak od svetskog finala! Sto se tice ponovnog nastupa, bilo je polemike i nagadjanja da je namesten prolazak benda. Evo samo par reci ovde: Propust organizatora je bio taj sto nismo imali revijalni bend koji bi nastupio dok se prebrojavaju glasovi. Prvo smo pitali momke iz benda JAIL BREAK da sviraju i oni nisu hteli, a onda smo pitali bend FAKEFREEDOM i momci su sa odusevljenjem prihvatili i hvala im na tome. Ja, kao organizator, ne vidim nista lose u tome sto je takmicarski bend nastupio i u revijalnom delu... Na prethodnoj veceri, momci iz benda koji nije prosao, GERNIKA ( Novi Sad ) , su hteli da sviraju i meni je to bilo ok ali, basista im se negde izgubio pa na kraju nisu svirali... Sto se tice namestanja, ne moze se namestiti ziri - u ziriju su ljudi koji se ne bave takvom vrstom posla i kojima je odaziv na ovo takmicenje bila pre svega dobra prilika da cuju nove bendove kao i zelja da podrze muzicku scenu, a svi podaci-glasacki listici se mogu dobiti na uvid kao i kompletna evidencija takmicenja,statistika, svi podaci su javni... za kraj, FakeFreedom nisu spustili rejting sebi svojim ponovnim nastupom. Zasluzen prolazak, a u finalu, SRECNO!!! VIDIMO SE SVI U PETAK, 3. oktobar, 21h, VELIKA SALA SKC !!!
×
×
  • Create New...