Jump to content

Jacquouille

Iskreni članovi
  • Posts

    55
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Jacquouille

  1. Da li je neko probao da preradi četvorožičani bass u petožičani? Da li mu je pošlo za rukom i koliko ga je koštao taj poduhvat. Imam neki stari bass pa sam razmišljao da li da ga bacim pod raniju sa čvarcima ili da ga budžim.
  2. Svirao sam kroz Fender rumble 100w, nekad i preko miksete, ali sam juče probao kroz neki trace eliot i skroooz je druga priča
  3. Ljudi, kako mogu da dobijem onaj fenderov fat zvuk na basu, pošto sviram nekog Corta koji ima prilično jasan ton, ali nema onu dubinu kao jazz bass ili precision. Da li bi mi neka pedala pomogla?
  4. A koju bi mi kompresor pedalu preporucili? Hvala unapred
  5. Ljudi, interesuje me ako je neko od vas radio akusticne svirke, a ima pasivan bass, preko cega je se ukljucivao u mixetu (preko pojacala ili nekih efekata) ili je isao direktno?
  6. Бас је стварно перверзија. Нешто између фендера и ибанеза, али је за нијансу ближи ибанезу. Ваљда зато што их склапа ибанезова фабрика у Индонезији.
  7. Jacquouille

    Obuća

    Gde u BG ima neka prodavnica sa dobrom ponudom starki?
  8. Potraban solo gitarista izmedju 18-23 godine koji svira iz ljubavi prema muzici, a ne prema parama. Bendu trenutno fali samo solo gitara. (svirali bismo obrade KISSa, Aerosmitha, Bon Jovi, Ratt...). Posebno je važno da ta osoba bude normalna i da nije neki naduvan tip. Informacije na 063/606-344 [email protected] ili preko PM.
  9. Pa koliko li bi me to otprilike koštalo, bez dodatnih točkića?
  10. Pa uradio bih ovako nešto http://steampunkworkshop.com/images/pc010420.jpg
  11. Ljudi, kome da odnesem pickguard da ga oslika?
  12. Ako ima neki roker da lepo peva i da voli YU grupu, nek mi se javi 063-606-344 ili [email protected]
  13. Kao prvo: nije bilo u Patrisu i kao drugo: nije mi sipao u caj, nego u sok od ribizle
  14. Potreban gitarista za pop/rock/folk bend. BG. [email protected] ili 063/606-344 (SMS)
  15. Kolege basisti, imam jedan bass koji vec duze vreme ne sviram, pa me interesuje ako duze stoji sa zategnutim zicama da li ce poceti da mu se krivi vrat od tenzije koju prave zice. Ili je bolje da mu skinem zice? Sta mi savetujete?
  16. Bendu, koji je shvatio da se od narodnjaka bolje živi, potreban KLAVIJATURISTA iz Beograda. Da je oko '86 godišta i mlađi. Informacije preko pp ili preko [email protected]
  17. Jacquouille

    Obuća

    Jel moze neko da mi preporuci gde da kupim martinke? (Beograd)
  18. Ljudi, koliko žice treba da budu odmaknute od pragova na bassu? Ima li neko tačne brojke?
×
×
  • Create New...