Jump to content

Mr.Murray

Iskreni članovi
 • Content Count

  899
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Mr.Murray

 1. Recimo... :haha: :haha:
 2. Evo sada ima već 3 meseca od kako je izašao Prequelle... savršen album. Nema loše pesme. Nisam pustio ništa osim Ghost-a od kako je izašao Prequelle.
 3. Najbolji Ghost album ikada. Jedan od najboljih albuma generalno. Witch Image, See The Light, MIASMA... Bukvalno nema loše pesme. Life Eternal nerealno tužna i emotivna pesma. PRE LE PO!
 4. Je l' ima neko link za novi album?
 5. Sinoc je bio poslednji koncert Black Sabbatha ikada.
 6. Za prvi put definitivno gledaj regularno, barem bih ja tako uradio.
 7. Da, da... odličan je hronološki LOST. Pa jebi ga, lutao sam forumom i shvatio da nema teme za najbolju seriju. Btw, ako si u vreme LOST-a bio na forumu LOST-Serbia, tu sam ja admin.
 8. Prosto mi je neverovatno da ova serija nema svoju temu... Po mom mišljenju je ovo najbolja serija ikada. Tolika me nostalgija cepa kada je gledam da to nije realno. Možeš se vezati za svakog lika. Moj favorit je: John Locke! Postoji 6 sezona, i svih 6 drže podjednako pažnju. Gledao sam kompletno seriju 3 puta - i sada je gledam po četvrti put na Prvoj Plus svaki dan. Ukoliko želite da se zarazite nekom serijom, a niste gledali LOST - ovo je moja preporuka.
 9. Za sada ima 2 sezone. Po istinitom događaju o Pablu Escobaru. Serija je savršena, baš drži pažnju i tera na JOŠ. Sve preporuke.
 10. Čekam link. Večeras uživancija uz novi Ghost!
 11. Muse je odličan bend. Pesma Resistance je... <3
 12. @imaginos :rockdevil: Sve tačno.
 13. 15. jula je izašlo svih 8 epizoda prve sezone i kritike su ODLIČNE. Ja sam sinoć odgledao 2 i mogu vam reći da mi se jako dopala, drži pažnju! Već je najavljena 2 sezona.
 14. Nerealno. GOLD VIP (VIP za sve dane) košta 30.000 RSD, a ja sam DOBIO dva komada. Nema ništa što me zanima (nema Maidena :bigblue: ), tako da sam poslao kevu i burazera na neke budalaštine čisto da odu malo da đipaju.
 15. Je l' zna neko šta mogu da uradim sa VIP ulaznicom? Free piće? Free klopa? Osim brze zamene narukvice i pristupa Jack Daniel's i Heineken prostoru nisam pronašao neke beneficije...
 16. :da: :bigblue: :bigblue: hahahahah
 17. Refren jako lici na Maiden Eru, skroz taj fazon.
 18. Juce je procureo novi album! Odlican je!
 19. Mnogo skupo za iznajmljivanje.
 20. A šta ti predlažeš? Jbg, Danguba ne može zbog termina, Kuglaš je loš, Vrta je smeće... Dom Omladine je do jaja, ali je visoko pucanje za solo svirku.
×
×
 • Create New...