Jump to content

Mr.Murray

Iskreni članovi
  • Posts

    907
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by Mr.Murray

  1. Slažem se Mlađo, meni je ovo rame uz rame sa Prequellom!
  2. Koliko su dobri svi singlovi za sada... Sinoć je iscureo i Griftwood, bukvalno najbolja pesma za sada... Čeka se full leak, pitanje momenta! 🙂
  3. Steve neće da se vakciniše, to je istina... ali kako stvari stoje - neće ni morati. Stjepan priča očigledne stvari, koje može svako ko je živeo kroz Koronu sam da zaključi, levi momak Vlaho je moj drugar i koliko sam skontao - barem za sada se dešava turneja. 🙂 Naravno, ukoliko (jebeni) rat i Korona dozvole - turneja će se rajdovati jako, kao i ranije. Mislim da ću imati organizovani prevoz za Budimpeštu, Sofiju i Beč - ukoliko neko bude hteo dodatni gig, neka mi se javi na PP. 🙂 Za sada deluje da idem u: Zagreb, Beograd, Bukurešt, Budimpešta, London, Sofija, Beč, Getenburg, Keln, Bolonja i Beč @Lord Iffy BoatraceBiće jak Legacy Of Senjutsu World Tour!! 😄 😄 Up The Irons!
  4. A i za to me zabole kurac. Mislim, da čekam CD.
  5. Gde je brate? Ne mogu da nađem nigde. Daj mi link u pp, plizzzz!
  6. TBOS je iscureo 7 dana ranije. TFF je iscureo 4 dana ranije.
  7. Ja ne znam šta se ovde dešava, ali mislim da nije korektno da i dalje nema leak. Ima da tužim Iron Maiden za duševni bol.
  8. Recimo... :haha: :haha:
  9. Evo sada ima već 3 meseca od kako je izašao Prequelle... savršen album. Nema loše pesme. Nisam pustio ništa osim Ghost-a od kako je izašao Prequelle.
  10. Najbolji Ghost album ikada. Jedan od najboljih albuma generalno. Witch Image, See The Light, MIASMA... Bukvalno nema loše pesme. Life Eternal nerealno tužna i emotivna pesma. PRE LE PO!
  11. Je l' ide neko negde na neki datum za LOTB tour?
  12. Treba da objave datume turneje svakog momenta. Sajt im je offline 99% vremena. Austrija, Nemačka, Francuska, Grčka...
  13. Mislim da iduće godine ide samo Evropa!
  14. Hellfest 2018, jun... prvi trač za iduću turneju!
  15. Nadamo se ''The Book Of Souls World Tour - Live'' izdanju!
  16. Danas je 2 godine od The Book Of Souls-a. I dalje je savršen! :rockdevil:
  17. Fejk. Copy - Paste datuma iz 2014 Maiden England turneje...
  18. Sinoć me je uhvatila Maiden England nostalgija. Vrtim u krug pesmu Seventh Son Of A Seventh Son. Verovatno jedna od najboljih turneja... Pogotovu 2012/2013 sa Afraid To Shoot Strangers... savršeno!
  19. Ljudi, evo novi cover... Brave New World - Death On The Road verzija! https://www.youtube.com/watch?v=gbrzrxjtL8M
  20. Za 17 dana počinje turneja! Jedva čekam da vidim setlistu. Prosto sam siguran da će biti izmenjena za 2 pesme.
×
×
  • Create New...