Jump to content

Sadomator

Iskreni članovi
  • Posts

    911
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

Recent Profile Visitors

6137 profile views

Sadomator's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

6

Reputation

  1. Sadomator

    Vektor

    Tek danas skontah da su trebali ove godine izbaciti novi. Odlucio da poslusam od kraja; od jutros sam na Rechargingu i Collapseu, satima su na repeatu, strah me ostatka, odustacu od hrane spavanja zivota.
  2. Posljednji je olicenje lepote. Preuzeli su sve najbolje sastojke od 60-tih pa naovamo i skuhali na svoj nacin. Solaze su retrogazmicne, atmosfera vozi od pocetka do kraja. Album bez mane.
  3. Tomas Rosicky: "Kunem se da sam glasovao za Cristiana Ronalda, ali iznenađujuće se na popisu pojavilo da sam glasao za Messija." Kako prenose talijanski mediji, Gianluigi Buffon se izjasnio kako je glasao za Cristiana Ronalda, međutim, FIFA je njegov glas prepisala Andrei Pirlu. "Dao sam svoj glas Cristianu Ronaldu, ali moj glas je po FIFA-i stavljen na Lionela Messija. Žalosno je da se takve stvari dešavaju..." — Thiago Silva (PSG) Novinar iz Indonezije tvrdi da je glasao za Xavija, igrača Barcelone, ali njegov glas je naravno otišao Messiju. José Pekerman, selektor Kolumbije: "Maksimalan broj bodova sam dao Radamel Falcau, naravno. Prema FIFA-i ja sam najviše dao glasova Messiju, ne znam šta se dešava, ali ja tako nisam glasao."
  4. Sadomator

    NBA

    San Atonio 20/30 trojke protiv Dallasa, Green 7/8. Ubijali ih sa svih strana Jackson, Leonard. Imaju najbolju klupu.
  5. Sadomator

    Watain

    Prva rečenica je dovoljna da ne pogledam ovo sranje. Pa ko još vjeruje u ovo? Opet s druge strane, film će se dobro prodavati mladim naraštajima nihilista.
  6. Sadomator

    LFP

    Dutina, kuco ohrndana, zamastil se brk kad? Tako je, ti kao pravi Bosanac nikad ruku Srbinu ne pruzi; dobro su te odgojili.
  7. Ajde sad placi ko pizda pred menstruaciju. Slobo jel bolji od Brutala? Pocetak ove Vesne Hrabro objasnjava sve dileme.
  8. Novi album: http://deaththrashblack.blogspot.com/2008/01/asphyx-rack-1991.html
  9. Kako je samo Miami popravio odbranu, uzimaju lopte tako lagano, ko da je trening bio u pitanju. Doduse, Dallas odigrao toliko losu utakmicu, duplo losije od cijele prosle sezone. Osim Nowitzkog,niko se nije primjetio na parketu.
  10. Sadomator

    Mgła

    O ovome megasmaraci DSO mogu samo sanjati. Dva akorda,sredina sa dvije gitare koje sublimiraju efekat Groze.
  11. Mamicu im,dovedose i njega.Bit ce jebeni ove godine,ako ova dvojica krenu djeliti lopte do Aguera i Dzeke.Igrat ce vise po sredini,krila ce trpiti. Arsenal definitivno propada,Chelsea se raspada;mogla bi biti najslabila sezona u par zadnjih godina.
  12. Jebo mater,ima li vece sile od Asphyxa.Klasicni dvoakordni doom riff,al nosi sve pred sobom.
  13. Jebote bog,Grobodan slusa Gagu,hajd sto ovaj hipstter Talvija gotivi,to me ne iznenadjuje,al Slobo,namazani izdajnik kulta!
  14. Sasvim ocekivan album,svi se zale.Trey je prvi put odradio album po svom cejfu,a ne po ocekivanjima publike,konacno se rijesio latentne faze. 10/10 i ujedno album godine.
×
×
  • Create New...