Jump to content

Sadomator

Iskreni članovi
 • Content Count

  911
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 totalno moderan

About Sadomator

 • Rank
  Anonimus of Metal

Contact Methods

Recent Profile Visitors

5861 profile views
 1. Sadomator

  Vektor

  Tek danas skontah da su trebali ove godine izbaciti novi. Odlucio da poslusam od kraja; od jutros sam na Rechargingu i Collapseu, satima su na repeatu, strah me ostatka, odustacu od hrane spavanja zivota.
 2. Posljednji je olicenje lepote. Preuzeli su sve najbolje sastojke od 60-tih pa naovamo i skuhali na svoj nacin. Solaze su retrogazmicne, atmosfera vozi od pocetka do kraja. Album bez mane.
 3. Sadomator

  Watain

  Prva rečenica je dovoljna da ne pogledam ovo sranje. Pa ko još vjeruje u ovo? Opet s druge strane, film će se dobro prodavati mladim naraštajima nihilista.
 4. Ajde sad placi ko pizda pred menstruaciju. Slobo jel bolji od Brutala? Pocetak ove Vesne Hrabro objasnjava sve dileme.
 5. Novi album: http://deaththrashblack.blogspot.com/2008/01/asphyx-rack-1991.html
 6. Sadomator

  Mgła

  O ovome megasmaraci DSO mogu samo sanjati. Dva akorda,sredina sa dvije gitare koje sublimiraju efekat Groze.
 7. Jebo mater,ima li vece sile od Asphyxa.Klasicni dvoakordni doom riff,al nosi sve pred sobom.
 8. Jebote bog,Grobodan slusa Gagu,hajd sto ovaj hipstter Talvija gotivi,to me ne iznenadjuje,al Slobo,namazani izdajnik kulta!
 9. Sasvim ocekivan album,svi se zale.Trey je prvi put odradio album po svom cejfu,a ne po ocekivanjima publike,konacno se rijesio latentne faze. 10/10 i ujedno album godine.
 10. Najbolji album,jos od Covenanta.Uz novi Amorphis album godine.
 11. Sadomator

  Absu

  Apzu ce biti najbolji,predosjecam.
 12. Sadomator

  Mayhem

  Sto ne mogu tih ego tripova,i tipova koji se mjenjaju kako vjetar puse.I onda seru kako je najlakse razglabati kako izlazi novi Darktron koji je isti kao i 5 prethodnih,kako su Motorhed i Maideni dosadni i bogu i narodu u zadnjih 20 godina.Pa malo u svoju muziku unesemo industrial zvukova,pa izgleda kao da se razvijamo muzicki.Pu,sljam najgori.
 13. Sadomator

  Slayer

  Taj isti Pat,jebeni drkadzija na gitari,nikad nije riffa napravio,a kamoli pjesmu.Tipicni gotovan,kojem Webster servira apsolutno sve.Uporedjivati njega i Jeffa je blasfemija.
 14. Sadomator

  Slayer

  Ma nije Megadeth poslije svirao,nego kad je Slayer odprasio,Megadeth je zvucao ko Tajci Pogresno sam se izrazio. Pat je mumija jebena,vise bih volio da je Holt ostao do kraja turneje,on makar hoda i skace po stejdzu,ovaj zakopan u mjestu,nit dize glava,ne nabrijava publiku,pravi staticni mulac.
×
×
 • Create New...