Jump to content

Bojadin

Iskreni članovi
  • Posts

    128
  • Joined

  • Last visited

Contact Methods

  • Website URL
    http://minizdanja.awardspace.com
  • ICQ
    0

Recent Profile Visitors

3518 profile views

Bojadin's Achievements

Anonimus of Metal

Anonimus of Metal (1/6)

7

Reputation

  1. Samo da obavestim da su Minimalna izdanja rasprodala svoj deo tiraza, tako da gornji mejl vise nije u opciji. Nesto malo je ostalo kod Saleta, frontmena benda. Ko zeli moze da kontaktira bend preko njihove fejsbuk strane.
  2. Bojadin

    SWANS

    Jel Dom omladine ima svoj razglas ili ne?
  3. Čuveni bend iz Svetozareva proslavio decembra 2014e godine 30 godina od osnivanja. Na slavljeničkom koncertu su nastupili i pojedini bivši članovi te su svirane pesme iz svih faza i perioda benda. Dupli dvd sa snimkom koncerta i bonus sadržajima je objavljen za Minimalna izdanja. Info: http://www.discogs.com/Etiopia-30-Godina/release/6763767 Izdanje se može naručiti preko mejla: [email protected]
  4. Bojadin

    SWANS

    Nesto konkretnije zna li se? -Yoda-
  5. Pazi sad ovo, da covek ne veruje: "Zelim da se zahvalim svima koji su veceras bili u Domu omladine na nasem koncertu. Hvala odlicnoj grupi Tobija, hvala Ivanu Brusicu na predivnom zvuku i hvala Ninu na odlicnom monitoringu na bini......Hvala jos jednom svima jer samo mi iz benda i nas menadzer Dragan Novicic znamo kroz koje smo muke prosli da bi se ovaj koncert odrzao jer je bio miniran i sabotiran sa svih strana od jednog coveka koji je potegao sve svoje veze da nam onemoguci ovaj nastup. Hvala i vidimo se uskoro."
  6. To videh, al ne pise koje su to pesme iz ere Blok auta svirali.
  7. Nikad nisam skontao zasto je otisao iz benda, zna li ko?
×
×
  • Create New...