Jump to content

Bojadin

Iskreni članovi
  • Posts

    128
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Bojadin

  1. Samo da obavestim da su Minimalna izdanja rasprodala svoj deo tiraza, tako da gornji mejl vise nije u opciji. Nesto malo je ostalo kod Saleta, frontmena benda. Ko zeli moze da kontaktira bend preko njihove fejsbuk strane.
  2. Bojadin

    SWANS

    Jel Dom omladine ima svoj razglas ili ne?
  3. Čuveni bend iz Svetozareva proslavio decembra 2014e godine 30 godina od osnivanja. Na slavljeničkom koncertu su nastupili i pojedini bivši članovi te su svirane pesme iz svih faza i perioda benda. Dupli dvd sa snimkom koncerta i bonus sadržajima je objavljen za Minimalna izdanja. Info: http://www.discogs.com/Etiopia-30-Godina/release/6763767 Izdanje se može naručiti preko mejla: [email protected]
  4. Bojadin

    SWANS

    Nesto konkretnije zna li se? -Yoda-
  5. Pazi sad ovo, da covek ne veruje: "Zelim da se zahvalim svima koji su veceras bili u Domu omladine na nasem koncertu. Hvala odlicnoj grupi Tobija, hvala Ivanu Brusicu na predivnom zvuku i hvala Ninu na odlicnom monitoringu na bini......Hvala jos jednom svima jer samo mi iz benda i nas menadzer Dragan Novicic znamo kroz koje smo muke prosli da bi se ovaj koncert odrzao jer je bio miniran i sabotiran sa svih strana od jednog coveka koji je potegao sve svoje veze da nam onemoguci ovaj nastup. Hvala i vidimo se uskoro."
  6. To videh, al ne pise koje su to pesme iz ere Blok auta svirali.
  7. Nikad nisam skontao zasto je otisao iz benda, zna li ko?
  8. U stvari na Mozili radi kako treba, za ostale nije provereno.
  9. Ispravljeni su bagovi na sajtu uzrokovani izivljavanjem novijih pretrazivaca. dakle sada je sve vidljivo: kanntilenanteportas.awardspace.com
  10. ''Kako to da je ime Block Out na sebe registrovao čovjek koji nije bio član benda kada je osnovan? Kada smo se razilazili, to jest kada mu je saopšteno da više nije član benda, jedino što je postavio kao problem su “njegove” pjesme. Citiram: “Moraću da konsultujem moje advokate u vezi mojih pjesama”. Kada sam mu rekao da to ne mora da radi jer ima moju riječ da nećemo izvoditi nijednu “njegovu” pjesmu i kad sam ga pitao da li imamo još nešto da razjasnimo, rekao je: “Ako je tako, onda nemamo nikakav problem, ime je ionako tvoje, to je tvoj bend”. Ubrzo poslije toga otišao je u Zavod za zaštitu intelektualne svojine i bez stida i srama stavio svoje ime pod ime Block Out. Da razjasnimo, mi bismo svakako promijenili ime benda jer nam je lakše tako nego da objašnjavamo pred svaki nastup da nećemo svirati stare pjesme. Mi smo naš dio džentlmenskog sporazuma ispoštovali i nismo izvodili te pjesme, niti ćemo. Nama je ipak stalo do čistog obraza. Za sve gore navedeno sva četvorica smo spremni i na poligrafsko ispitivanje ako za tim ima potrebe. ''
  11. Nije ni nastavak prve strane albuma "Crno, belo i srebrno". Prvo sasvim druga ekipa je pravila te pesme, drugo to je bilo pre 20 godina.
  12. Ko poslusa album ocekujuci stari Block out i Nikoline tekstove mora da se razočara. Jer ovo nije i ne može da bude to. Ovo je sasvim nova situacija i prvi radovi.
  13. Nego Nikola je letos najavio da će na jesen da snima neobjavljene pesme koje je prethodnih godina svirao sa Blok autom. Jel neko u toku, jel snimano nešto?
  14. Koliko sam obavesten ide LP na stampu.
  15. Само што му недостаје вокал, очајнички. Остало одлично.
×
×
  • Create New...