Jump to content

Ludi Burekdzija

Iskreni članovi
  • Posts

    47
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Ludi Burekdzija

  1. Ne mogu da verujem da se neke ubacotine loze na te paljevinske gluposti!Ups paljevinske igrice trsim pilistorci na tajladnski monitorovi!
  2. Ma da ali ubedljivo jedna od jacih fora je u epizodi(valjda osmoj)Kad su se zaglavili u liftu!Rodni kaze sescemo dole da bi imali vise svezeg vazduha, a Del kaze OK ,pali tompus i dimi ko nenormalan i to je za kidanje!
  3. Da jednom recju Legende! a: a: Pink Floyd rulez!
  4. U pravu si za Slack Babbath,ali nije smesno,ma daj!ali dobro! Sustina je d su Sabbathi bogovi i osnivaci mnogih metal pravaca i ujedno i metala!Nijedan njihov album nije los svi su ono zakon! a: Paranoid,Paranoid,Paranoid,Paranoid!
  5. Da,naravno Death or Glory! a: a:
  6. U pravu si Ironse ! Svi dobro znamo da su i jedan i drugi bend znacajni za metal pa prema tome trebamo da ih postujemo,volimo,sta ja znam,a ne da pricamo da su komercijala(uvreda za oba , Metallica je komercijala,nova Metallica)! a: a:
  7. DA u pravu si dobar izbor!!!!!!!! a: a: a:
  8. Da ubedljivo jedni od najboljih! a: a:
  9. Da da znam odlican je pisac,pricao si mi o tome! a: a:
  10. Ma Therion su zakon!Mocno i odlicno! a: a:
  11. A jel se slazes da Joacim treba da bude zamenjen! :? a:
  12. Da naravno a jel se slazes da Joacim treba da bude zamenjen! :? a:
  13. Sta je Dule kurvo cobanska!I ne psuj vise kurvo!
  14. Zavisi i od ploce i od diska!Nekad su i jedno i drugo toliko nakiceni da ne mozes skoro da procitas nista! a: a:
  15. Da kao omeksivac za ves!Ali im je najjaca "uspavanka"-Hammerfall! Ja mislim da treba neko drugi da peva umesto Joacima! a: a:
  16. Kad pomenu gromoglasno, na ploči "Under Jolly Roger" je stajalo: This record contains loud sound effects. We can't take responsibility for audio equipment damage! Super zapazanje! a: a:
  17. Da da to je bila izjava decenije!
  18. Ma Shamane zenice su slabasne i zaboga,ne mogu podneti to struganje ustima(ne mislim na blow job nego na lemmyev glas)!Motorhead je zakon nad zakonima do bola! a: a:
  19. Evo, ja sam danas našao još neke pirate metal bendove, ali se svi nalaze na listi Running Wild sajta za njihov tribute album i obradili su bar jednu njihovu pesmu. *ebi ga zivot je takav mnogo je kopija a malo originala!
  20. Uozbiljio am se zbog globalne opasnosti od rata u Iraku i to je.....(Gubim se).....nije ni bitno!
×
×
  • Create New...